Ambient on/off

Join the new world

 

[RO] Remember, remember, the 5th of November 2012 - Echipa

Day 1,812, 05:15 Published in Romania Romania by Gooffree

După două articole mai lungi, am zis că al treilea o să fie mai scurt un pic. Nu știu dacă mi-a ieșit 🙂

Deci ce facem? Un rezumat al articolului trecut:
Ne recuperăm regiunile, ne reașezăm în plan extern (click pentru sondaj), ne consultăm cu PP partidelor din top 10, reformăm BNR-ul și armata, scoatem bani din piața monetară, facem baby boomul „+1 (plus unu), strângem bani și arme pentru a fi pregătiți pentru ce urmează.”

Ce echipă vă propunem?
○ CP: Gooffree ○ vCP: Alex Milotin
- În urma sondajului intern desfășurat pe forumul liberal am fost ales de către colegi să reprezint Partidul Liberal în alegerile de pe 5 noiembrie. Am discutat cu Alex Milotin (contracandidatul meu în alegerile interne) și ne-am hotărât să facem echipă indiferent cine câștigă la aceste alegeri interne. Așa că iată-ne în fața alegătorilor.

○ BNR: Consiliu Director format din: Vircati, DDanica 2
- După cum am menționat și în articolul anterior, dorim o implementare a propunerii de reorganizare a BNR pentru a crește resursele bugetare și pentru a avea o stabilitate pentru o perioadă mai lungă.

○ MoFA: Lego-kun; ○ vMoFA: bihorean, Tynna Sellenne Shuang
- Experiența lui Lego-kun în interiorul EDEN-ului dar și în afara sa a fost motivul principal pentru care am ales să-l co-optez în echipă. Știu că sunt unele discuții despre Lego-kun, dar eu am încredere în el și am fost plăcut surprins că și un contracandidat de-al meu a dorit să apeleze la experiența sa. Bihorean a mai activat în acest domeniu, ceea ce-l ajută, iar Tynna Sellenne Shuang este o bună cunoscătoare a mai multor limbi străine, printre care și chineza și amândoi și-a exprimat dorința de a valorifica aceste atuuri.

○ ME: Mlendea Horațiu
- Am optat pentru continuitate și Mleandea Horatiu a fost de acord sa lucram impreuna pentru a-si continua proiectele de educare incepute. Mai mult, odată cu babyboom-ul „plus unu (+1)” acest Minister va fi și mai important, alături de Garda Națională.

○ MM: TheYakuzini
- Impresionat de articolele sale și de pasiunea sa pentru presă, deși a mai activat și ca vMoD, am hotărât împreună că e poate ajuta și mai mult și acest modul, deseori ignorat, dar fără de care jocul n-ar mai avea același farmec.

○ MoD: codrincody; ○ Consilier: Claudiu976; ○ vMod: Dantes165, matracuca, Tarta Valentin
- Codrincody a acumulat multă experiență în domeniul militar, și deși e prima oară când va fi MoD, sunt convins că vom face o treabă foarte bună. Mai mult, am apelat și Claudiua976 pentru consiliere (pe lângă echipa dedicată de mai jos) căruia îi mulțumesc la fel de mult. Dantes165, matracuca și Tarta Valentin au fost dispuși să ne ajute ca vMoD, dar nu numai.

○ Echipa de consilieri pentru implementarea reformei armatei: alpho, elbandido, musashi_san, naufragiatu
- Cei patru au semnat articolul pe care l-am mentionat in episodul trecut și sunt interesați să ajute la implementarea reformei. Cred că nu mai au nevoie de nicio prezentare. Singura problema este lipsa fondurile până la alegerea noului Congress pe 25, dar, așa cum anunțam, la consultări vor participa președinții partidelor din top 10 nou aleși pe data de 15 noiembrie, pentru a putea garanta continuitatea acestuia și în mandatul următor, ca în cazul Consiliului Director al BNR.

Nu vreau să reinventez roata, ci împreună, toți cei care au idei fezabile să le punem în practică pentru a întări România și a ne simți mai bine.
Buni, răi, frumoși, urâți, experimentați, neexperimentați - ăștia suntem.
Hai să trăim cu plăcere și să ne creăm niște amintiri plăcute și după acest 5 noiembrie! Să facem o (r)evoluție a amintirilor plăcute!Remember, remember the 5th of November 2012!
Să ne amintim cu plăcere de 5 noiembrie 2012!

