Ambient on/off

Join the new world

 

"Terve olen uusi täällä" - näin torjut vallankaappaajan

Day 1,925, 12:21 Published in Finland Finland by Ruben Lagus


Nämä sanat lausuttiin jokin aika sitten Suomen Kansalaisarmeijan feedissä. Pelko valtasi kokeneen pelaajan mielen.

Suomi on jo pitkään onnistunut pitämään uudet ja uhkaavat pelaajat poissa maastamme. Väkiluku on ollut ilahduttavasti laskusuuntainen, ja valta on kivasti keskitetty osaavien harvojen käsiin. Jokainen uusi on todennäköinen spurdo ja uhka vakaalle yhteiskuntajärjestykselle.

Selkeästi tämä uusi yrittäjä Megga M, pyrki tekemään jonkinlaisen poliittisen vallankaappauksen, kun näin ahnaasti puolueista kyseli.Lähdimme Kendo Yanarin kanssa tunnustelemaan tilannetta heittämällä pieniä täkyjä vihollisen suuntaan, mutta LEP-kortti lyötiin nopeasti pöytään, joten heti oli selvää, että nyt on tosi kyseessä.Vastaiskuna yritin harhauttaa Meggaa muutamilla riveillä höpinää, mutta sitten hermoni pettivät, ja päädyin heittämään tätä potentiaalista kanisterikuningasta aloitusoppaalla. Varmasti tämä on sellainen muuri, jota ei hevillä ylitetä, ajattelin. Toisin kävi.Vihollinen lähti koukkaamaan korppipuolueen suunnalta. Oli pakko ottaa esiin isot tykit, ja LEPin terävin kärki puuttuikin peliin. Tämä olikin taistelun käännekohta.Vallankaappaajan pasmat menivät täysin sekaisin, ja heitimme myllyyn lisää vettä. Tilanne alkoi jo näyttää valoisalta, mutta taistelu ei ollut suinkaan ohi.Tilanteen vakavuuden takia vanha isänmaapuolustaja hälytetteiin apuun. SeppoKumpu tuli antamaan spurdolle armonlaukauksen ja uhkaava tilanne alkoi laueta.Pari tyyppiä teki vielä omat iskunsa ilmeisesti privaviesteillä. Myönnettäköön, että tässä vaiheessa taidettiin jo potkia ruumista. Vihollinen päätti luovuttaa leikin, ja oli aika juhlia.

Suomi on turvassa!

HAIL Cendorr!
HAIL Ruben Lagus!
HAIL Kendo Yanar!
HAIL SeppoKumpu!
HAIL Finland!

-Lagus
 

Comments

JudasGoat
JudasGoat Day 1,925, 12:29

No sehän meni hienosti.

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,925, 12:33

Ai hitsi kun oli lähellä että ois tullu yks kokki lisää soppaa keittelemään.

Kiitos!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,925, 12:34

Suht oikea kuva jäi pelistä.

Kristalli
Kristalli Day 1,925, 12:34

Paras artiglos aikoihin! 😃

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,925, 13:15

Moi Kristis < 3

kalupakki
kalupakki Day 1,925, 21:40

ootko tzakke hompho kun lähettelet sydämmiä?

Erius
Erius Day 1,925, 12:35

Tämä kyllä kuvaa lähes täydellisesti eSuomen rekrytointia ja sen menestyksellisyyttä

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,925, 13:16

BTW Erius maksoko MPPt ennen vanhaan Singaporessa 100g. Tärkeä kysymys

Erius
Erius Day 1,926, 04:26

Eivätkös nuo ihan kaikkialla joskus olleet ihan ylihintaisia (kiitos adminien)?

Jorma Ollila
Jorma Ollila Day 1,925, 14:25

"kaikki pitää tehdä itse." Pitäisiköhän Eriuksen taas tsempata, ottaa itseään niskasta kiinni ja näyttää kuinka rekrytointi hoidetaan menestyksekkäästi ihan omin neuvoin? Sinulla kun on tuo sana hallussa ja osaat kirjoittaa niin hyviä rekryviestejä etteivät niitä kovin moni pysty välttelemään.

