Ambient on/off

Join the new world

 

[Stanje eSveta 2. izdanje] Sosajeti bilde(r)

Day 1,718, 13:45 Published in Thailand Georgia by MASSA.


Nisam ništa pisao, da l' zato što nemam inspiracije, da l' zato što ne znam šta da pišem, kome da pišem.. Ostalo je malo kvalitetnih stvari, isto tako malo ljudi koji čitaju nešto.Sedim tako, 'buljim' u jedno od 3 sr... I samo odjednom mi upadne u oko ovo čudo, iako sam se već duže (ali baš DUUUUUUŽE) vreme navikao na to, i ta sličica mi je postala deo layout-a, eto sad me zaokupirala.Onda pogledam referal listu, vidim 7 nesrećnika što su ušli u ovo *ovde upotrebite adekvatnu reč koja vam prva padne na pamet* preko mene, i pomislim 'pa fale samo 3'..

Jeste, 'samo' 3, al' nađi ti sada negde nekog da igra ovo.. Pa evo ja prvi, sada da me neko zove ne bih igrao.

Šta je na kraju ostalo od svega? NIŠTA. Jedno veliko ništa..

Pre si i kao siroma' čo'ek mogao nešto barem da zaradiš ako si znao da mešetariš. Provalili oni to, pa ukinuli ekonomiju, 'ajde što bi mi mogli da zaradjujemo? Firme su nekada bile glavni izvor zarade (doduše imali su ih samo 'bogatiji' ljudi) sada i od njih jedva profita ima.

Glavni izvor zarade su medalje, kojima svakim danom sve više bledi sjaj..


I šta ja da kažem nekom kada ga pozovem da igra ovo? Da brani svoju državu, svoj narod? Koji?

Onaj što se stalno svadja, što jedni druge pljuju, sapliću.. Što nam multići kao Zdravko završe u top5 novinskim člancima, samo zbog kupovine glasova?

Sve je mahinalno, probudim se, work, training, fight, i to je to.. Dodju izbori, a meni dodje samo da pobrišem pola liste..


Jedino što me drži za ovo trenutno su neki prijatelji, čet i trenutni višak vremena.Pozdrav svima, vaš Srki o/
 

Comments

goblinko3524
goblinko3524 Day 1,718, 13:49

Prvi 😛

OpaGangnamStyle
OpaGangnamStyle Day 1,718, 16:41

Drugi 😃

Mystela
Mystela Day 1,718, 17:15

o/

Ivan Blok37
Ivan Blok37 Day 1,719, 17:20

Jbm li ga, ima li neko savet kako to MOŽE da se uradi, ja sam uspeo da nateram samo jednog da se učlani, a kad je završio level 10, logično - prestade da igra... : D

whatabusta
whatabusta Day 1,733, 07:26

vSa

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.