[Skandaali!] Otuslovakian diktaattorille turvapaikka Suomesta!

Day 2,885, 12:22 Published in Finland Finland by Otus Leucotis


Iltaa.

eSuomen ulkoasianministeri TheJuliusCaesar on kaksi tuntia sitten myöntänyt turvapaikan pahamaineiselle Otuslovakian diktaattorille. Otus Leucotis on taistellut nimikkomaansa hallinnasta useiden eri tahojen kanssa viimeiset 3,5 vuotta, joiden aikana Otuslovakia on tullut tunnetuksi verisistä vallanvaihdoksistaan, ihmisoikeusloukkauksista sekä joukkotuhoaseiden huolimattomasta säilyttämisestä. Saarivaltiolla on lisäksi tiiviit yhteydet useisiin eri armeijoihin ja palkkasotilasjärjestöihin, ja huhujen mukaan Otuslovakia on viime aikoina rahoittanut myös muita diktatuureja.

Useimpien lähteiden mukaan turvapaikkahakemuksen perusteluina oli huonot näkymät Otuslovakian sisällissodassa, joiden seurauksena maan ovela diktaattori tuli eSuomeen odottelemaan tilanteen rauhoittumista. Ulkoministeriö kommentoi turvapaikkojen myöntämistä valtaistuinpeleihin osallistuville henkilöille seuraavasti: "aina saa passin" -julleTankkeja maksava mainos:

Kuitenkin virallisten lähteiden mukaan Otuslovakiassa on kaikki oikein hyvin, kuten aina ennenkin. Vienti vetää, turismi on huipussaan, rahaa sataa palatsin parvekkeilta ja Robinkin on viimein saatu kiertueelle maahan. Ristiriitaiset tiedot herättävätkin epäluuloja - ovatko tämän päivän tapahtumat vasta tulevan (kulttuuri)vallankumouksen alkusoittoja? Kulttuuriteko 2015 -kampanjan alkamiseen on nimittäin vain noin kymmenen päivää. Kerro mielipiteesi aiheesta, ja vastaanota 10 korruptiotankkia.