Erius
Erius Day 1,926, 04:29

Anna nyt suomalaisille yksi sormi niin ne vaativat pian koko kättä itselleen - eikö yksi luomani BB jo riitä? 😐 Onko minun annettava kaikkeni tälle yhteisölle ennen kuin minua taas suvaitaan?!

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,926, 04:27

Joo, mut väiteltiin eilen siitä, että oliko ne 30g vai 100g, ja sit joku heitti et Singapores saatto olla 100g, kun niiden piti maksaa molempien puolesta ja vähän ekstraa.

Erius
Erius Day 1,926, 04:30

Singassa jouduttiin joskus 100g maksamaan MPP:stä - oma hallintoni ratkaisi ongelman keräämällä lahjoituksia varakkaammilta porelaisilta jotta edes muutama MPP saataisiin pidettyä auki ja taistelut käynnissä. En sitten mene vannomaan oliko se summa vakio, mutta aikalailla kaikkialla eMaailmassa olivat hinnat tuolloin pilvissä

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,926, 04:32

Niin muistelinkin siitä kun luin sun kaikki artikkelit. Se oli muuten hieno tempaus. Jotenkin en usko, että täällä ainakaan nykyään toteutuisi (y)

Jorma Ollila
Jorma Ollila Day 1,926, 06:38

Älä pliis oikeasti viitsi ottaa kunniaa kokonaan itsellesi. Se että moni osallistui foorumien spämmimiseen samalla viestillä jota et välttämättä edes itse tehnyt ja sinulla sattui osumaan, ei tarkoita sitä etteikö muut olisi yrittäneet samalla tavalla. "Sinun luoma" babyboomi on ihan yhtä kunnioitettavaa kuin kaikkien muidenkin rekrytointi. Jotkut vaan onnistuvat paremmin kuin toiset mutta itse et voi onnistumiseen juurikaan vaikuttaa, mikäli lähtötilanne on kaikilla jotakuinki sama.

Erius
Erius Day 1,926, 07:02

Otahan Jorma nyt ne epämääräiset objektit anaalistasi pois. Ymmärrän jos et sarkasmia tuosta kommentistani huomaa, mutta älä jaksa aina kitistä siitä miten puhun viime kauteni rekrytoinnista. Mitä hyvänsä tunnun sanovan rekrytointiin liittyen niin olet heti paasaamassa siitä miten ylimielisesti suhtaudun muiden rekrytointiin ja otan jatkuvasti kunnian kaudellani luodusta BB:stä. Rekrytoinnissa tärkeintä on se jaksaminen ja yrittäminen - joka tästä maasta aikalailla on aina puuttunut. Omalla kaudellani minä nimenomaan jaksoin yrittää ja laitoin alaisuuteeni ottetut janterit tekemään töitä enkä vain jäänyt ulisemaan ja valittamaan miten eSuomi ei koskaan pärjää missään. Muut alkoivat tehdä jotain vasta kun ensimmäisenä päivänä oli peliin liittynyt 800 uutta pelaajaa ja he huomasivat että hei, kyllähän me sittenkin voidaan BB luoda. Porukalta puuttuu se pitkäjänteisyys ja jos jostain glooriaa otan itselleni niin juuri siitä - jo aloittaessani pelin olen aina korostanut rekrytoinnin tärkeyttä ja jaksanut yrittää. Omalla kaudellani sitä sitten tärppäsi - monenkohan vuoden pelaamisen jälkeen. Porukka kitisee edelleen lähes samalla tavalla kuin ennen tuota BBtä miten jäsenmäärämme laskee yms. mutta mitään ei asin eteen tehdä - Cendorr nyt sentään yritti. Vähän turhautunut olen tähän asennoitumiseen ja siksi minä tänne tulen kommentoimaan. En siksi että ylpeilisin omalla kaudellani tulleesta BBstä. Jose rekrytointi toimii vain sillä että me samat vanhat naamat vuodesta toiseen jatkamme yrittämistä niin kiitos ei - en jaksa enää itse tehdä mitään asian eteen. Saitko pointtini vai kirjoitanko toisen muurin?

