Нови пројекат за пилоте - АЕS

Day 6,074, 04:04 Published in Serbia Serbia by Air Epik eSrbija AESПоштовани грађани,

Влада Републике еСрбије овај мандат започиње лепим вестима за наше пилоте.

Држава ће у наредном периоду, а намера је да то траје докле год финансије буду дозвољавале, помоћи у прављењу ваздушне епик битке ( Air epic ) уторком, постављањем Наређења за борбу ( CO ) 200к/милион штете , у укупном износу износу од 1,5 милиона динара.

Финансирање пројекта вршиће се првенствено средствима Народне банке еСрбије.
Ради транспарентности финансија држава ће одреди један Орг, војну јединицу преко које ће бити постављана Наређења за борбу, као и јавну табелу финансија.


Организација - Air Epik eSrbija - AES

Војна јединица - AIR EPIK eSrbija ЛИНК

Табела финансија - ЛИНКСви грађани који имају жељу да подрже пројекат могу то урадити тако што ће, кад за то има потребе, подржати Устанички рат ( RW ), а држава ће средства у износу од 20к динара преусмерити на Фонд за Аир Епик. Наравно ако не желе, уз достављени доказ подршке, средства ће им бити исплаћена као и до сада.

Такође Фонд је отворен и за директне донације које ће се обављати контактирањем играча задужених за пројекат, који ће Вам дати инструкције за уплату.

Имена играча задужених за овај пројекат биће накнадно објављена.Циљ је да се направи одржив систем за редовно прављење Ваздушног епика и јачање протектора наших играча.

ЗА МИРНО НЕБО СРБИЈЕ