Sr. Bin i novi BABY BOOM!

Day 709, 06:12 Published in Serbia Serbia by Lipec

Danas sam sa novinama 24sata, koje su pre 6 meseci izdale članak "Virtuelna domovina zahteva pomoć - eSrbija je okupirana", dogovorio da objave još jedan članak u cilju promovisanja eRepublika i eSrbije.


(kliknite na sliku da je vidite u punoj veličini)

Ovoga puta tema će biti malo bombastičnija od prethodne jer će se baviti RL mediskim špekulacijama naših zapadnih komšija koje su u jednom njihovom dnevnom listu (a evo i članka: Hrvatsku napadaju virtualna Srbija i Mađarska, obratite pažnju na sliku br.3! 😃), danas, objavile neistiniti članak o tome kako eSrbija maršira put Zagreba (sa ciljem da zainteresuju što više svojih sunarodnika da se priključe samoj igri)...

Ponukan tom informacijom, novinar lista 24sata, Zlatko Čonkaš (moj poznanik, kome najviše i dugujem što smo imali prethodni članak u ovom visokotiražnom listu), odmah me je nazvao da proveri šta se zapravo dešava...Na moje iznenađenje, medijska hajka na zapadu se toliko rasplamsala da smo se dogovorili da u sutrašnjem izdanju lista 24 sata (sva izdanja), obavezno izađe jedan članak kao odgovor na istu (evo i odgovora: Srbija i Hrvatska u virtuelnom ratu), ali i da nam list 24sata izađe u susret i da još jednom promoviše eRepublik i eSrbiju kako bi iz ovog medijskog rata, prenetog u RL okruženje, i mi mogli da izvučemo korist.

Danas svi (pre bakica i dekica) po novi broj lista 24 sata, a svim našim igračima upućujem sledeću molbu:

1. Da pokušamo da što više naših novih igrača, koji će nakon sutrašnjeg broja doći u ovu našu eSrbiju, zadržimo u istoj.

2. Zamolio bih SVE pripadnike bilo koje političke grupacije da barem na ovih nekoliko dana do kada očekujem da će biti intenzivnija registracija u eSrbiji zaboravimo na politička prepucavanja i da nam cilj bude zajednički: osposobljavanje i upućivanje novih igrača u samu igru.

3. Pozivam Vladu eSrbije, da otvori adekvatnu količinu novih radnih mesta, kako bi nam sve eBebe sutra bile u mogućnosti da nađu novo zaposlenje.Takođe, podsećam Vladu eSrbije da obezbedi dovoljnu količinu RSD-a da bude u kasi države jer se lako može dogoditi da imamo sutra priliv od 1000+ novih igrača.

4. Pozivam sve mentore i ljude dobre volje koji su voljni da pomognu novim igračima da to učine na kanalu #enovajlije, striktno vodeći računa o tome da će tamo da postoje ljudi koji su mentori. Molim vas, pustite prvo mentore da obave posao, pa tek ako nema slobodnog mentora preuzmite na sebe brigu o novopridošlom igraču.

5. Iskoristimo ovaj BABY BOOM da svako do nas potroši nekoliko golda ili adekvatnu količinu RSD-a na nove igrače tako što ćemo im SA NAŠEG MARKETA kupiti giftove i hleb, a možda po nekom i neko oružje da imaju stimulans da dodđu do lvl-a 5 kada će moći i da ga iskoriste...

6. Posebno apelujem na kulturu ponašanja i poštovanje samog eRepublika i njegovog pravilnika. Molim Vas napomenite novim igračima da se UZDRŽE od pravljenja više naloga (molim vas napomenite to SVAKOM).

7. Svim "starim eBebama" poručujem da je ovo pravi momenat da se oduže za sve što im je bilo pruženo tokom njihovog dolaska na eSvet.

EDIT*:

Ovom prilikom bih želeo da apelujem na naše igrače da podrže akciju koju je pokrenuo igrač borissajkas u članku "SKUPLJANJE NOVCA ZA REKLAMIRANJE eSRBIJE". Dosta naših igrača se već odazvalo ovoj akciji, ali bih apelovao da svako doprinese na način na koji može da se ova akcija omasovi što više, kako bi ova reklama imala najviše efekta.

Preporučujem takođe da se u sklopu ove akcije izglasa članak Index tutorijala za eBebe (autor: RaleX037), tako da ga što više naših eBeba može videti u TOP 5 članaka kada se danas bude registrovalo u igru...

KeeBMeisteR je objavio jedan interesantnan osvrt na EDEN propagandu koja je prisutna ovih dana u medijima u članku "EDEN members' Baby Booms based on lies???", te s toga preporuka da ovaj članak pročitate i zabavite se primerima ovakve propagande...

Novim igračima preporučujem da bookmarkuju sledeći članak:
ШАЛТЕР ЗА ИНФОРМАЦИЈЕ
U ovom članku imate linkove do gotovo svega što će Vam zatrebati tokom Vašeg boravka u eRepubliku.

DOBRO NAM DOŠLI!

<strong style="color:red">U INAT SVIMA!</strong>

Lipec aka "Sr. Bin