Ambient on/off

Join the new world

 

[Vaalikampanja] Valta kansalle!

Day 1,898, 12:18 Published in Finland Finland by Lamoracke
Taustamusiikkia

Kansalaiset, medborgare!
Ministerihaun ollessa edelleen käynnissä, on aika avata tulevaa kauttani lisää. Lähtökohtana kaikelle toiminnalleni tulee olemaan tavallisen kansalaisen, eli siis juuri Sinun, huomioiminen. Ilman kansalaisia ei ole valtiota, jota ohjata. Tämä tulee pitää mielessä hallitustyöskentelyssä. Minun presidenttikauden alkaessa tulisi eliitin valtakausi päättymään, siitä eteenpäin saisivat kansalaiset tietää mitä eSuomessa tapahtuu! Ei enää salailua, ei enää suhmurointia, vaan rehtiä politiikkaa!


Eliitin asenne ilmenee kuvasta

Kansalaisen huomioimiseksi tulen toteuttamaan seuraavan kolmen kohdan suunnitelman:

1. Kansanäänestykset/valtion gallupit aktiiviseen käyttöön.
2. Tiedotuksen todellinen parantaminen
3. Viikottainen hallituksen kyselytunti

Näiden kolmen kohdan toteutuessa tulisi kansalaiset pysymään kärryillä valtion toiminnasta. Toteutus tulee olemaan varmasti työlästä, mutta se ei enää saa olla tekosyy, jonka varjolla näitä asioita on laiminlyöty jo todella pitkän aikaa!

Käytännön toteuttaminen

1. Red Jihad on toteuttanut omia gallup-kyselyjään, ja tämän konseptin siirtäminen Valtion Sanomiin ei pitäisi olla kovinkaan vaikeaa. Äänien laskemisesta vastaa todennäköisesti sisäministeri, ja äänioikeus on jokaisella eSuomen kansalaisella. Aina voidaan spekuloida multien käyttämisestä, ja äänten ostamisesta. Tämä on vain heikko tekosyy olla kysymättä kansan mielipidettä, ja jatkaa eliitin hirmuvaltaa! Samat ongelmat ovat olemassa myös IG-vaaleissa.

2. Usein tavallisella kansalaisella ei ole mitään hajua, mitä hallituksessa tapahtuu. Pieniä tiedonmurusia tipahtelee aina säännöllisin väliajoin, mutta tarkkoja tietoja ei saa, ellei satu olemaan sisäpiirissä. Nykyinen ilmoitustaulu taistelukäskyn yhteydessä on hieno idea, mutta sitä ei käytetä sen täydessä potentiaalissa. Hallituksen tulisi tiedottaa ainakin tärkeimmistä ulko- ja sotilaspoliittisista tilanteista, sekä eduskunnassa olevista keskusteluista / äänestysten tuloksista.

3. Nykyinen hallitus toi takaisin vanhan perinteen, mutta kyselytuntien määrää voidaan nostaa nykyisestä. Mikäli valtion artikkeleista ei saa kaikkea selville, tarjoamme mahdollisuuden saada vastauksia kerran viikossa. Tämä varmistaa sen, että kansalainen voi oikeasti pysyä tilanteen tasalla. Toteutus tulee noudattamaan hyvin pitkälti vanhoja kaavoja.


Kansan reaktio tiedotuksen parannuttua

Ministerihaun tilanne

Ministerihakuja on jätetty jo jonkin verran, mutta vielä tarvitaan lisää innokkaita ja aktiivisia tekijöitä. Lähes jokaiseen ministeriöön mahtuu vielä yksi ministeri, joten ota rohkeasti yhteyttä yksityisviestillä tai tule IRCiin juttelemaan!
 

