Ambient on/off

Join the new world

 

[Taistelukäsky D1892] Valtaa Laane-Eesti!

Day 1,892, 07:54 Published in Finland Finland by Ministry of Education FIPrio 1: Laane-Eesti

Kuvassa linkki taisteluun
Eduskuntavaalit ovat taas ovella, joten miehitetään Viro mahdollisimman ison eduskunnan turvaamiseksi.
Taisteluohjeet:
Jos erän tulos näyttää selvältä (piste-ero yli 1300), säästä iskut mahdollisuuksien mukaan seuraavaan erään (ellei erä ole viimeinen, jolloin seuraavaa erää ei enää tule). Älä iske, mikäli muuri on yli 56% suuntaan tai toiseen.Hallituksen ilmoitustaulu:

Eduskuntavaalit ovat taas ovella. Hallitus suosittelee kansalaisia asettumaan puolueessaan ehdokkaaksi - niin saadaan puheenjohtajille pelivaraa ehdokasasetteluun. Tietysti mahdollisimman monen toivotaan pyrkimään ihan konkreettisesti kansanedustajaksi ja asettuvan puolueen viralliseksi ehdokkaaksi.
Eduskuntavaalien ollessa käsillä on eSuomen mediakin alkanut heräilemään horroksesta ehdoikkaiden ja puolueiden julkaistessa vaaliartikkeleitaan. Hallitus suosittelee selaamaan mediaa top-5 artikkeleita laajemminkin.
Näillä näkymin hallituksella ei ole tarvetta puuttua eduskuntavaalien kulkuun PJ-vaalien aTO-toimien onnistuttua, mutta mikäli tarvetta PTO:n torjumiselle on, siitä tiedotetaan vaalipäivänä Valtion SanomissaUusien pelaajien opastus

Tervehdys uusi kansalainen! Peli itsessään opastaa sinua alkuun tehtävien avulla. Harmillisesti median löytämistä ei tehtävissä opeteta. On kuitenkin hienoa, että päädyit lukemaan valtion artikkelia, sillä eMaailmankuvasi laajenee huomattavasti median löytämisen johdosta.

Jos et vielä ole lukenut aloitusopasta, siihen kannattaa ehdottomasti tutustua. Vaikka se vaikuttaa aika kovalta tekstimuurilta, niin sen lukeminen valottaa eRepublikin toimintaa monella eri tasolla.

Toivottavasti viihdyt eRepublikin ja eSuomen parissa vielä pidemmän aikaa!Hallituslista

Presidentti: Ruben Lagus
Varapresidentti: Zacharia Raven
Puolustusministerit: hcMind ja ChosenR
Ulkoministerit: TheJuliusCaesar ja Hawley
Tiedotusministerit: Otus Leucotis ja Qummi
Valtiovarainministeri: Feuerstrahl
Sisäministeri: Temskih
Hupiministeri: erechTiedote luotu: 24.1.2012 17:55
Tiedote päivitetty: 24.1.2012 17:55
 

Comments

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,892, 07:55

eka

Cendorr
Cendorr Day 1,892, 08:25

kuka tämän artikkelin on kirjoittanut?

VonPaha
VonPaha Day 1,892, 22:03

Luultavasti joku kinukki. Mistä noista tietää.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.