Изабрани нови-стари Председник и нова Влада еСрбије

Day 718, 12:07 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo informisanja


Изабран Председник еСрбије

На новембарским изборима за Председника еСрбије је гласало 4.152 грађана. Званични резултати еРепублик-а:

1. desert hamster (кандидат СКС, СЗР, СЦГ Социјалдемократија, Хип Хоп странка Србије и Српска партија) - 1.640 гласова (39,50😵
2. Kukee (кандидат СеС-а) - 1.327 гласова (31,96😵
3. EternalFlameOfFreedom (кандидат СДФ и ЛеС) - 431 глас (10,38😵
4. Lunatic2903 (кандидат странке ССРи ПРОГРеС) - 381 глас (9,18😵
5. Arcibald Rajs (кандидат СНО и СДС) – 373 гласа (8,98😵

На основу ових резултата, desert hamster је изабран за председника еСрбије, што је његов други узастопни мандат.Нова влада еСрбије

Председник еСрбије је оформио нову Владу еСрбије коју чине:

Министарство здравља
Министар:

Oriana (СКС)
Један од најистакнутијих чланова СКС, која се истакла руковођењем фирмом Grohot која производи одбрамбене системе за еСрбију, бесплатном поделом наоружања и освојених чак 3 конгресне медаље.

Заменик у Министарству здравља је c0d3r
рођен 15.04.2009 - Day 512 of the New World, у игру су га увели Хрчак и leaffly. Никада се није бавио политиком, од недавно постао ментор на #enovajlije, седи цео дан пред компом и куца програме, па је због тога заменик министарства здравља да би гифтовао наше грађане.


Министарство образовања
Министар:

Number 11 (СЗР)
У игру стигао неколико дана пре хрватске окупације, затим избегао у иностранство где се прикључује ВеСу, постаје десетар, а затим и командант једне од бригада. Одлази са штрумфовима у ТО хр конгреса, по повратку добија позив desert_hamstera да се прикључи СЗР-у. Самопрокламује се у врховног Шамана, користи моћи да уђе у конгрес што и успева. Постаје еБог и у исто време члан Вукова. Као министар нада се да ће бити од помоћи новајлијама.

Заменик у Министарству образовања је Optimusjebpreprv (СКС).
У игру стигао на позив и препоруку колега са факултета. Помагао и помаже великом броју нових играча да се што брже и лакше укључе у игру и постану активни грађани. Уређује новине Teletraan javlja.

Министарство економије
Коминистри:

McSam
члан СеС-а, рођен 15.02.2009- дана 453 новог света. На почетку га је интересовало да заради што више новца, тако да је у једном тренутку држао и по 5 фирми одједном. Сада га интересује да помогне еСрбији, и да успех у вођењу фирми пренесе и на МЕС.

Zlax |Heymans|
члан СеС-а и члан (на одсуству због конгреса) елитне јединице White Eagles. Борио се у свим ратовима у којима је еСрбија учествовала и активан на ММ.

Заменик у Министарству економије је Purebg (СКС).
Досадашњи заменик у МЕС-у и искусан економиста и бизнисмен.

Делта Холдинг Ludak021 (СЗР)
У прошлом сазиву заменик у МЕС-у.

Valleta Aexil Kong
Почео је као Ослободилац, али је онда заменио тело са пребилдованим Aexil Kongom, који је већи део свог еЖивота провео у ненасилној секти у Шведској... Поносни члан и десетар Светих вукова са великим капацитетима за спам, који ће у најскоријем року бити испољени... Тренутно једини роб орга Валлетта који спроводи акцију "купујмо домаће".

Привредна Комора Србије Purebg (СКС)

Министарство спољних послова
Коминистри:

Hyperborean (СКС).
Досадашњи коминистар, представник еСрбије у PEACE савету и један од покретача идеје о последњем нападу на Славонију.

AndrijaDjuric (СЗР)
еродио се 13ог априла на дан поновног појављивања еСрбије на есветским картама. Пар недеља касније оформио групацију за спамовање названу mass spam, после пар месеци та групација је прерасла у политичку странку СЗР. Првих два месеца председник те странке а од 15ог највероватније узима и трећи мандат.

