Ambient on/off

Join the new world

 

[Vaalikampanja] Pelinavaus + ministerihaku

Day 1,896, 11:51 Published in Finland Finland by Lamoracke
Taustamusiikkia


Kansalaiset, medborgare!
Taas on se aika kuukaudesta, kun valitsemme vaaleilla eSuomelle uuden johtajan. Presidentinvaalit ovat varmasti merkittävimmät vaalit tavallisen kansalaisen kannalta, sillä presidentillä on paljon valtaa, joten hyvän presidentin valitseminen on kansalaisille ensiarvoisen tärkeää. Siksi meistä jokaisen tulisi miettiä kenelle äänensä antaa. Liian pitkään olemme joutuneet kestämään eliitin kätyreitä presidentteinä. Liian pitkään on hallituspaikat jaettu hyväveli-kerhon jäsenille! Tämän tulee muuttua!


Ei enää tätä!

Siksi olenkin tullut muuttamaan tämän tilanteen, ja julistan kaikille Suomen kansalaisille avoimen ministerihaun. En ole jakanut yhtään ministerinsalkkua, ja jokaisella hakijalla on tasa-arvoinen mahdollisuus päästä ministeriksi (poislukien virkakieltoiset, I'm sorry). Tulen julkaisemaan jokaisen ministeriksi valitun henkilön hakemuksen myöhemmässä vaiheessa, jotta voitte olla varmoja haun puolueettomuudesta. Hakuaika kestää alustavasti kolme (3) päivää. Hakemuksenne voitte jättää minulle pelin sisäisellä viestillä.


Nyt olisi salkkuja tarjolla

Mutta etkö sinä entisenä presidenttinä ole osa näitä hyväveli-kerhoja?

Olen ollut joissain näistä kerhoista, ja voin kertoa hyväveli-kerhojen olevan todellisia. En ole ylpeä historiastani, ja haluan siksi muuttaa koko eSuomen politiikan rakennetta. Olen nähnyt nämä kerhot toiminassa, ja tiedän niiden heikkoudet. Pestit eivät aina mene parhaalle mahdolliselle hakijalle. Valta myös sokaisee. Pitkään hallituksessa istuessasi kadotat kontaktin tavalliseen kansaan, ja et pysty aina tekemään järkeviä päätöksiä. Koen tämän olevan yksi syistä, miksi tiedotus takkuilee jatkuvasti. Hallituksen jäsenenä pidät asioita itsestäänselvyyksinä, ja tiedotus tuppaa unohtumaan. Tässä Ruben Laguksen tekemä loistava artikkeli eri ministerien tehtävistä. Ministerien toimenkuvat ovat pääpiirteissään samat kuin Laguksen kaudella.


Uusien henkilöiden kanssa voimme luoda eSuomelle paremman tulevaisuuden!

Kansalaiset, miettikää kenet haluatte valtaan. Miettikää millaisen presidentin ja hallituksen haluatte. Meidän aikamme tulee enemmin tai myöhemmin, minä tarjoan sitä nyt!


Nyt on meidän vuoro päästä valtaan!


-Lamoracke
 

Comments

Kain Propan
Kain Propan Day 1,896, 12:21

Oh I remember when this guy was just the janitor in Asgard HQ cleaning the toilets and all that. That was a long time ago. You've come so far Lamoracke and now you're running for CP. I'm so proud of you. : D

Lamoracke4CP!

http://en.wikipedia.org/wiki/Cerebral_palsy

Lamoracke
Lamoracke Day 1,896, 12:26

Thanks for support Kain!

Erius
Erius Day 1,896, 12:49

AHEM! o/

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,896, 13:12

"Liian pitkään olemme joutuneet kestämään eliitin kätyreitä presidentteinä. Liian pitkään on hallituspaikat jaettu hyväveli-kerhon jäsenille! Tämän tulee muuttua!"

"Olen ollut joissain näistä kerhoista, ja voin kertoa hyväveli-kerhojen olevan todellisia. En ole ylpeä historiastani, ja haluan siksi muuttaa koko eSuomen politiikan rakennetta. Olen nähnyt nämä kerhot toiminassa, ja tiedän niiden heikkoudet."

> Ja kirjoittaja kuuluu edelleen eSuomen ainoaan aktiiviseen hyvävelikerhoon, Eriuksen omaan Wololoohon. Ääntenkalastelu on paras, ja votejen ostaminen.

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 1,896, 13:17

Toivottavasti hyviä hakijoita ministereiksi riittää. Itsekin käytin tätä taktiikkaa kuukausi sitten - haku oli avoin myös silloin. Toki aiot viedä homman askeleen pidemmlle julkaisemalla hakemukset. Avoimuus ja uusien kannustaminen hallitukseen on aina hieno asia. Onnea presidenttikisaan.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,896, 13:19

Galebs pressaksi

GimliPertti
GimliPertti Day 1,896, 13:36

Ei jatkoon.

Erius
Erius Day 1,896, 13:50

Mikä Wololoo?

Tse Kim
Tse Kim Day 1,896, 13:55

Kuka Erius?

Antska
Antska Day 1,896, 14:28

Jos julkaiset valittujen hakemukset niin miten tämä edistää avoimuutta? Mikäli oikeasti haluat olla avoin niin julkaiset myös jokaisen hakeneen hakemuksen!

Demonikuski
Demonikuski Day 1,896, 16:48

Juuh elikkäs ei jatkoon.

Lamoracke
Lamoracke Day 1,896, 21:02

Antska, voin julkaista jokaisen hakemuksenkin, jos niitä ei vain tule liikaa! Kukaan ei tykkää lukea muureja 😒

Golpel
Golpel Day 1,897, 03:12

LAMORACKE 4 eFINLAND CP 2/2013

kalupakki
kalupakki Day 1,897, 04:00

voisin vain ottaa ministerisalkkuja

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.