Ambient on/off

Join the new world

 

[Red Jihad] Kutsu puolueen turpakäräjille

Day 1,864, 10:04 Published in Finland Finland by Qummi


Allekirjoittanut, Red Jihadin puheenjohtaja haluaa toivottaa jokaisen anarkistisisaruksen lämpimästi tervetulleeksi puolueen turpakäräjille, jotka järjestetään sunnuntaina 30.12.12 klo 20:00 puolueen irc-kanavalla - #RJ @ Quakenet
Puolueen kanavalle pääset helposti keskustelemaan esimerkiksi tästä.
Käräjät pidetään avoinna ulkopuolisille, mutta puheoikeus on ainoastaan puolueen jäsenillä.


Tornin miliisit yrittävät estää Red Jihadin puoluekokousta

Kokouksen alustava ohjelma
-Puolueohjelman tarkastelua, muokkausta, täydennystä
-Keskustelua Military Unitien tuista
-Keskustelua aloitustuista
-Keskustelua presidentinvaaleista - mahd. ehdokas?


Käräjien päätteeksi on tarjolla ilmasta viinaa ja pikkusuolaista

Muistakaa tulla paikalle!

Terveisin,
Qummi -
Red Jihadin puheenjohtaja

 

Comments

Arctica
Arctica Day 1,864, 10:07

AH-HEM o/

Tukezu69
Tukezu69 Day 1,864, 10:07

paikalla, humalassa ja polttopullo kädAHEM! o/

Erius
Erius Day 1,864, 10:10

AHEM! o/

Ripperi Day 1,864, 10:27

Comment deleted

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,864, 12:02

AHEM! o/

Dr. Daniel Strindberg
Dr. Daniel Strindberg Day 1,864, 13:37

En ole anarkisti tai puolueen jäsen, mutta voinko silti liittyä tilaisuuteen?

Tse Kim
Tse Kim Day 1,864, 13:46

@ Daniel Leafriver
Anarkistit, sovinistit, fasistit, alkoholistit... kaikki on kutsuttu, kuten on ilmoitettu artikkelissa näillä sanoin: "Käräjät pidetään avoinna ulkopuolisille, mutta puheoikeus on ainoastaan puolueen jäsenillä."

Tse Kim
Tse Kim Day 1,864, 13:51

Oli myös huvittavaa nähdä tuon ensimmäisen kuvan alkuperä, viikset kun lähti niin vaihtui poliittinen ääripääkin toiseen laitaan: http://www.indymedia.org.uk/images/2008/11/413771.jpg

Qummi
Qummi Day 1,864, 17:03

Taasko se Temskih on syönyt niitä ärrinmurrin-keksejä, kun piti jälleen päästä laukoon jotain nokkelaa.
Noh, ei siinä - mitätönhän se ainoastaan säästyy kritiikiltä

Tse Kim
Tse Kim Day 1,865, 02:03

Ärrinmurrin keksejä... Ja mitäköhän negatiivista olen tällä kertaa sanonut? Ärrinmurrin keksien syöminen = pilkkaa/loukkaa artikkelia, sen tekijää tai kohdetta. Enkä tietääkseni ole näin tehnyt. Nokkeluuskeksejä kyllä syön, älä siis sekoita merkkejä.

Tukezu69
Tukezu69 Day 1,865, 04:17

@ Temskih

ne viikset häiritsi ja siks otin ne pois 😃

Cendorr
Cendorr Day 1,865, 04:33

En usko, että tämä porukka anarkisteja on. Red Jihad ei oo vieläkään avautunut mulle. Miksi niinkin vanha elitisti kuin Erius on "anarkistipuolueessa" ja samoin arcticat sun muut. Kusetatteko kansaa vai mitä h*lvettiä?

Erius
Erius Day 1,865, 05:40

Elitisti on pöksyissäsi, Cendorr

arayiptaulasamadiginnumero Day 1,865, 07:15

Comment deleted

Cendorr
Cendorr Day 1,865, 08:52

Esimerkiksi uusin jäsenenne, Hawley on itse kertonut omaavansa eniten kokemusta hallitushommista koko valtakunnassa. Ja Red Jihad taas väittää vastustavansa eliittiä ja elitismiä, olevansa kansan asialla. Tämähän on täyttä kusetusta. Te olette se eliitti. Erius sinäkin olet ollut hallituksissa tekemässä hommia pienen eliitin eteen niin pitkään kuin olen eLänyt. Teitä on vaikka kuinka paljon siellä, miehiä jotka olette valtakunnan kermaa. Miksi kusetatte kansaa?

