Ambient on/off

Join the new world

 

[Teroristii] ORDINELE ZILEI 2367 + 2368 ZIUA TO

Day 2,367, 02:04 Published in Romania Romania by Romanian Liberator


Salutare teroristilor! In a 8-a zi de existenta, 2367 Plato's Time, suntem 15 camarazi, unul dintre noi s-a esinucis ca un adevarat Kamikatze si, daca ati uitat, am scapat de celebrul ODa-lInM..., sau clona lui Trogodoala cum se anunta singur.

Am incheiat prima zi din weekly board pe locul 34 din 76 unitati militare Romanesti!

Scorul campaniilor unde am luptat pana acum este de 6-4 si declaram azi ziua Noi luptam, voi faceti TO

ORDINELE ZILEI:
For ALBANIA against BELARUS http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/51801

Evident, ca orice teroristi care se respecta, vom avea zilnic CO permanent pentru toti membrii UM. Valoarea minima a CO-ului, pentru a permite auto-finantarea soldatilor cu arme si hrana, va fi de:
- 25 cc la D4
- 50 cc la D3
- 100 cc a D2
- 200 cc la D1.

Ordinele zilei vor fi setate pentru tari diverse, prin rotatie, pentru a permite soldatilor ca castige cat mai multe medalii de Mercenar si, ori de cate ori gasim, intr-un RW cu sanse maxime de reusite, pentru a permite soldatilor sa castige cat mai multe medalii de Freedom Figher. Toate articolele vor fi imediat propulsate in top prin cumpararea de voturi, ca sa plezneasca splina ciudosilor.

Regulile generale ale UM Teroristii, de la care ne putem evident abate oricand ca doar e un joc si facem ce vrem:
1. FREE FIRE - care vrei sa lupti la ordin esti binevenit, care nu dai unde vrei tu ca dai pe banii tai
2. FREE WILLY - vine care vrea, pleaca cine poate, suntem CHILL si dam cu IARBA, deci nu ne suparam pe tine orice ai face
3. JOS GUVERNUL! MITICA LA PUSCARIE! - nu avem partid de UM si nici preferinte politice, fiecare soldat merge in ce partid vrea el dar avem un CREZ clar: JOS GUVERNUL! MITICA LA PUSCARIE!
4. F..K YOU! - da, stim ca o sa ne injurati si va dorim toate cele transmise plus un bonus de spuma, daca nu vroiam sa fim injurati nu ne faceam teroristi, ci pupincuristi dar, cat timp jucam pe banii nostri, jucam cum vrea pipota noastra
5. WHY - cat timp eRomania va ramane in ghearele mafiotilor si miselor care uzurpeaza si abuzeaza de putere, isi bat joc de banii publici si ataca pe oricine nu le sufla in flaut, noi suntem TERORISTII si vom sabota Guvernul cum vrem si cum putem, expect the unexpected!

JOIN US! Daca nu va place, oferim tuturor

 

Comments

MrBogdan
MrBogdan Day 2,367, 02:18

Ordinele zilei pt "teroristi": logout !

msriasu
msriasu Day 2,367, 02:19

plagiat sloganul! nici macar original nu poate fi musugianul!

Zimniy Veter Day 2,367, 02:35

Comment deleted

Copacescu
Copacescu Day 2,367, 04:08

"6-4"
Într-adevăr, dacă numeri victoriile cum numără alții steagurile.

hohohobn
hohohobn Day 2,367, 04:19

"unul dintre noi s-a esinucis ca un adevarat Kamikatze" - spune drept...ai uitat parola de la contul respectiv.

Lupti impotriva fratilor tai iubiti unguri? Serioooosss?

Dinamyte
Dinamyte Day 2,367, 04:51

Succes

murii show
murii show Day 2,367, 07:51

unii dintre voi mi-ati fost colegi si pot spune ca va cunosc destul de bine la fel cum pot spune ca ori ati dat in boala vacii nebune ori sunteti la fel de interesati de putere precum cei pe care-i condamnati, sau ar mai exista si a treia variant in care vreti sa va formati repede o unitate de marime medie si metoda cea mai simpla este stropirea cu rahat a semenilor vostri.
voi nu luptati contra celor pe care-i acuzati ca probabil multi dintre ei sunt plecati prin tari cu bonusuri mari si ei nu sunt afectati de lupta voastra, luptati insa impotriva mea si a tuturor romanilor cinstiti care cauta un loc de relaxare in timpul liber, luptati sa convingeti toata planeta ca romani sunt o tara dezbinata in care nu se poate avea incredere si care merita exact ce are astazi, nimic maio mult. in rest sa fie folosita cat mai mult in folosul altor popoare ca doar menirea ne-a fost de sclavi si tot asa ne-a ramas se pare, iar daca nu am dreptate voi va dati toata silinta sa fiti sclavii altora, sa cheltuiti bani si resursele tarii pt ai ajuta pe altii sa traiasca fericiti.

de cand am plecat din RU nu am mai fost implicat politic si nu-mi doresc sa o fac prea curand dar daca ceea ce spune multa lume este adevarat, cum ca sunteti sprijiniti de templieri si de RU, eu nu pot decat sa sper ca in aceste doua unitati mai sunt si jucatori care joaca in tara nu peste hotare si care prefera sa lupte pt ca sa o duca ei bine nu altii si ca sunt capabili sa gandeasca in folosul lor astfel incat sa paraseasca cele doua unitati si sa se indrepte spre altele unde respectul de tara mai are inca o mica valoare.
prin asta nu ar face altceva decat sa-si faca singuri un serviciu de care voi in aceste momente ii lipsiti.

probabil creatori acestui mod de protest nici nu sunt romani ci sunt doar cativa jucatori cunoscatori ai limbi romane care si-au facut cont in tara noastra cu mult timp in urma si care ajuta bucurosi la impingerea romaniei spre prapastie , chiar daca vor cadea si ei in ea.

brouvi
brouvi Day 2,367, 10:27

Pasarica mica, tu esti mult prea mic si insignifiant ca sa folosesti Yellow in Budapest!

Dacnemuritor
Dacnemuritor Day 2,367, 13:18

Mungurul ! Mungurul ! Mungurul !
Vrea sa f--a ungurul!

AUTOCHTHONOUS ILLYRICUM
AUTOCHTHONOUS ILLYRICUM Day 2,368, 14:00

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.