Ambient on/off

Join the new world

 

[Utbildningsverket] Ny Nybörjardel! (COOLT)

Day 1,888, 13:04 Published in Sweden Sweden by Utbildningsverket


Goddagens alla erepublikanare!
Eller godkväll kanske är rätt att säga?

Idag är den dagen då du väljer.
Skall jag kolla in Utbildningsverkets fräsiga uppdatering på nybörjardelen av forumet (erepublik.se)
För er som inte vet eller kanske har glömt av hur simpelt det är att lära känna massa sköna människor, söka bidrag, fråga frågor (inga frågor är för dumma), driva politik eller kanske enbart hänga i de lite mer seriösa "IRL"-trådarna så kommer en guide hur du hittar in till den nya nybörjardelen på erepublik.se! Nedan följer 5 busenkla steg hur du kommer in på nybörjardelen av forumet!

Steg 1:
Börja med att skriva in "erepublik.se" i din webbläsare.

Eller egentligen börjar du med att trycka "on" på datorn, men det hoppas jag ni alla klarar av, eller hur kan ni annars läsa detta?

Steg 2:
Kolla nybörjardelen! Det är den delen som är rödmarkerad! Tryck sedan och ni får en massa coola alternativ att välja mellan!

Jag lovar det som väntar är coolt!

Steg 3:
Det som är rött på bilden är "Guidedelen". Här kan du hitta en massa nyttiga guider om hur spelet fungerar och en massa mer! Ascoolt! Lär dig något nytt, eller påminn dig av något du glömt för länge sen.

Det som är blått på bilden är "Bidragsdelen" av forumet. Där kan du söka bidraget som alla Svenskar får när de börjar spela, bidraget du får när du är lvl 21 och en massa mer kul! Coolt va?

Det som är gulmarkerat är den allmänna delen, där du kan posta en fråga, presentera dig själv eller allmänt bara skriva något kul och coolt.


Steg 4:
Nu är vi inne i själva guidedelen. Den riktiga! Coolt va? Här finns allt för den vetgirige och lite till. Bara till att läsa på så du blir lika smart som en femteklassare!


Steg 5:
Och nu är vi inne i själva bidragsdelen. Här kan du söka bidrag och få en massa pengar, vapen eller mat! Fantastiskt! All info om bidragen finns i trådarna. Observera mina markeringar, de som är markerade med "taggen"[Staten] är bidrag som delas ut av Staten, som är neutralt och har ingen partipolitik inblandad.
De som är markerade med taggen [Parti] eller allt annat är just bidrag som inte staten ger. Vi kan därför inte ge några garantier eller säga något om dem, men många av dem är jättebra! Var inte rädd, utan ta för dig och ansök om allt du kan! Men tänk på att bara för att du får massa vapen och mat skall de inte få dig att tycka på ett visst sett, utan försök se det från ett objektiv perspektiv. I.a.f...


Steg 6:
Ja, jag vet, jag sa att det bara skulle vara 6 steg. Men jag kan bara inte hålla ifrån, det står ju att jag inte skall göra det, men jag gör det ändå.

Varför inte gå med i erepublik.se? Lär känna communityn.
Klicka på länken för att ta ditt första steg mot communityn!
http://www.erepublik.com/sv/article/2194055/1/20

Med Vänliga Hälsningar:
Artikelförfattare och Utbildningsminister: Aliquam
 

Comments

intyala
intyala Day 1,888, 13:13

o7

A.L.D
A.L.D Day 1,888, 13:18

Mycket bra. Mycket bra.

Flavourised
Flavourised Day 1,889, 08:17

Cool guide.

Mcrave
Mcrave Day 1,889, 08:29

vote, mycket bra guide, ska mycket till för att inte förstå denna 😛

ShadowSkill2000
ShadowSkill2000 Day 1,890, 02:00

Missade helt att det fanns bidrag när jag börjde spela, den här guiden borde vara en "sticky"

klotis
klotis Day 1,890, 12:49

till och med en blind person kan hitta tråden nu Voted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.