[MATZA] Situația de după alegeri

Day 2,045, 06:25 Published in Romania Romania by Forever with Matza


Salutare mâtzelor!

Luna aceasta am reușit ceea ce The Matza Party n-a mai reuşit de mult. În zilele trecute (24 și 25) am fost surprins în mod plăcut să văd câte mâtze mi-au auzit chemarea și au venit să ajute la campania electorală, lucru care nu s-a mai întâmplat de mult timp, de când era vechiul mod de alegeri, cel pe regiuni.

Situaţia alegerilor :


Evoluţia Matza între orele 10:00 și 04:07 a arătat cam aşa:Analizând puțin graficul, vedem că Matza s-a descurcat mult mai bine față de lunile trecute, sunt chiar cele mai de succes alegeri ale Matza de la noul modul de alegeri încoace. Toată ziua am dominat locul 1, scăzand mai pe seară pe locul 2, sub Templierii, dar la o distanță mică, de doar 3 voturi, și de multe ori chiar egalându-i. La final am rămas cu un vot înaintea lor.


Mâtzele care au intrat în congress sunt:
Kendra le tigre
Tony Simion
mib_boby
Mlendea Horatiu
ConstantinBA
TurokAnap
vishibala
DdyOlteanu
Alexanderr1
Musatinu
DJ KaRR


Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au votat, şi candidaţilor și mâtzelor voluntare care au muncit din greu pentru ca toate acestea să fie posibile. Am fost chiar uimit de activitatea voastră în aceste alegeri şi de cât de bine ne-am organizat.

V-aș zice că vă puteți odihni, dar în mandatele lui Mlendea nu există aşa ceva, treaba nu se termină niciodată! Mă aştept din partea congressmanilor să fie la fel de activi în continuare şi să arate lumii că matzele sunt cele mai potrivite în politică şi totodată cele mai sexy miorlăitoare ( aici mă refer la Kendra ).

Cu stimă,
Mlendea Horațiu - Președinte Matza