Ambient on/off

Join the new world

 

[VENSTRE]Stem på Lars Loekke Rasmussen, som partiformand

Day 1,822, 08:45 Published in Denmark Germany by Lars Loekke Rasmussen


Støtt Venstre i valgkampen. Vis at du også er en Venstre-stemmer!
 

Comments

SabatonBIH Day 1,822, 10:15

Comment deleted

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,822, 10:43

Jeg er nok mere til Enheds listen for at være ærlig 😕

Sasori5
Sasori5 Day 1,822, 13:04

Members of Venstre:

vote for the official candidate - Tyren9

don't vote for Lars Loekke Rasmussen, he is a PTOer

Sasori5
Sasori5 Day 1,822, 13:04

You can find the official candidates here: http://www.erepublik.com/en/article/15th-november-party-president-election-2157296/1/20

KristijanII
KristijanII Day 1,823, 01:08

o7

Canute the great
Canute the great Day 1,823, 04:33

Sasori, hvordan kan du tro, at han er en PTO'er? Det her er da fin dansk... "Støtt Venstre i valgkampen. Vis at du også er en Venstre-stemmer!" Det ligner slet ikke google translate.

Men jeg vil nu nok også hellere støtte Lars Barfoed.

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,823, 05:44

Ja, Samme here, Canute, Jeg er træt at udlandsk leder overtager EDanmarks kontrol, jeg vil heller have en dansker for danmark, og ikke en udlænger, det burder være på denne måde, Jeg er sikker på at Sasori5 er en god leder, med jeg er mere for den Patriotisk kandidate, end en Amerikaner, Jeg er ik' rasistisk, med jeg synes bare det er bedste med en dansker.

Maine Coon
Maine Coon Day 1,823, 06:22

Jeg vil personligt ikke støtte en kandidat jeg intet kender til fra hverken irc eller foum, men kun gennem artikler og kommentarer. Desuden bryder jeg mig ikke om at støtterne til kandidaten forsøger at "købe" stemmer ved at tilbyde tanks som betaling for stemmen f.eks.
I personally wont support a candidate I dont know anything about from irc or forum. Furthermore I dont like a candidate where his supporters try to buy votes for tanks in ingame messages.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.