Comments

nutty fox
nutty fox Day 1,898, 13:29

annan voten sihteerille 😃

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,899, 23:33

Eliitti-huutelu on kyllä väsynyttä. Kuten itsekin siellä hallituskanavalla OK:na aktiivisena seuranneena tiedät, mikään eliitti ei sitä hommaa pyöritä omaksi ilokseen. Perinteisesti käytännön vaikutus on ollut tällaisissa hommissa se,että ne ainoat aktiivit, joita homma kiinnostaa ja joilla intoa ja taitoa on, jätetään pois ja tilalle otetaan kokemattomia ja joskus myös epäaktiivisia pelaajia.

Olen pettynyt siihen, että populismia käytetään vieläkin tällä tavalla. Tästä kärsii koko eSuomi. Tähän kun lisätään se, että kirjoittaja itse tosiaan kuuluu WLO:hon, joka on toinen näistä "ELIITEISTÄ", ja tällä hetkellä suurin, niin todella kyseenalainen kampanja. Jos Lamoracke taas kiistää WLO olevan eliittiä, niin silloin hän kiistää sen, että hallitus olisi eliittinen, koska se on toki totta, että Lamoracken lisäksi hallituksessa on useita WLO-jäseniä.

Miten on, oletk tekopyhä vai valehtelija? Huonot lähtökohdat valinnoille, mutta itse olet oman kuoppasi kaivanut.

Ei jatkoon.

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,899, 23:47

Zakke +1

Katsellaan presidenttiyttä uudestaan sitten, kun et alennu tähän antieliitti-larppaukseen.

Kyseenalaistan myös viikottaisen kyselytunnin hyödyllisyyden - viime kyselytunti olisi jäänyt järjestemättä ilman AnonyymiE:n perinteen takia esittämiä kysymyksiä, sillä tunti ennen kyselytuntia kysymyksiä oli noin 5, ja niistä noin puolet koski hallituksen ruumiinaukkojen valkaisua. 😕

Fettis
Fettis Day 1,899, 00:03

Pakko kerrankin myöntää, että Zacharia puhuu asiaa! Pelottavaa...

Ainoan eSuomessa aktiivisen eliitin jäsen huutelee eliitittömästä hallituksesta, ei näin Lamoracke, ei näin...

Hopea
Hopea Day 1,899, 03:16

Valta minulle niin teidän ei tartte siitä tapella jookos.

nutty fox
nutty fox Day 1,899, 04:30

tämäkin olisi ollut poliittinen itsemurha jos ei suuri osa kansalaisista äänestäisi tissien perässä. jään seuraamaan kampanjan edistymistä ja millä media tempulla tämä lakaistaan maton alle.

Erius
Erius Day 1,899, 05:30

Miksi ihmiset sanovat WLOta "eliitiksi"... Gabriel kääntyisi haudassaan ellei olisi sieltä tovi sitten ylös ryöminyt LEPiä vapauttamaan.

Erius
Erius Day 1,899, 05:45

+ Antielitismi ei tee kenestäkään epäpätevää ehdokasta. Lamoracke on jo kerran aiemmin presidenttinä toiminut ja ministerinä monesti, joten hänen pätevyyttään ei voida kokemattomuuden tms. valossa kiistää. Ja jos eSuomessa ei ole enää aktiivista eliittiä (muu kuin WLO) niin eihän tälläisellä puheella liene mitään merkitystä. Kovin vakavasti otetaan se, että joku taistelee tuulimyllyjä vastaan. Jos Zachariaan mielestä tästä on koko Suomelle hallaa niin kansaa voinee sivistää tämän ns. eliitin olemassaolosta ja kertoa miten asiat oikeasti ovat - se, että kansan tietämättömyyttä käytetään vaaliaseena ei ole kuin eettisesti kyseenalaista, muttei kerro vielä epäpätevyydestä tai halusta pistää koko Suomi palamaan.

Lamoracke
Lamoracke Day 1,899, 06:57

Kukaan koskaan kuullut soluttautujasta tai vakoilijasta? Kukaan koskaan kuullut mielepiteensä muuttamisesta? Anyone?!

