Ambient on/off

Join the new world

 

[Traducere] Nicio vineri fara modificari sau lupte fara kamikadze

Day 833, 06:33 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Andrei_79
Nicio vineri fara modificari

la cetateni:
Una din ele se refera la cetatenii noi intrati, acestea, la prima logare vor obtine cetatenia regiunii de origine. In acest fel ei vor obtine, cetatenia “corecta”, indiferent de faptul daca o alta tara a cucerit regiunea data (n.a. anterior daca cetatenii se logau in Franta, intr-o regiune cucerita de Polonia obtineau cetatenia poloneza). Mai mult decit atit, pentru a facilita primii pasi ai noi nascutilor cetateni, s-au facut citeva modificari: acestea vor incepe e-viata cu 100 sanatate (in loc de 50 cum a fost) si vor trece la nivelul 2 doar cu 6 puncte de experienta. La fel ei vor fi capabili sa lupte incepind cu nivelul 3 (n.a. a fost lvl 5), sa se deplaseze in alta tara la nivelul 4 si vor putea invita alti jucatori la nivelul 5. Aceasta face explorarea Noii Lumi mult mai interesant din primele zile de e-viata.

la spitale:
Pentru companiile in food, avem noutati bune. Hrana devine mult mai importanta in zilele de zi cu zi. Smecheria folosita anterior cu spitale pentru a substitui mincare si case nu va mai merge (n. a. multi utilizatori nu cumparau hrana, ci luptau in fiecare zi si recuperau wellnesul pierdut prin trecerea la spital): cetateanul va fi capabil sa recupereze dupa spital doar wellnessul pierdut in batalie in acea zi. Wellnessul maximal pe care il poate recupra prin lecuire nu se va schimba, va ramine acelas in functie de calitatea spitalului. Asadar, daca doresti ca cetateanul tau sa fie sanatos si fericit vei fi nevoit sa cumperi alte produse, asa ca hrana si case (n. a. deocamdata si cadouri). Spitalul va lecui doar ranile din lupte, ceea ce e logic, nu mergi la razboi sa-ti recuperezi sanatatea. Desigur, in noul modul vor fi produse particulare si petrecerea timpului in joc va oferi posibilitati interesante: de exeplu, vei putea dormi mai mult, pentru a recupera mai mult sanatatea... totusi de ce sa pierzi timpul din e-viata dormind?

Am selectat aceste pasaje mai importante, pentru a atentiona Ministerul Educatiei in demersul sau de a ajuta noi intrati. Sper sa fie o chetie utila, desi s-ar putea ca ministerul sa fi luat deja masurile de rigoare.

Deocamdata noile reguli nu au intrat in vigoare, verificat!

Consecinte:
Excluderea tacticei kamekaze din arsenalul de lupta.Mai sa uit 😃, Voteaza si Subscrie (Abonati-va)
 

Comments

Dragsolux
Dragsolux Day 833, 06:49

Felicitari Andrei, trebuie avuta grija si la tutoriale.

Andrei_79
Andrei_79 Day 833, 06:50

aha

FremenuI
FremenuI Day 833, 06:53

Bravo!

Andrei_79
Andrei_79 Day 833, 09:13

Adineauri am facut o verificare cu un nou intrat, deocamdata wellnessul se ridica de la 40 la 80 dupa o lupta, nu e clar cind vor intra in vigoare noile reguli, pentru ca in wiki eR, deja au facut modifiari!!!

Dragsolux
Dragsolux Day 833, 09:54

Nu e vorba de o renuntare la kamikaze ci mai curand apelarea la ea doar in cazuri hai sa spunem disperate. Oricum va fi interesant din punct de vedere strategic si mai ales tactic.

Pantelimon calatorul
Pantelimon calatorul Day 833, 09:56

UM posibil vor da ca turma mai ales ca au si wellness pacuri, insa acum nu se va putea usor convinge ca si populatia sa faca la fel

Patanjali
Patanjali Day 833, 12:33

Bun! Felicitari!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.