Fettis
Fettis Day 1,926, 08:39

Erius se reffilinkki.

Jorma Ollila
Jorma Ollila Day 1,926, 13:45

Vedän takaisin. Nyt kun luin tekstisi, niin olen samaa mieltä siitä, että muut eivät yrittäneet tarpeeksi ja sinä onnistuit koska tartuit tuumasta toimeen etkä jäänyt rannalle uikuttamaan. Jatkossa lupaan suhtautua saavutuksiisi (jos sellaisia vielä tulee) kunnioittavammin, jopa kehuen. Olet kuitenkin sen ansainnut kovalla työlläsi.

Alusta asti olet jaksanut rekrytä ja vasta parin vuoden kuluttua se tuotti tulosta. Samanlaista omistautuneisuutta ei löydy edes paikallisbaarissa tanssilattialla joraavalla sexman-kekeltä - mieheltä, jonka lantio keinuu kuin viikinkilaiva linnanmäen huvipuistossa - pillua vongaten, sitä koskaan saamatta.

Lähden tästä nyt unelmoimaan siitä että minä olisin ollut juuri se henkilö, joka copy-pastesi rekryministeriön rekryartikkelin ylilaudalle, ja että minusta laulettaisiin lauluja ja kirjoitettaisiin näytelmiä.

Erius Day 1,927, 01:09

Comment deleted

Jorma Ollila
Jorma Ollila Day 1,927, 01:14

Kuulin myös että samalla keksit koko rekrytöinnin käsitteenä. Onko tämä totta?

Erius
Erius Day 1,927, 01:16

En ehtinytkään korjata viestini paria virhettä ennen kuin kommentoit perään : ( Olen aivan liian fossiili tälläiseen kommentteihin vastailuun...

Minähän sen rekrytointiministeriön ensimmäisenä presidenttinä tähän maahan loin, joten olen vähintäänkin koko rekrytoinnin isähahmo!

Jorma Ollila
Jorma Ollila Day 1,927, 01:17

Jos jonkun isähahmo olet, niin vaikealukuisten tekstimuurien.

Demonikuski
Demonikuski Day 1,927, 04:43

Normaalisti nautin pyyteettömästi ja täysin rinnoin siitä, kun Erkalle vittuillaan tai hän jollain muulla tavalla saa paskaa niskaansa, mutta nyt on kyllä hankala ihan ymmärtää tämän tällä hetkellä meneillään olevan vittuilun syitä. Eikö tosiaan Erkka millään tavalla ollut keskeisessä asemassa tämän pahamaineisen erkkababyboomin luonnissa?

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,925, 12:39

Homma oli selvä aloitusoppaan postaamisesta lähtien. Mutta pitäisikö tälle Megga M:lle antaa nyt kuitenkin kanisteria - ihan vain varmuuden vuoksi, jos sattuu yrittämään paluuta.

JNJK92
JNJK92 Day 1,925, 12:40

Voi viddu jätkät.
XD

JNJK92
JNJK92 Day 1,925, 12:41

Mikä tässä kusee ku aina jää uupumaan hymiöt?

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 1,925, 13:10

Hymiöt tekisivät pelistä hauskemman, mikä johtaisi uusien pelaajien invaasioon. Onneksi admin on estänyt ne " : D "

Cure
Cure Day 1,926, 00:52

Laitat vaan välilyönnin merkkien väliin niin toimii : )

Paroni havok
Paroni havok Day 1,925, 13:12

Hyvää työtä!

Uudet pelaajat on pelottavia.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,925, 13:17

Tää oli kyl loistava artikkeli, 5/5!!

Kerrankin kun saatiin pelistä innostunut pelaaja rekrytoitua niin onnistuttiin tunnissa pilaamaan sen peli-ilo täysin o7

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,925, 13:27

PS. Kaiken takana on Cendorr!

Cendorr
Cendorr Day 1,925, 13:30

Todella hieno ja hauska artikkeli, mutta hieman harhaanjohtava.

Kaikki alkoi siitä, kun Megga M teki artikkelin jossa mietiskeli mahdollista puoluetta. Menin kommentoimaan sinne, toivottamaan tervetulleeksi LEP:iin.