Министарство одбране
Коминистри:

Bokee88
Био је на месту коминистра одбране и у претходна два сазива и представљао нашу земљу у ратној соби савеза РЕАСЕ CG-а. Учествовао је у реорганизовању ВеС-а и његовом јачању.

Ano
Вршио дужност коминистра и у претходне две владе еСрбије.

Заменик у Министарству одбране је Sventovid (СКС).

Министарство унутрашњих послова
Mинистaр:

RavenSerbia
Шта рећи, а да није познато 🙂

Заменик у Министарству унутрашњих послова је Leaffly.

Министарство дијаспоре (емиграције)
Министар:

Hostilian (СЗР)
Довољно зар не? 🙂

Заменик у Министарству дијаспоре (емиграције) је gloryvts (СЗР)
Почео да игра еРепублик марта ове године,тачније 485. дана новог света. Играо неких 2 месеца и онда му је неко хаковао профил. Јула ове године се враћа у игру и активно креће да се бави политиком. Био потпредседник странке СНО, конгресмен, има једну Супер Солдиер медаљу и две Хард Wорк медаље. Био заменик министра за Косово и Метохију.

Министарство за Косово и Метохију
Коминистри:

Vojvoda Prijezda (СКС)
Војвода Пријезда је рођен 16.02.2009. године - 454 дана Новог Света у Војводини. Убрзо по окупирању великог дела еСрбије сели се у еИндонезију и тамо остаје све да почетка акције ''Храбри кројач''. Тада одлази у еБугарску, а убрзо и у ослобођену еСрбију. Поносни је власник 5 радничких медаља, 3 конгресне и по 2 војничке и медаље за изградњу друштва. Током акције ''Слога'' био је заменик министра за КиМ. Уредник је ”Новина еСербских”. Члан Српске конзервативне странке од оснивања.

shalamala (СКС)
Председник СКС, доскорашњи заменик министра у МЗС и руководилац у Грохот-у.

Министарство информисања
Министар:

Beogarizon (СКС)
У игру ушао крајем маја 2009. године и након почетног двоклиташења укључио се у политику као члан СКС-а. Поседује 2 конгресне медаље, био Председник Конгреса еСрбије и покретач иницијативе о покретању процедуре за доношење Устава еСрбије. У претходном мандату био коминистар за спољне послове. Издаје новине под називом ”еСрпски глас” у којима се залаже за јавност рада државних институција.

Заменик у Министарству информисања је Bog Wolverine Markovic (СКС).
Рођен 17. 06. 2009. у окупираној Рашкој. Два месеца провео у војсци еСрбије у Шкорпионима, потом изашао из исте и био конгресмен у једном мандату. У прошлој Влади еСрбије био сам заменик министра одбране. Поново се вратио у ВеС и тренутно је члан гарде.

Вечерас су чланови еВладе, суботом увече, жртвујући своје рл обавезе и приватан живот у интересу грађана еСрбије, одржали први састанак и отпочети своје редовне активности у циљу побољшања живота свих.У наредном периоду ово Министарство ће наставити добар рад који је отпочео мој претходник и омогућити транспарентност рада Конгреса, Владе еСрбије и Председника еСрбије, преносиће извештаје о раду министарстава, подсећати на важне аспекте игре као и најављивати важне догађаје. Редовно ћемо тражити информације од законодавне и извршне власти, преносити их е-српској јавности или рећи да нам их нису доставили.

За све примедбе, сугестије, похвале и критике се можете обратити како Министарству информисања тако и осталим ресорима ваше еВладе.

Да би оснажили нашу државу потребно је да оснажимо и нашу државну касу. Поред драња коже у виду пореза, намета и осталог харача, Молимо Вас да донирате још новца, којег никад доста, у Ратне резере и/или Народну Банку Србије. Хвала!

Ваш министар информисања,

Беогаризон


----
Именик еВладе:
Министарство одбране
Министарство унутрашњих послова
Министарство економије
Министарство здравља
Министарство за Косово и Метохију
Министарство дијаспоре (емиграције)
Министарство образовања
Министарство спољних послова
Министарство информисања
----