Mulțumesc,
Gooffree


ps: pentru a nu mai lungi și mai mult acest articol, pentru detalierea variantei din poll, și alegerea noastră de altfel, Numar-umviriile: citiți articolul lui alpho pe care l-am menționat și în episodul precedent.

 

Comments

codrincody
codrincody Day 1,812, 05:16

o7

Gray Tabby
Gray Tabby Day 1,812, 05:19

o7

buru
buru Day 1,812, 05:20

spor maxim!!!!

Dantes165
Dantes165 Day 1,812, 05:22

Bafta in alegeri Gooffree !

o7

Cronoss
Cronoss Day 1,812, 05:23

o7

Gray Tabby
Gray Tabby Day 1,812, 05:25

Numar-umviriile
Pe scurt, parasim EDEN-ul de acum si refacem EDEN-ul vechi dar sub alt nume.
Cum ar fi 5 tari in total as denumi alianta Pentiumvirat. Daca am fi 4 as denumi alianta Quadrumvirat. Triumvirat. Septumvirat. In functie de cate tari sunt in alianta. Decimvirat e maximul statutar. Alianta s-ar mula complet pe orice nou membru dar asta si impune standarde foarte ridicate pentru orice nou membru.
Ne-am baza pe vechile principii ale EDEN. Fratie, egalitate, sacrificiu, respect.

Gray Tabby
Gray Tabby Day 1,812, 05:25

Nimeni nu intra decat dupa luni si luni de trial, maxim 2 tari pe an. Trialul sa tina pe perioada nedeterminata, ca inainte. Cand elita acelei tari se supune in totalitate elitei "aliantei" abia atunci sa discutam de full memebrship.
Va vine greu sa credeti? Asta a fost EDEN 1 an jumate. Pana la intrarea Ucrainei si a Bulgariei...

Gray Tabby
Gray Tabby Day 1,812, 05:32

Sondaj Relatii Externe ale eRomaniei ! Va rog completati.
http://tinyurl.com/c28mv2x

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,812, 05:49

Nu poti miza pe un om copromis si sa vrei sustinerea noastra. Cine il mai crede pe Lego-kun? probil domnul Lego a facut rost de praola de la contul Goffree

Gray Tabby
Gray Tabby Day 1,812, 05:51

@Darkslowstar: Nu vrea nimeni sustinerea TMP:) Si cu parola de la un cont te poti sterge la fund daca nu ai e-mail-ul ....poate am si parola de la contul tau, sau al lui Plato, mai stii ?

adrian11
adrian11 Day 1,812, 05:57

MoFA: Lego-kun => clar. iar doreste sa fure ceva, iar cred ca plec in argentina, ca n-am chef sa fure iar lego-kun ceva a 3-a oara.

Gooffree => nush sigur daca te tin minte din v1, dar daca tu esti ala la care ma gandesc eu, esti un om onorabil, de calitate si bun simt. Cum mama dracu sa faci echipa cu lego-kun care e varza total la nivel diplomatic + ca fura de rupe. deci mnoah... nu pot sa te inteleg da fie ce-o fi!

rakuraka
rakuraka Day 1,812, 06:05

Pt matze si alti sustinatori de la alegerile trecute:\
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4839517

loordsteaua
loordsteaua Day 1,812, 06:21

pentru sustinatori PL remember tiganul hot pe nume hitman 🙂 mai bine un presedinte banat decat unul care fura..

PaulTC
PaulTC Day 1,812, 06:21

Oare ce-o fi asa inghesuiala luna asta cu promovarea lui lego-kun in guvern? Coincidenta, sau.. ?

FreeGigi
FreeGigi Day 1,812, 06:22

Nu uita sa dai loage lego si sa faci doscuri 😁

Ruminantus
Ruminantus Day 1,812, 06:25

Succes! :😁

Black Amorphis
Black Amorphis Day 1,812, 06:30

@rakuraka: poate o fi fost papusarul diviziei 1 de ieri din Transilvania?

mib boby
mib boby Day 1,812, 07:00

rakuraka nu cred că ai citit articolul unde conducerea partidului anunţa că ionutzd nu mai are susţinerea TMP.

rakuraka
rakuraka Day 1,812, 07:03

si pe care l-ati sustinut in continuare.

vladb
vladb Day 1,812, 07:04

Succes !

Gooffree
Gooffree Day 1,812, 07:10

Vă mulțumesc frumos pentru susținere : ). Cât despre Lego-kun, eu am încredere în el și chiar cred că poate să ajute. Dacă n-aș fi avut încredere în cei din echipă, nu le-aș mai fi propus să lucrăm împreună.

