Ambient on/off

Join the new world

 

Üzenet Szerbia legrégebbi barátjának / Letter to the oldest friend of Serbia

Day 1,990, 14:30 Published in Hungary Serbia by dedaSRB

Magyarország és Szerbia története a legerősebb kötelékről szól, amit ez a játék valaha látott. Ez két testvéri ország története, akik vállt vállnak vetve harcoltak egymásért, amióta világ a világ , ez egy történet az áldozatosságról, a megbecsülésről és legfőképp megedzett kötelék két nép között: ez SerHun története.

A kapcsolatunk fejlődése már akkor elkezdődött, amikor Szerbia még a térképen sem volt.

A szerb közösség többnyire Ausztriában gyülekezett. Mialatt intézkedtek Szerbia a játékba való hozzáadásáról, a szerb közösség szorosabbra fűzte kapcsolatát Magyarországgal. Könyörtelen harcokban vettünk részt, amit végül Magyarország megnyert és vált az Új Világ legnagyobb hatalmává.

Szerbia 2009. februárjában lett hozzáadva a játékhoz. Rögtön az elején a mi kis közösségünk egy PTO-nak (Political TakeOver - politikai hatalom átvétel) lett kitéve a jól szervezett horvátok által. Viszonylag könnyedén átvették a hatalmat az országunk felett, sajátjaikat ültették a kongresszusba, az elnöki székbe és megszavaztak pár káros törvényt. A 7-ből 5 régiót elfoglaltak és leszakították a szárnyainkat, mielőtt kibonthattuk volna azokat. Mialatt a leigázott szerbek Magyarországba mentek segíteni a háborújukban, ezalatt Szerbia felszabadításának terve is készen állt.

Szerbia leszervezett egy kisebb baby boom-ot, ami a zöld jelzést jelentette az operáció megkezdéséhez. Szerbia és Magyarország megtámadta Horvátországot és szép fokozatosan felszabadultak a szerb régiók. Horvátország elbukott és Szerbia végre szabaddá vált. Ez volt az a pillanat, amikor a kötöttségünk végleg örök időkre bebetonozódtak. Magyarország felszabadította a kis Szerbiát, mialatt kockáztatta, hogy aktiválja a horvát MPP-ket (akkoriban különböző MPP szabályok voltak).

Magyarország lett a mi bátyánk, aki mindent megtanított, ami ma tudunk . Bizonyos végzettől mentettetek meg minket és segítettetek azzá lennünk akik ma vagyunk. Napról napra segítettétek a fejlődésünket és a kapcsolataink gyarapodtak. Segítettük felnevelni az újoncainkat, ezért nem mentünk bele semmilyen háborúba. Emlékszem, hogy önkívületi állapotban voltunk, amikor fanatikusan harcokat vívtunk Magyarország oldalán USA és Kanada ellen. Minden egyes sikereiteket a magunkénak is tudtuk be.

Később egy olyan dolog történt, ami örökre megváltoztatta Szerbia jövőjét. Magyarország lehetővé tette Szerbiának, hogy egy High Iron régiót szerezzen (ezekben az időkben ez volt a legfontosabb nyersanyag ami beszerezhető volt), ezzel megalapozva a későbbi szuperhatalmi státuszunkat.

Innentől a kisöcsétek felnőtt, harcokba került az EDEN ellen és az összes ellenséget elpusztította. Oly sok alkalommal mentett meg minket Magyarország az eltörléstől vagy mentettünk meg titeket, hogy már nem lehet megszámolni.

Egymástól függünk, egy lélek vagyunk 2 testbe zárva. SerHun a legrégebbi és az egyedüli igaz testvériség két ország között, a többi csak megalkotott és feltalált műbarátság, de egyik se ment keresztül azon, amin mi.

Nemrég Szerbia és Románia MPP-t kötött egymással (a kormányotok beleegyezésével). Ezzel a lépéssel nem célunk semmilyen ellenséges érzéset táplálni Magyarország ellen, nem áll szándékunkban megsérteni titeket vagy elveszíteni a bizalmatokat.

Magyarország mindig a legmagasabb prioritást fogja élvezni, a testvéreink vagytok. Ez nem fog változni, testvéri országok maradunk, uralni fogjuk a világot, amit megérdemlünk.

MINDEN MÁS IDEIGLENES, CSAK A SERHUN ÖRÖK!

HAIL HUNGARY

HAIL SERBIA

HAIL SERHUNThe story of Hungary and Serbia is a story of the strongest bond this game has yet seen. It’s a story of two brotherly countries, that have held each others backs safe for as long as anybody can remember, it’s a story of sacrifice, of honor and more importantly a steel bond between two people, It’s the story of SerHun.

Our relations developed even while Serbia was not on the map.

The Serb community was mostly gathered in Austria. While lobbying for the addition of Serbia to the game, the Serbian community developed close relations with Hungary. We fought relentlessly and in the end Hungary won her wars and came to be the greatest power in the new world.

