[UPDATE][ZIUA 1][MO]Primul razboi in 2019 [eDay 4066]

Day 4,066, 09:37 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial

Data: eDay 4066; 07 ianurie 2019
Locaţia: Sediul MO, Bucureşti, România

Subiectul zilei:
Primul razboi in 2019 [eDay 4066]

Ziua 1

Prima zi a venit si a trecut fara mare istoric. Am atacat Chile in prima regiune nord-americana, am controlat campania cap coada, iar rezultatul este unul zdrobitor in suburbiile New Yorkului

Intre timp au trecut legile de AS din partea Croatiei, Tailandei si Ciprului. Urmeaza la noapte sau maine dimineata sa vedem rezultatul legilor de AS Greciei, Albaniei, respectiv NE din partea Argentinei, Ungariei, Turciei.

Initial am crezut ca este un efort comun de eliberare a aliatilor si de ingenunchere a Adminlandiei (n.r. Romaniei), insa ajutorul s-a lasat asteptat de partea Chile, iar cei 3 magi au pierdut butonul de atac, in asteptarea mai multor parti implicate.

Drept urmare pe cat de evident, pe atat de egoist se dovedeste a fi planul adversarilor nostri. Intrucat aparent o parte dintre cei ce se implica in aceasta actiune impotriva noastra nu il cunosc, nu vom strica nici noi surpriza, dar lucrurile vor deveni evidente in urmatoarele zile.

Dorim sa va multumim tuturor celor care s-au implicat astazi, cu mic cu mare, aportul fiecaruia pe campul de lupta este important si apreciat. Este posibil sa mai scada cate un bonus temporar, sa cedam o regiune originara prietenilor (precum Muntenia azi) pentru a dobandi un avantaj strategic si tactic ulterior. Asadar va rugam sa urmariti in continuare recomandarile de lupta astfel incat sa revenim impreuna cat mai repede la bonus full.

Va asteptam cu drag pe campul de lupta in continuare

o7

Buna seara si bine v-am gasit dragii mei,

update: noaptea ca hotii au pornit argentinienii, turcii, ungurii si grecii noi legi de NE/AS. In sfarsit, lucrurile pot deveni interesante. biscuiti?

Noul an incepe in forta cu un nou razbel mondial aparent. Ca urmare a atacului combinat asupra Chile din partea fortelor Asteriei, probabil ati observat ca fortele reunite ale Croatiei, Tailandei si Ciprului au raspuns cu Air Strike-uri impotriva noastra. Ne asteptam ca unele sa porneasca in zonele noastre de interes cu bonusuri, iar altele in regiunile core.

Sincer ne-am fi asteptat la mai multe AS-uri impotriva noastra, dar se pare ca nu exista un consens adevarat de partea cealalta sau cum ar spune adversarii nostri intr-o situatie la 180 de grade – papusarii pierd fraiele papuselor.

Vom cauta sa luptam cu cap, eficient si evident sa castigam. Chiar daca nu toate luptele simultan, o vom lua in ordinea prioritatilor, prioritati care se vor schimba in fiecare zi, chiar si in timpul zilei in functie de miscarile noastre si ale adversarilor.

Asadar avem rugamintea sa urmariti feedurile, mesageria din joc si ordinele comandantilor de unitati pentru recomandari de lupta, scoatem de la naftalina armele si batoanele, boosterele si acceleratoarele pentru ingalbeni harta in continuare.

La lupta armasii mei!
O7