[Repülősök] Köszönjük a demokrácia védelmét!

Day 4,220, 08:26 Published in Hungary Hungary by Legi Jo Mindhalalig

Kedves barátaink! Mint sokan tudjátok a napokban egy puccskísérlet kavarta fel országunkat. A demokráciáért lelkesen harcolt mind a Repülős és NÉP-es kormány, mind a civil lakosság.

A puccsot levertük a fekete levest megettük.

Köszönjük mindenkinek aki kiállt a demokrácia mellett . Nem a kormányunk mellett, hiszen nem erről szólt ennek a puccsnak a leverése, hanem a demokrácia melletti kiállásról.

Köszönjük a cégeseknek, tankoknak, mindenkinek akik adakoztak órási közadakozás volt, csak úgy repültek a tankok a CC tizezrek azoknak akik ütöttek. Köszönjük a repülősöknek akik repültek, a két kattosoknak akik azt a sebzést amit tudtak beleadtak, köszönjük a tankoknak akik a demokrácia oldalán harcoltak. Köszönjük mindenkinek pártállástól függetlenül. Azért is pártállástól függetlenül, mert nem csupán a kormánypártok tagjai ütöttek a demokrácia mellett.
Együtt győztünk, közösen pártállástól függetlenül!

Ez példátlan összefogás volt, minden játékosnak csak a köszönetünket tudjuk még egyszer kinyilvánítani. Illetve aki gondolja, jelentkezzen kártalanításért a közlöny alatt kommentben (link)!

De az élet nem áll meg. Ahogy eddig is mondtuk a Repülős Párt centrista párt, a célunk az egyensúly megtalálása, így ebben a helyzetben is az, hogy az ország jól jöjjön ki és fejlődjön a továbbiakban!

Az országnak mindenkire szüksége van és nekünk, mint centrumpártnak élen kell járnunk a megbékélésben! A diktatúrát támogató tankoknak szüksége van a többi játékosra és nekünk is rájuk ha erős e hazát szeretnénk. Nem azt kérjük, hogy felejtsétek el a múltat de meg kell próbálnunk, együtt élni, mert bárki bármit is gondol együttműködésre vagyunk szorulva ebben a játékban, ebben a hazában!

Mi ahogy eddig is ezután is arra fogunk törekedni, hogy minden játékos számára biztosítsuk az ő játékához szükséges feltételeket, úgy hogy az ne sértse a többi játékos játékát!

Kérjük támogassátok a pártunkat, és ezzel az elnököt Vidi555-t, lépjetek be a Repülősök Pártjába a linken, és 15-én szavazatok rá a pártelnökválasztáson!
https://www.erepublik.com/en/party/repulosok-partja-5625/1

Éljen Magyarország, éljen a demokrácia!

Köszönettel: A Repülősök Pártja elnöksége