Red Jihad on pelkkä kikka. Vanhojen elitistien nimet ovat niin ryvettyneet kansan silmissä, että nyt he vetävät tätä RJ-teatteria muutaman kuukauden, saavuttaen suloisen robinhood-imagon rahvaan silmissä. Sitten he palaavat vallan kahvaan suurella kansantuella ja vanha meno alkaa taas.

Cendorr
Cendorr Day 1,865, 08:54

Red Jihad saattaa toki olla vain huumorimielessä nostettu haudasta, mutta samalla tulette ikävästi huijanneeksi suurta ihmisjoukkoa. Te ette ole anarkisteja, te ette vastusta elitismiä. Te olette elitistejä.

Tukezu69
Tukezu69 Day 1,865, 10:15

Ei toki Jorma Kaaleppi, uusi RJ on ihan vakavissaan kuolleista nostettu puolue joka puhaltaa uudet tuulet nykyiselle puoluekentälle. erittäin Mielenkiinnolla odotan muiden puolueiden vastineita yksilöiden taisteluille pahaa vastaa johon "Jihad"-sana viittaa.

Arvon Kaaleppi, olette itsekkin Erepublikin ikäkaavassa vanhahomo joka omaa 4 kongressi edustajan merkkiä kuin minäkin vaikka aloititkin pelin 3 vuotta minua myöhemmin, ja toisin kuin moni muu minulla ei ole ollut hallitusvirkaa. En myöskään ymmärrä viitettäsi elitismistä ja vanhahomoista. Tekstistäsi saa ymmäryksen että jokaisen yli 4 vuotta pelanneen pitäisi "eläköityä" ja lopettaa pelin yksi tärkein aspekti eli politiikka.

Hawley
Hawley Day 1,865, 10:28

Jorma Kaaleppi: Kiitos arvostuksestasi. Epäilen kuitenkin jääväni erittäin paljon jälkeen eräiden kokemuksesta, joten en ole tietääkseni kokenein koko valtakunnassa, mutta voithan sinä niinkin ajatella.

Red Jihad on jotain mitä suomessa ei ole pitkään aikaan ollut. Aktiivinen toimija joka toimii erepublikissa monella rintamalla ja monella tavalla. Red Jihadin tulevaisuuden näkee kuitenkin vasta myöhemmin paremmin ja toivoisin, että odottaisit siihen asti ennen kuin arvioit. Tämän hetken tilanne kuitenkin näyttää erittäin valoisalta ja puolue on herättänyt kiinnostusta uudemmissakin pelaajissa jonkin verran. Tuomitsemisen aika on kuitenkin vasta myöhemmin.

Elitistejä ei kuitenkaan olla, koska nyt puhutaan puolueesta ei henkilöistä. Jokainen puoluehan on elitistinen, koska kaikista puolueista löytyy kauhean kokemuksen omaavia henkilöitä, joiden vaikutusvalta on paljon sinua suurempi, jos he vain haluavat ärähtää.

Cendorr
Cendorr Day 1,865, 10:50

En minä ole tuomitsemassa. Minä tulkitsen tätä tavallaan niin, että Red Jihad = Erius ja RJ:n agenda = Eriuksen agenda. Ja Erius on kaukana anarkistisesta eliitin vastustajasta. Hänhän on suurmies, joka pääsee mihin tahansa virkaan koska tahansa haluaa, synnyttää uusia liittoumia jne. Elikkäs korkean tason elitisti. Älkääkä yrittäkö sanoa, ettei Erius johtaisi Red Jihadia. Kyllä hän johtaa, kuten johti SVL:ääkin. SVL ei vain jostain syystä koskaan pystynyt tekemään Eriuksesta presidenttiä. SVL floppasi ja sen takia se projekti hylätään ja nyt onneaan koittaa Red Jihad. Suunnilleen kaikki SVL:n avainasemassa olevat henkilöthän ovat siirtyneet SVL:stä Red Jihadiin. Red Jihadilla yritetään olla nyt mediaseksikkäämpiä ja entistä populistisempia, kansaan vetoavia ja jopa esittäydytään anarkisteina. Onnittelen jo tässä vaiheessa, RJ näyttää todellakin vetoavan ihmisiin ja epäilenpä että parin kuukauden kuluessa näemme Eriuksen palaavan eläkkeeltä, jonne jo julisti vetäytyvänsä, ja pyrkivän presidentiksi.

