[Repülősők] A demokráciáért, a közösségért!

Day 4,229, 22:46 Published in Hungary Hungary by Legi Jo Mindhalalig

Egy kezünkön meg tudnánk számolni, hány kormány kezdte olyan keményen a kormányzati ciklusát az elmúlt 150 magyar kormányból, mint a mostani Repülős kormány. Puccs az első napon, szerb támadás a hatodik napon. De nem buktunk bele, hiába vagyunk kezdők a kormányzati munkában. Elöszőr megvédtük veletek közösen a demokráciát, aztán pedig megvédtük már egységesen Magyarországot.

A belpolitikai helyzet nem egyszerű. De azok az elvek, amelyeket a Repülősök Pártja 2 hónappal ezelőtti indulásakor megfogalmazott, segítenek nekünk, hogy jó irányba haladjunk!

Ez pedig a közösség építése és a demokrácia tisztelete!

Mi, Repülősök azt gondoljuk, hogy mindenki, a legkisebb is számít! Nincsenek tankok kétkattosok, repülősők, földiek, cégesek, vásárlók nélkül! Együtt vagyunk, közösen! És pontosan tudjuk, hogy néha a tankok érdeke sérti cégesekét, a repülősök érdeke a két kattosokét, és viszont, de azt is tudjuk, hogy kompromisszumokat kell kötnünk ahhoz, hogy a lehető legjobban járjunk közösen!

Nekünk ez a közösség, ez a demokrácia, hogy mindenki játékát megpróbáljuk támogatni, és mindenkinek minél jobb játékot lehetővé tenni! Mert lehet valaki ma kezdő, vagy kétkattos, aztán lehet, hogy holnap jobb anyagi körülmények közé kerül IRL, vagy elkapja egy nagy csata ábrándja, és szerez egy erősebb karaktert, befektet pakkokba, vagy csokiba, esetleg elkezd szervezni a közösségért!

Azért kell odafigyelnünk egymásra, és segítenünk egymást, mert a ma kezdőjéből lehet a holnap légi tankja, vagy akár tankja. Pontosan ezért mindenki számít!

Mi ebben a szellemben politizálunk, ezért vagyunk centrum párt és pontosan ezért a puccsot nem csupán azért utasítottuk el, mert speciel egy Repülős kormány ellen irányult, hanem azért is, mert ez szembe megy mindazzal, amit a játékról és a közösségről gondolunk!

És az általunk vezetett kormány ezért próbált megállapodni a puccsban résztvevő tankokkal a puccs után, mert mi a realitásban hiszünk, más realitás pedig ebben a játékban nincs, mint a kompromisszumok és az együttműködés!

Június 25-én kongresszusi választásokat tartunk az eRepublik minden országában, így eMagyarországon is. 25-én reggel 9 órától másnap 26-án 9 óráig lehet szavazni!

Mi a Repülősök Pártja tagjai, a jelenlegi kormány Repülős tagjai, azt kérjük, szavazzatok a Repülősök Pártjára ezen a választáson.

Szavazatok ránk a demokráciáért, az önzőség ellen!
Szavazatok ránk a közösségért, a gyengeség ellen!
Szavazatok ránk, és támogassátok a kormányt, hogy minél erősebb felhatalmazása legyen a kongresszusban is!


Lépj be a Repülősök pártjába:
https://www.erepublik.com/hu/party/repulosok-partja-5625/1