Serbia was added to the game in February of 2009. Right from the start our small community was exposed to a PTO from the well organized Croatians. They took over our country with relative ease, installed their congress and president and voted some very damegefull laws.

They took 5 out of our 7 regions and before even spreading our wings they were plucked.

While occupied Serbs moved to Hungary to help in her wars and in the same time, planned the liberation of Serbia.

Serbia got a smaller baby boom, which was the green light needed for the operation to start.

Both Serbia and Hungary attacked Croatia and slowly started freeing Serbia’s regions. Croatia was defeated and Serbia finally liberated. This was the moment our bond was solidified, when it was marked for all future times. Hungary freed the small Serbia even endangering herself by activating Croatian MPP’s (At the time there were different MPP rules).

Hungary became our older brother, who thought us everything we know. You saved us for certain doom and helped us develope into what we are today. You were mentoring us as we grew day by day, and our relations thrived. We were helping our babies grow so we didn’t let ourself into wars with others. I remember the how we we were overjoyed to fight fanatically for Hungary while you had your war with the US and Canada. Everyone of your victories we felt as our own

Later something happened that would change Serbia’s future forever. Hungary made it possible for Serbia to get a high Iron region (at the time the most important resource a country could have), cementing our future status as a superpower.

From then on your smaller brother grew up and were fighting side by side against EDEN and crushed all our enemies. How many times Hungary saved us from getting deleted and how many times we saved you is too much to count.

We depend on each other, we are but one soul in two bodies. SerHun is the oldest and the only real brotherhood amongst two countries, all others are fabricated and invented, nobody went trough what we did.

Recently Serbia has signed a MPP with Romania (in agreement with your country). With this move we do not mean any hostilities to Hungary, we do not mean to insult you or lose your trust.

Hungary shall always take priority over everyone else, Hungary is our brother. Nothing will change, we shall remain brotherly countries we shall rule the world we deserve it.


EVERYTHING IS TEMPORARY ONLY SERHUN IS ETERNAL!


HAIL HUNGARY

HAIL SERBIA

HAIL SERHUN

 

Comments

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,990, 14:32

Hail Serbia!
Hail Hungary!

o7

covfefe
covfefe Day 1,991, 02:40

Vojvodina is HUNGARY!

covfefe
covfefe Day 1,991, 02:40

*grab popcorn*

Momcilo Trkulja
Momcilo Trkulja Day 1,991, 07:28

Was before WW1

torok.daniel
torok.daniel Day 1,991, 23:01

We are Hungarians, we love to tease. Even our brothers. 🙂

John Caretaker
John Caretaker Day 1,991, 22:59

Kár hogy a való életre ez nem vonatkozik.

Best.Matt 2
Best.Matt 2 Day 1,992, 12:06

: D

Momcilo Trkulja
Momcilo Trkulja Day 1,992, 00:57

John, I am from Subotica. Here, there are a lot of Hungarians, my mother is Hungarian. I have a lot of Hungarian friends and even learned the language a bit.

dedaSRB
dedaSRB Day 1,990, 14:32

SHOUT
http://www.erepublik.com/en/article/2254864/1/20
Üzenet Szerbia legrégebbi barátjának / Letter to the oldest Serbian friend

Commodus Augustus
Commodus Augustus Day 1,990, 14:33

Hail Serbia!
Hail Hungary!

o7

GregoryG
GregoryG Day 1,990, 14:33

Awwwwwwwwwwwww ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ostenburg Moravek Gyula
Ostenburg Moravek Gyula Day 1,990, 14:38

: D

dragan4s
dragan4s Day 1,990, 14:55

lol xDDDDDDDDDDDD

mrle1982
mrle1982 Day 1,990, 14:34

Hail Serbia!
Hail Hungary!
Hail Thailand

Borislav Gojkovic
Borislav Gojkovic Day 1,990, 14:35

EVERYTHING IS TEMPORARY ONLY SERHUN IS ETERNAL!

Geralt The Great
Geralt The Great Day 1,990, 14:38

HAIL HUNGARY

HAIL SERBIA

HAIL SERHUN

AlxBxBx
AlxBxBx Day 1,990, 14:40

o7

S H E M P
S H E M P Day 1,990, 14:41

serhun o>

III Pocetnik Krivobarac III
III Pocetnik Krivobarac III Day 1,990, 14:43

bla bla bla bla friendship bla bla bla brotherhood bla bla bla

thats why u mpp-ed Romania i guess

alkhabalashad Day 1,990, 14:43

Comment deleted

Tezej
Tezej Day 1,990, 14:47

HAIL THAIHUN!!!

Ubod sisa
Ubod sisa Day 1,990, 14:48

EVERYTHING IS TEMPORARY ONLY SERHUN IS ETERNAL!


HAIL HUNGARY

HAIL SERBIA

HAIL SERHUN

x 1389

Milos19
Milos19 Day 1,990, 14:51

EVERYTHING IS TEMPORARY ONLY SERHUN IS ETERNAL!


HAIL HUNGARY

HAIL SERBIA

HAIL SERHUN

x 1389

DwarFHuN
DwarFHuN Day 1,990, 14:58

The World is Ours! Hail SerHun!

