[UT] Xer01-féle hazudozás és fenyegetés

Day 4,259, 11:59 Published in Hungary Hungary by Raab Donat

Kedves magyarok,

FRISSÍTÉS: az obszcén szavakat értelmüket nem elfedve kitakartam a képernyőmentésekből.

az elmúlt pár órában megjelent pár, a személyemet támadó, gyalázkodó, a valósággal csak marginálisan köszönőviszonyban lévő cikk. Így szeretném Xer01 játékostársam állítólagos RL-megfenyegetésének előzményeit, a beszélgetésben utána következő sorokat is a nagy nyilvánosság elé tárni.

Május 9-én én írtam rá Xer01 játékosra a telegram alkalmazásban, mert a kongresszusi körlevélben úgy gondolta, a török TW kapcsán tapasztalható ingame nézeteltérést a rámkereséssel, majd ennek családomra való kiterjesztésével biztosan meg tudja oldani.

"Xer01 to Raab Donat and 37 more people | 5 hours ago #86108380
Nem most talaltalak meg, mar sokkal regebben, fokent a tesokadat 😉"

Erre a következő, támadó hangvételű üzenetekkel reagáltam neki:Érdemes megfigyelni, hogy amikor azt mondtam neki, hogy akadjon le a családomról, ő rögtön azzal vágott vissza, hogy "teli a gatya?", ezzel impliciten is fenyegetőzve a családtagomat illetően. Ez volt a későbbi beszélgetés előzménye.

Azt is érdemes végiggondolni, hogy a fentebbi beszélgetés május 9-én zajlott, ám Xer01 játékosnak valamiért ma lett kedve ezt az érdekességet nyilvánosságra hozni. Erről még később.

Ezután ismét felhívtam a figyelmét arra, hogy a családomról szálljon le, amire ismét az volt a válasza, hogy a tesómmal majd megbeszéli. Aham. Vajon mi köze a testvéremnek a mi kettőnk nézeteltéréséhez?Én természetesen felajánlottam az RL-téma RL-rendezésének lehetőségét is, ahol látható az is, hogy az RL-találkáról mi volt az elképzelésem.Érdemes megnézni a végén, hogy május 9-én Xer01 játékostársunk ezt a beszélgetést, vitát lezártnak tekintette, és a mai napig ez sem jött elő. De ma valamiért ez fontos lett.

Külön szeretném felhívni a figyelmet a Magus79 játékos bandájában tengődő Rootshunterz kommentjére két nappal ezelőttről az országfalról, az a komment nem verte ki a biztosítékot azoknál, akik most egy manipulált log alapján az én fejem felett törnek pálcát "RL-fenyegetésért".Önmagában nem túl érdekes a komment, mert csak egy hülye kartelles írta.

De Mikrobi szerint, aki szívére vette, amiért kapott pár keresetlen jelzőt a puccsista haverjaival együtt (egyébként ezért már bocsánatot is kértem tőle), nos, szerinte ez egy elfogadható "endlösung". Csak hogy értsétek az iróniát - valakit állítólag RL-elveréssel fenyegetni az durva, és úristen, de játékosok halomra lövetése teljesen oké szerény keresztyén lelkének.De a cikkében sértettet játszó Xer01 szerint mások elverése (vegyük észre, hogy kommentjében ez már a befejezettségre utaló "agyonverés"-re módosult) és több játékos agyonlövetése egy fajsúlyú dolog.Ajánlom a kedves olvasónak, hogy ne felejtse el, Xer01 és bűntársai azok a játékosok, akik szerint a cégezők, a kisjátékosok és rajtuk kívül mindenki más le van ejtve magasról, ők azok a játékosok, akik másfél hónappal ezelőtt eMagyarország ellen törtek a puccsháborúval. Xer01 az a játékos, aki először az Aviátoros pénz ellopásával vádolt meg engem, majd rá pár héttel büszkén dicsért engem, hogy milyen példás az elszámolásom, persze nem azért, mert hirtelen megkedvelt, hanem azért, hogy aimeisan légi programját sározza, mert ott nem volt játékosra lebontott elszámolás.

Xer01 játékos egy alattomos, provokatív, hazudozó, mások családját egy játékbeli sértettség miatt gyalázó és fenyegető játékos, és utána az áldozat szerepében próbál tetszelegni. Szemmel láthatóan a két hónappal ezelőtti üzenetváltást neki, saját magának nem sikerült lezárnia.

MIÉRT MOST?


Xer01 játékos a jól megérdemelt kisdives BH-goldját félti, amely veszélybe kerülése a Magus79-fajtájú vásároltkarakteres kisdivfosztogatóknál azonnali cikkbeli hazudozás kényszerét triggereli. Ugyanis több platformon kijelentettem, hogy a wwenigma-kormány jelenlegi ciklusának végeztével elkezdem a TW-k rossz oldalon ütését, hogy a puccsban résztvevő karaktereket elvágjam a játékbeli bevételi forrásuktól. Ezen "vállalásom" addig kívánom folytatni, amíg a puccsban résztvevő játékosok mindegyike nem kér cikkben bocsánatot a puccsért. A BH-arany elvesztegetésének lehetősége nyilván karaktergyilkosság felé indította meg Xer01, Masterkard, Mikrobi meg a többi kezét, csak sajnos, ahogy bármihez az életben, úgy a hazudozáshoz is csak az amatőrnél egy kicsit gyengébb szinten értenek és lebuktak. Mivel a legutolsó "Árnyéklovagok" cikkben sem mutatkozik hajlandóság a bocsánatkérésre (melyet most már a rám vonatkozó lejárató cikkekre is kiterjesztek), ezért augusztus 6-ától ütéssel, CO-val, vásárolt sebzéssel fogok azon dolgozni, hogy a közösséget megtámadó, karakterépítő, önző, egoista játékosok hoppon maradjanak.