Cendorr
Cendorr Day 1,899, 08:32

Lamoracke puhutko siis itsestäsi?

Gabriel Lavanche
Gabriel Lavanche Day 1,899, 09:03

Erius: Minähän vain pidän siitä, kun omat aseet kääntyy populisteja vastaan ja ihmisten ryhmittelyssä logiikka astuu vihdoinkin kuvaan, että jos toinen ryhmä on eliittiä negatiivisessa mielessä, niin toisenkin täytyy olla. Vielä odotellessa, että ihmiset alkavat kutsumaan korppeja ja salameita wanhahomoelitistirötösherroiksi ^^ Sitähän he omien määritelmiensä mukaan ovat.

Henk.koht kuitenkin reilu puolet Suomen hallituksista siitä vierestä nähneenä tuo antielitismi kortti on aina luvannut huonompaa presidenttiä, kun johonkin konkretiaan keskittynyt kampanja, joten täytyy myöntää olevani hiukan pettynyt Lamoracken valintaan mitä kautta kampanjaansa eteenpäin vie, varsinkin ottaen juuri huomioon se, että itsekin kuppikuntaan kuuluu/kuului ainakin ennen kampanjansa aloittamista.

Lamoracke
Lamoracke Day 1,899, 10:05

Tosiaan, tarkaavaisimmat teistä ehkä huomasivat, että minut potkittiin pois OK:n paikalta, Syyksi heiteltiin mm. OK:n viran turhuutta ja muuta p*askaa. Totuus on kuitenkin se, että OK:n virasta haluttiin eroon, koska edelliset OK:t ovat jatkuvasti kieltäytyneet tansimmasta eliitin pillin mukaan. Itse yritin puolustaa Suomalaista demokratiaa, takaamalla kaikille ei-virkakieltoisille edustajille EK-oikeudet, eliittiä tämä ei ilmeisimmin tyydyttänyt.

Lamoracke
Lamoracke Day 1,899, 10:28

Niin ja lavanche, muut ehdokkaat ovat hädin tuskin ehtineet aloittaa kampanjaansa. Tässä on vielä runsaasti aikaa tuoda se konkreettinenkin puoli esiin!

None
None Day 1,899, 10:32

Kuulostaa korppipuolueelta, mitä minä luen?

Cendorr
Cendorr Day 1,899, 10:38

" Itse yritin puolustaa Suomalaista demokratiaa"
"Totuus on kuitenkin se, että OK:n virasta haluttiin eroon, koska edelliset OK:t ovat jatkuvasti kieltäytyneet tansimmasta eliitin pillin mukaan."

Tulin vain näin kansanedustajana sanomaan, että eduskunta äänesti OK:n lakkautettavaksi ihan demokraattisella päätöksellä. Joten jos demokratiaa puolustat ja yhtään ymmärrät, niin samalla ymmärrät myös miksi OK lakkautettiin. Se oli EK:n tahto. EK edustaa kansaa. Älä hei eliittiä sotke joka juttuun, itse haluaisin kuulla enemmän jostain muusta. Eliitistä puhuminen vie vain huomion kaikelta muulta.

Iron Putin
Iron Putin Day 1,899, 12:59

Sabatonin biisit vaaliartikkeleissa on jo aika nähty.. Propsit toki siitä että et pistänyt kappaleen ruotsinkielistä versiota.

Igor Juluma
Igor Juluma Day 1,899, 13:39

Mikä on tämä Eliitti josta niin monessa kommentissa täällä näkee. Ketä siihen kuuluu?

Cendorr
Cendorr Day 1,899, 15:24

@Igor Juluma

Sen minäkin haluaisin tietää.

hcMind
hcMind Day 1,899, 17:26

Lamoracke: Ethän sinä edes tehnyt tuossa virassa mitään.

Lamoracke
Lamoracke Day 1,899, 21:24

@Nupa

Tällä kertaa taustamusiikkina (ainakin pitäisi) olla The scriptin hall of fame

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.