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Day 1,865, 11:40

voted and subs

send something : (

Tukezu69
Tukezu69 Day 1,865, 11:42

Jorma Kaaleppi mitäs se haittais? Ainakaan tähän mennessä Erius ei ole ollu missään kytköksissä uuteen Red Jihadiin ja jos mies haluaa eläkkeelle niin se hänelle suokoon, monelle erettäjälle tämä eläke ei kuitentenkaan kovin pitkä vaan he palaavat takasin.

Jos Erius todella tahtoisi uudestaan presidentiksi ja tähän päälle RJn tuen tulisi hänen todistaa toimivansa RJn puolueohjelman mukaan. Aloitin eren uudestaan ( taas kerran ) koska minut alunperin houkuteltiin takaisin RJn henkiin herättämisellä enkä vielä ole Eriuksen ottavan kovin paljoa kantaa RJn ylösnousemukseen muutakuin yksityiskeskusteluissa.

Väittämääsi "populismista" en osaa vasta muuta kuin että se on henkilökohtainen mielipide. Jos koet että uusi puolue joka haluaa muuttaa ja tulla nähdyksi ja sitä kautta edes yrittävän muuttaa ympäristöään on populismia niin mikä minä olen tuomitsemaan?

Hawley
Hawley Day 1,865, 12:28

Erius, Erius ja vielä kerran Erius... Eikö teillä ole mitään muuta mielessä ikinä, kun puhutaan asioista joissa Erius on joskus ollut mukana. Tämä projekti on tähän mennessä ollut pitkälti Qummin ja Tuukka_Almightyin vetämää.

Tukezu69
Tukezu69 Day 1,865, 12:37

Hawley oletko lukenut muinaset kaaoksen ennustukset?

Yksi vanhoista kaatuu kun yksi taas kukoistaa

Mustaksi muuttuvat pilvet ja vedet, Ja uusi polvi huutaa ensimmäisen kerran

Kaaoksen lapset leikkivät leikkejään ja kutsuvat myrskytuulet etelästä.

Mustaksi muuttuvat metsät ja Aurinko Jo toisen kerran uusi polvi huutaa.

Tyhjinä rapistuneina ovat kadut ja rehottavat puistot, järisevät jo tuonen virrat.

Nousee musta aurinko ja kuuluu kaukaisuudesta jo unohdettu sana.

erech
erech Day 1,865, 12:53

Jokaisella kansalaisella tulee olla oikeus osallistua tai olla osallistumatta politiikkaan. Oli sitten pari päivää sitten aloittanut nyyppä tai hallitustoimissa munansa kurtistanut vanhahomo.

Erius
Erius Day 1,865, 14:09

"Tämä projekti on tähän mennessä ollut pitkälti Qummin ja Tuukka_Almightyin vetämää."

Tämä. Kovasti ovat painostaneet rustailemaan artikkeleita yms. mutta olen niljakkaana kusipäänä väistänyt moiset velvollisuudet ja luikerrellut ulos kaikesta vastuusta. Minä vain seuraan vierestä, huutelen mediassa AHEMia ja äänestän RJ:n ohjeiden mukaan.

Uskokoon kukin mitä tahtoo, mutta on se aikakin, että minä en ole päättävässä pöydässä.

Cendorr
Cendorr Day 1,865, 14:28

"Uskokoon kukin mitä tahtoo, mutta on se aikakin, että minä en ole päättävässä pöydässä."

Se on yksi sana Eriukselta ja hänen tahtonsa tapahtuu. Siihen ei mitään pöytiä tarvita tai muuta. Ei siinä mitään, mutta tämä hämäys Eriuksen eläköitymisistä jne ei ainakaan minuun tehoa. En tule yllättymään sinä päivänä, kun Erius asetetaan presidenttiehdokkaaksi ja hän lupaa kaataa elitiin anarkialla ja toteuttaa kansan tahdon. Antikristus ei lepää koskaan, tämä on vain juoni. Mutta ei siinä mitään, minulle ihan sama kun en Suomessakaan enää ole. Tulin vain paljastamaan tämän salaliiton.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,865, 16:25

Eriuksia kaapissa, Eriuksia pöydissä, Eriuksia jihadin takana, Eriuksia nukkemestaroimassa, Eriuksia kaikkialla.

Lienee joskus hyvä myös muistaa, että vaikka Eriuksemme on antikristus ja rautakansleri sekä paljon muuta, ei hänkään sentään kaikkea ole vetämässä.

Cendorr
Cendorr Day 1,866, 03:51

Kaiken takana on kuitenkin nainen... mikä tarkoittaa, että... Erius onkin nainen... : O

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.