[T.Alexandrov] Президентско 14.07.2020

Day 4,620, 10:03 Published in Bulgaria Bulgaria by Government of eBulgaria

Здравейте!

Надявам се да ви намирам в добро здраве и добро настроение, предвид събитията в е-реп и реалния живот от последната седмица. Преживявали сме не веднъж възходи и падения и вярвам, че този път също ще се справим.

Относно военните действия в играта искам да ви благодаря за пореден път относно спазването на инструкциите. Мисля че за сега доказваме, че можем да играем организирано и да управляваме важни битки и ТВ-та. С въстанията, както писах в пост на стената имаме малък проблем с навремената им подкрепа, предвид високите разходи за преместване, но и там за сега съумяваме с малко повече усилия да ги вдигаме. Обърнете внимание на това! Битки са, допълнително злато. Ако парламентът реши, може да предложи някаква инициатива за изготвяне на програма за финансиране на тези местения.

Както вече разбрахте успяхме да „заличим“ Турция от картата, за което и нашите съюзници от Астерия помогнаха, като ни спестиха един полет, който не се знаеше как ще завърши. От тук нататък трябва да си пазим въстанията, доколкото е възможно. Търговското ембарго, което наложихме беше по предложение на Астерия и беше прието от българския парламент. Може би някои не бяха съгласни, но това е отборната игра и смятам, че трябва да бъдем доволни, че показахме такава и в законодателната част. Недейте да имате притеснения, защото сме преживели доста горчиви спомени от този противник и смятам, че закономерно постигнахме малко удоволетворение.

Относно войната с Франция и там към днешна дата военните действия са в наша полза. Целта е ясна. Отговорът ни спрямо техните действия (спокойно можем да го наречем предателство към съюзници) в онзи изключително болезнен момент, когато е-България беше включена в ежедневните „влакчета“ на страните от СОDE, а те заеха безапелативно страната на нашите противници. Смятам, че е справедлива настоящата ни акция, като разбира се уважението спрямо тях трябва да бъде запазено.

В този ред на мисли, моите най-искрени поздравления към е-Франция послучай Националният им празник днес 14.07.2020 о/

Един апел към парламента! Моля опитайте да приключите обсъжданията и гласувайте най-накрая правилата на програмите за финансиране на Авио и Танк. Дайте малко газ и поне в този мандат да имаме ясни програми. Това което забелязвам е че всеки пита по какви критерии се изчисляват парите с които се подпомагат авио и танкове, защото от началото на тази година се заговори за корекции, Morrpheus направи малки промени, след това те продължиха при всеки нов президент и така до днес. Моето мнение е при наличие на държавни средства да се използват за финансиране на бг играчи, защото това вярвам ще ни помогне много за развитието ни. Знам, че и повечето от депутатите споделят това мнение. Формулирайте го и го гласувайте!

И последно искам да благодаря на изключително отговорния и професионален екип на правителството. Като за първи мандат (нямам амбиции да повтарям) не мога да кажа нито една заблежка към тези хора. Адмирации и суперлативи за всеки персонално!


o7
Т.Alexandrov