Ambient on/off

Join the new world

 

[Zajedno] Izbori za predsednika stranke

Day 2,033, 11:30 Published in Serbia Serbia by CKIMIY
Poštovani članovi „Zajedno“,

Kao što vam je već poznato svakog 15. U mesecu se održavaju izbori za predsednika stranke, u kojem svoje kandidature mogu da podnesu svi članovi stranke zainteresovani za politička dešavanja.

„Zajedno“ je prošao kroz težak period u proteklih mesec dana. Nismo uspeli da se izborimo za mesto među TOP 5 stranaka na kongresnim izborima, pa je i cilj narednog rukovodstva da pre svega osnaži stranku novim kadrovima, a zatim i da se vrati na sam vrh političke scene gde i pripada.

Nikada nismo pristajali na varanje u igri i obećavamo svom članstvu, i svojim biračima, prema kojima imamo veliku odgovornost da se time nećemo baviti ni u narednom periodu. Verujemo da će pošten i veliki rad koji je pred nama dati rezultate.U „Zajedno“ smo uvek verovali u demokratiju i poštovali međusobne različitosti, tako da smo imali dva kandidata koja su po statutu napisali kandidature na forumu i krenuli u skupljanje potrebnih potpisa kako bi rukovodstvo stranke ozvaničilo njihovu kandidaturu. To su ZlatanAleksić i Sumnjivo lice. Zlatanaleksić je skupio 10 važećih potpisa članova stranke, i tako ispunjava uslov da bude predstavljen kao zvanični kandidati na predstojećim izborima. Na njemu je velika odgovornost da u narednom periodu utiču na poboljšanje pozicije stranke, kao i na održavanje korektnih odnosa sa ostalim strankama na kojem „Zajedno“ insistira.

Pozivamo sve članove stranke da izađu na predstojeće izbore i svoj glas za predsednika stranke Zajedno daju Zlatanaleksić. 

Comments

revolucionarKG
revolucionarKG Day 2,033, 11:33

Neka pobedi "Zajedno"

Crank DJ
Crank DJ Day 2,033, 11:35

U „Zajedno“ smo uvek verovali u demokratiju.... pa par reda ispod: Pozivamo sve članove stranke da izađu na predstojeće izbore i svoj glas za predsednika stranke Zajedno daju Zlatanaleksić.

Ni Ш од демократије.

Sumnjivo_Lice
Sumnjivo_Lice Day 2,033, 11:38

Prikupio sam i ja deset validnih potpisa i nije moja krivica što je forum pušten prekasno u rad. Sve sam časno i pošteno odradio bez varanja tako da je ovo odluka koja će prvenstveno vama da šteti pa posle i meni.

LorD.Omega
LorD.Omega Day 2,033, 12:24

Златан је добар човек, верујем да су и он и Сумњиви прави избор, за кога год од званичних кандидата буду ваши чланови гласали, очекујем да наставимо са сарадњом и уважавањем.

Јер пријатељства немају цену! \o/

revolucionarKG
revolucionarKG Day 2,033, 12:34

Nisu obojica zvanični kandidati. Pročitaj tekst malo pažljivije ako ti nije teško 🙂

Negativna
Negativna Day 2,033, 12:42

to zbog demokratije u koju verujete ? 😉

revolucionarKG
revolucionarKG Day 2,033, 12:43

Ne nego zbog procedure, sve piše samo ako pažljivo pročitaš 🙂

Strahinjic Banovan
Strahinjic Banovan Day 2,034, 15:47

Ни пертле ти не вире : )

markiano
markiano Day 2,034, 00:53

omiljeni
omiljeni Day 2,034, 05:43

Jadni ste
Dabogda vas Sumnivi nadbio

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.