M.Mateo
M.Mateo Day 1,990, 15:00

Igazán nem akarok ünneprontó lenni, de egy ilyen nagy barát nem kötne mppt a románokkal, tudatában annak, hogy ők a mi nagy "ellenségeink"... megnézném ők mit reagálnának, ha szó nélkül mpp-t kötnénk a horvátokkal(nyilván fikció, és alap nélküli az elgondolás). Na mindegy, azér nagy ölelés meg minden, mer hát erre jó a propaganda cikk, főleg, ha reagálni kell a maki propoaganda cikkre... igazából vicces nézni, ahogy a két fél küzd a szaros kis sebzésünkért, na mindegy.

HAIL PÁLINKA
HAIL PICK SZALÁMI

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,990, 15:10

Nem szó nélkül, a TE elnököd, a TE kormányod mondta rá az igent. Csakhogy tudjad 😃

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,990, 15:10

😃.

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,990, 15:11

a f******bamár, röhögősfej.

M.Mateo
M.Mateo Day 1,990, 15:13

Oszt? Belülről szép szídni a szisztemet: D Engem nem kérdeztek meg, gondolom csak a gazd min, külügy min és elnök döntött erről

rRonin
rRonin Day 1,990, 15:16

Elnök = Külügymin
És asszem ezután tűnt el. Legutóbb 4 napja látták irc-n utoljára xD Nem tudom sírjak vagy nevessek inkább ezen 🙁

M.Mateo
M.Mateo Day 1,990, 15:18

Elnök= külügymin+gazdmin... ez volt a vicc forrása, igen...: D

romanian spy
romanian spy Day 1,990, 16:17

érdekes dolog ez.
a szerbek kérdezgették a közlönyük alatt a szerb-román mpp szavazás közben, hogy mi a magyarok véleménye és valami funkcionárius meg is ígérte, hogy szavazzanak nyugodtan igennel, mert azonnal jön a magyar elnök és kommentben megerősíti. erre aztán valahogy nem került sor.
de valaki biztos rábólintott aznap magyar részről.
az is lehet, hogy éppen a kormányból valaki.
az is lehet, hogy az elnök.
és persze az is, hogy nem.

persze a szerbeket egy szó nem érheti, ők korrektül jártak el.
szerintem.

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,990, 16:27

charlie mondta chaten, hogy ő volt, aki beszélt a szerbekkel. És igen, tény, hogy ők korrekten jártak el.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,991, 03:56

Most komolyan Charlie a hibas a szerb roman MPPert?HJa nem bolint ra akkor is megkotik. A lengyelt meg nem is kerdezte senki.

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,991, 06:35

Nem az MPP-ért (azért is, de szerintem ez nem hiba). A hiba a kommunikáció, sehol egy cikk, hogy igen ez én voltam. Ha meg is említődött, az a helyzetet látva elégtelen. Márpedig ez a kormány dolga.

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,990, 15:05

Hail Serbia!
Hail Hungary!

o7

Pravoslavac IC XC
Pravoslavac IC XC Day 1,990, 15:06

EVERYTHING IS TEMPORARY ONLY SERHUN IS ETERNAL!


HAIL HUNGARY

HAIL SERBIA

HAIL SERHUN

x 1389

devidke
devidke Day 1,990, 15:08

vote!

rRonin
rRonin Day 1,990, 15:14

Hail Serbia!
Hail Hungary!+ Hail Poland!

gabor kowalski
gabor kowalski Day 1,990, 15:17

o7

Boyan
Boyan Day 1,990, 15:18

Actions speak louder than words. U obviously cant be ally to both Romania and Hungary at the same time.

Momcilo Trkulja
Momcilo Trkulja Day 1,991, 01:56

Also, you can't be ally with both USA and Serbia

Boyan
Boyan Day 1,991, 07:22

The MPP stack shows that we are no longer allies with Serbia. : )

Momcilo Trkulja
Momcilo Trkulja Day 1,991, 07:27

That is correct, but don't blame us for being traitors. You chose USA over TWO. If USA and Romania remained in EDEN/pro EDEN, CoT/TWO would still be allies.

Boyan
Boyan Day 1,991, 07:34

Momcilo, my comment was not about Serbia, Bulgaria and USA but Serbia, Hungary and Romania. U can't be allied to both of them, u obviously need to pick one.

Momcilo Trkulja
Momcilo Trkulja Day 1,991, 07:37

It is connected. If Bulgaria didn't accept USA in CoT, there would be no Serbia-Romania MPP

Boyan
Boyan Day 1,991, 07:41

Serbia has been negotiating for more than six months with Romania. USA has nothing to do with it. Anyways, I am not goin to pointlessly argue. U r not even closer to understanding what I am saying xD

RSBorac
RSBorac Day 1,990, 15:19

HAIL HUNGARY

HAIL SERBIA


o7

Rambo 10
Rambo 10 Day 1,990, 15:20

Hail Serbia!
Hail Hungary!

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.