Bemutatkozik a Kommunista Párt

Day 706, 14:16 Published in Hungary Hungary by Kommunista Part

A tegnapi nap folyamán megalakult eMagyarország első igazán baloldali pártja, a Kommunista Párt. Az alapítók: Abonyi Levente, Agabey, papplaci és Zabalint. A párt elsődleges célja a baloldali politikai űr betöltése, és persze az - mint minden pártnak - hogy képviseltethesse magát az országgyűlésben.
Már tegnap, a párt alapításakor is meglehetősen nagy feszültségeket keltett egy szélső baloldali párt megjelenése egyesekből. Leszögezzük: nem vállalunk közösséget azzal, amit a kommunizmus címszó alatt elkövettek IRL. Mi eRepublikon játszunk az eRepublik szabályai szerint.
Ha megnézzük a játékot, itt nem az egyéni sikerek vannak a középpontban, hanem a közösség által elért eredmények. Ez azt jelenti, hogy hiába cégezek, hiába gyűjtök össze annyi pénzt, hogy egy csatában 30ezret ütök - egyedül - mindez kevés. A közösségi sikerek elérése érdekében ezért támogatnunk kell egymást.
Először tagokat szeretnénk toborozni, hogy megismerkedjünk más hasonlóan gondolkodókkal is, és együtt építsük fel a pártot. A baloldali gondolkodásúaknak is helye van a játékban.
________________________________________
A párt Mibbites szobája a #kp, a pártot pedig itt találhatjátok meg.