Ambient on/off

Join the new world

 

[Sabri Hakuli] eRepublik Wikipedia

Day 2,009, 03:05 Published in USA Albania by Sabri Hakuli

o7 Shqipetar.Kam marre 400 pike ne Wikipedia dhe kam marre titullin Wiki Editor


Dhe ne muajin prill kam marre qmimin Wiki Editor of Month

Kam marre iniciative qe tia filloj reduktimin e faqeve te wikipedias ne shqip.Pasi i perktheva disa artikuj qe kishin mbetur qe nuk ishin perkthyer ne shqip desha tia filloj te krijoj faqe ku ju mund te ju prezantoj ne wikipedia profilin tuaj,partine tuaj,organizaten tuaj,kompanine tuaj,gazeten tuaj etj.
Nese doni ti keni keto ju lutem me kontaktoni mua KETU
- Nese porosisni per historine tuaj te eQytetarit (profilit) iu duket keshtu

- Nese porosisni per partine tuaj do tiu duket keshtu

- Nese porosisni per gazeten tuaj do tiu duket keshtu

- Nese porosisni per organizaten tuaj do tiu duket keshtu

- Nese doni per Njesi Ushtarake (Military Unit) do tiu duket keshtu

Verejtje keta ishin vetem disa shembuj.Nese e porosisni tuajen juve do tiu duket krejtsisht ndryshe (logoja,vendi etj)

Nese une vazhdoj me krijimin e faqeve ne wiki me ndihmen tuaj mund ta marr edhe nje qmim per muajin MAJ

Gucio16 nuk llogaritet sepse eshte admin ne wikipedia
Faliminderit
Sabri Hakuli


 

Comments

Top Channel 8
Top Channel 8 Day 2,009, 03:30

Cka fiton ti ketu o vlla????

Anyways SUb and Vote

Sabri Hakuli
Sabri Hakuli Day 2,009, 03:37

une fitoj amo une jav boj 1 biografi rreth p.sh teje rreth erepublik. Jeta ushtarake Poitike etj. Kshyre ma nalt artikullin se qysh duken

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.