[Serxhio per CP] Fjalet e fundit dhe Kabineti

Day 2,083, 23:53 Published in Albania Albania by LiL Serxhio
Pershendetje te gjitheve 🙂

Ky eshte artikulli i trete dhe i fundit i kesaj fushate presidenciale qe une po zhvilloj . Ne kete artikull do te publikoj kabinetin tim ose skuadren me te cilen une do te kem nderin te drejtoj Shqiperine gjate ketij mandati.

President : LiL Serxhio (😛)

zv.President : AlPunk
zv.President : Roger Griswald


Si zevendesuesit e mi kam vendosur te jene 2 persona, njeri prej tyre eshte nje lojtar i madh ne kete loje , ai qe dha idene per krijimin e keshillit te larte, ish kandidatin per CP muajin e kaluar si dhe nje nga Tankerat me te medhenj shqiptar Al Punk.
Gjithashtu edhe nje person te cilit tashme mund ti themi shqiptar me plote gojen pavaresisht se nuk e flet kete gjuhe. Roger Griswald eshte nje nder te paktet te huaj qe ka dhene kontribut per Shqiperine gjate ketij viti sidomos ne Ministrine e Jashtme si dhe ne beteja .

Kryeminister: Dark.Prince (altinks)
Kryeminister do te jete nje nga lojtaret me te vjeter ne kete loje, altinks, me shume eksperience. Ai do te drejtoje punen e te gjitha ministrive dhe do te perkujdeset per borxhin e bankes.

MoD : Shadow Striker ( kD22 )
zv.MoD : KleantjoTheLegend
MoD Team : Adrijan Barca

Kjo do te jete skuadra e Ministrise se Mbrojtjes me ne krye nje nga drejtuesit e Levizjes Militariste Shqiptare si dhe gjithashtu komandant i MU Eagles Legion. Shadow Striker (kD22) se bashku me vMoD Kleantjo TheLegend kane qene 2 nga themeluesit e MU Illyrians me shume se 1 vit me pare. Adrijan Barca gjithashtu ka pak eksperience ne Ministrine e Mbrojtjes .

MoFA : BaptistAl
zv.MoFA : KristiTheFallenKristiTheFallen
zv.MoFA : Hhila

Ne krye te ministrise se diplomacise do te jene 3 lojtare te rinj por me vullnet dhe deshire te madhe per te punuar.

MoEdu + Komandant I FPZH : DarDan 81

Serish ne kete ministri jane nderthurur elementet e vjetra me ato te rejat ne kete loje. Dardan 81 nje lojtar me eksperience ne loje por qe premton goxha ne ministrine e edukimit .
Ai do te krijoje nje grup pune dhe do te kujdeset ne edukimin dhe zhvillimin e lojtareve te rinj.

MoW : SabriHakuli
zv.MoW : Muammar Reis

Ne ministrine e Wikipedia do te jene 2 lojtare me eksperience ne Wiki, SabriHakuli si dhe nje lojtar i ri ne loje Muammar Reis.

MoI: AFRImVD

Nje lojtar I ri por me ambicie, AFRImVD per Minister Imigracioni.

MoE + Governator : Canabis123456
vMoE : Njesiti Special


2 lojtare komplet te rinj, por me ide te qarta per punen ne kete Ministri.

MoF: kre5o (lala1)
vMoF : Endriii


lala1 e ka nis lojen njekohesisht me mua dhe mendoj se do te jete perfekt ne krye te kesaj ministrie se bashku me lojtarin tjeter I cili eshte paraprakisht I ri ne punet e qeverise.Besomni e pata pak te veshtire te them " qeveritare, pune qeverie" pasi me duket paksa fjale negative nga jeta reale - ne ketu jemi Sherbetoret e Popullit dhe jo qeveritaret e popullit. Ne kete kabinet jam perpjekur shume te fus lojtare te rinj pasi kam vendosur veten ne vend te tyre dhe mu kujtuan koherat kur une skisha asnje lloj pervoje por doja me mish e me shpirt te ndihmoja eShqiperine. Kjo ishte arsyeja e vetme qe une iu bashkangjita politikes.
N.q.s e keni vene re ne kabinetin tim kane qene te mirepritur te gjithe ata qe duan ta ndihmojne eShqiperine pa dallim se ne cilen parti bejne pjese, nese ato me mbeshtesin mua si kandidat apo jo. Kjo eshte nje loje she te gjithe kemi te drejte te argetohemi 🙂 . Ska rendesi kush eshte President e kush jo, ketu jemi te gjithe te barabarte. Une I uroj suksese 2 kandidateve te tjere per CP , shpresoj qe te dy nese zgjidhen te veprojne ne te mire te ketij komuniteti e ta cojme Shqiperine sa me larte ashtu sic do te bej dhe une.
#ZgjedhjeTeNdershme o/

Artikujt e kesaj fushate:
1. [Serxhio per CP] Nje Shqiperi me e zhvilluar
2. [Serxhio per CP] Organizim, Zhvillim e Pune te madhe per eShqiperine
3. [Serxhio per CP] Fjalet e fundit dhe kabineti .