Mad Spider
Mad Spider Day 1,812, 07:28

cand am intrat eu in joc (acum un an si ceva) era in toi un scandal in care Lego era acuzat ca ar fi furat pe perioada cat fusese CP (fara dovezi concrete, ar spune unii). la nici un an de la incheierea acelui mandat cu cantec, Lego este implicat intr-un scandal, alaturi de hitman (de data asta cu dovezi clare).
oare cata incredere sa-i mai acordam ?!?
Gooffree, daca tu ai ales sa-i acorzi in continuare incredere acestui om, te rog sa ne scuzi ca noi nu putem sa-ti acordam tie incredere.

Gooffree
Gooffree Day 1,812, 07:31

Da, Mad Spider, înțeleg și îți respect opinia : ).

TheYakuzini
TheYakuzini Day 1,812, 08:26

succes

Abigayle
Abigayle Day 1,812, 08:54

In echipa pentru Gooffree : MoFA: Lego-kun ... In echipa pentru cristi4seby: MoFA - Lego-kun ... va spun sincer ca amanuntul acesta mi-a oprit mana de pe vot ..... sunt derutata
Eu cu cine votez ??????

Gooffree
Gooffree Day 1,812, 09:04

Abigayle, tu ai votul, tu decizi. : )
Eu ți-am prezentat echipa și planul tocmai pentru a putea ști ce alegi să nu te trezești cu vreo surpriză. : )

googoodoll
googoodoll Day 1,812, 13:18

Goofrfree, cu tot respectul, am declinat oferta.

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,812, 14:26

cat de nesimtiti pot fi unii, aveam o parere buna despre gooffree pana in acest moment, dar se pare ca la liberali toti sunteti o apa si-un pamant. zici oricare nume si tragi apa. iti spune googoodoll de zile bune ca NU O INTERESEAZA oferta ta si stii foarte bine ca nu ai nicio sansa sa o convingi, dar ii treci numele in articol ca da bine la prostime. chiar si dupa ce comenteaza aici, numele e tot acolo.

scoate-o din articol si fa-ti campanie electorala cu hitman, cronoss si kur. nesimtitule

Gooffree
Gooffree Day 1,812, 15:01

@googoodoll, mi-ar fi plăcut să lucrăm împreună.: )
@Radu Pangaiu, te rog vorbește și cu ea să vezi cum a decurs discuția. Inițial a fost de acord, după care înainte să scot articolul de dimineață am mai avut discuții cu ea tocmai pentru că aveam de clarificat acest lucru. D-aia am trecut-o în articol la „poate” pentru că răspunsul final nu venise până am dat drumul articolului. Acum că am aflat răspunsul ei final, am scos-o din articol.
Dacă ai alte nelămuriri, îți stau și eu la dispoziție.

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,812, 18:40

stiu f bine ca nu si-a dat nicio clipa acordul asa ca lasa gargara, era totul clarificat inainte sa scrii acest articol

Gooffree
Gooffree Day 1,813, 00:16

@Radu Pangaiu, sunt convins că știi mai bine decât mine și ea discuția dintre noi doi. Ți-aș fi arătat-o, dar nu e o discuție publică, așa că de la mine n-o s-o vezi. : )
Există câteva cuvinte care pot face minuni, sunt: „îți cer scuze” și „îmi pare rău”. Știu că e greu, dar ai să vezi că ajută mai mult decât „nesimțittule” sau alte metafore.
În rest, spor în ceea ce faci!

perihelio
perihelio Day 1,813, 11:02

Gooffree - lupta a fost incinsa, conjuctura defavorabila, societatea in re-constructie.
Actualul CP a castigat pe votul negativ. Nu pun la indoiala calitatea si potentialul din spatele lui Goofree, mai ales ca pare un personaj agreabil.
Data viitoare sa fie cu bafta !

Radu Pangaiu
Radu Pangaiu Day 1,813, 12:51

eu spun lucrurilor pe nume si prefer sa continuu asa, asta ii aduce pe ceilalti cu picioarele pe pamant mai repede.

ce vrei sa imi explici, ca a incercat sa iti spuna diplomat NU si tu ai luat-o ca maybe? trebuia sa iti spuna pe acelasi ton ca al meu ca sa pricepi din prima? ti-a zis elegant nu, iar nu inseamna nu.

Gooffree
Gooffree Day 1,814, 02:08

@perihelio, da, neașteptat de încinsă : ).Felicitări învingătorului!
@Radu Pangaiu, nu încerc să schimb convingeri. : ) Crezi ce vrei. Mulțumesc pentru comentarii.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.