Megga oli, kuten näkyy, tiedustellut myös KA:ssa sopivaa puoluetta. Minä olin antanut hänelle vain ystävällisen lahjoituksen siinä välissä, en lahjusta, vaan lahjoituksen.

Megga M paljasti KA-feedissa, että oli saanut lahjoituksen joltain, ja Lagus totta kai tajusi että se on minulta. Niinpä Lagus ja Kendo alkoivat oitis pelottelemaan viatonta uutta pelaajaa. Kuten näkyy, peloteltiin että maine menee jos minun kanssani on tekemisissä ja että olisin jotenkin vaarallinen.

Megga M nähtävästi säikähti tuota pelottelua, yritti palauttaa rahojakin mutta niin uusi ei pysty vielä kai donaamaan rahaa.

En ihmettele yhtään, että hän säikähti ja lähti lipettiin. Kyllä minuakin kuumottaisi uutena pelaajana, jos saisin joltain rahaa ja sitten kerrottaisiin että olen tekemisissä vaarallisen tyypin kanssa ja siinä menee vielä maine. Kysyn vaan, että onko minun mollaaminen julkisesti niin hauskaa, että samalla pitää säikytellä uudetkin pelaajat tiehensä?

Cendorr
Cendorr Day 1,925, 13:31

MInun tarkoitus ei todellakaan ollut Meggaa ajaa pois, se oli näköjään Kendon ja Rubenin missio. Valitettavasti onnistuivat.

Kostaja
Kostaja Day 1,925, 17:33

On sulla pokkaa huudella multeilla ja sekottaa pakkaa. Sitten vielä täällä leikit pyhimystä päälle. Mene nyt hyvä mies ittees.

Cendorr Day 1,926, 03:44

Comment deleted

Cendorr
Cendorr Day 1,926, 04:24

turha jatkaa, megga on poissa. http://www.erepublik.com/en/article/kiitos-ja-hei-2219724/1/20

Kostaja lue tota feed-keskustelua uudestaan, niin ehkä tajuat ketkä siellä oikeasti sekoittivat pakkaa. seppokumpu meni vain korjaamaan sitä väärinkäsitystä, minkä ruben ja kendo saivat aikaan.

Cendorr Day 1,926, 03:39

Comment deleted

Cendorr Day 1,926, 03:42

Comment deleted

Ryffe
Ryffe Day 1,925, 13:49

Täällä on kyllä niin sisäsiittoista meininkiä välillä, että hyvä jos uskaltaa avaa suunsa. Kohta mutkin varmaan lynkataan kaksoispisteisoO

HippiTero
HippiTero Day 1,925, 18:01

ei sulla oo hätää, ku oot saunan miehiä : )

Cendorr Day 1,925, 14:06

Comment deleted

Cendorr
Cendorr Day 1,925, 14:08

tämä on kyllä hyvin traaginen kohtalo meggalle.

Megga M
Megga M Day 1,925, 14:20

hei

teinkö jotain väärin? en tahtonut väkisin tyrkyttää itseäni puolueeseen, tai vaikuttaa valtakaapparilta. Tilanne näyttää aika oudolta kun olen jo lööpeissä tällä tavalla. ketä pitäisi uskoa? Cendorr ainakin auttoi minua mutta nyt olen liian julkkis jo minun makuuni

Tse Kim
Tse Kim Day 1,925, 14:27

Älä välitä näistä herroista. Lagukselle on jäänyt hupivaihde päälle, Kendo Yanar muutenkin vain pullan perään ja Cendorria varten ei edes ole adjektiiveja keksitty tarpeeksi.

Et ole tehnyt mitään väärin, päinvastoin. On hienoa että kyselet puolueista, sillä siten saat parhaiten tietoa, kuten saisit myös ottamalla yhteyttä puolueiden puheenjohtajiin tai valtion aloitusoppaasta.

Tervetuloa Erepublikiin ja muista, apua saa aina kun sitä vaan uskaltaa kysyä.

Cendorr
Cendorr Day 1,925, 14:55

Heti kun olin suosittelemassa Liberaalia Edistyspuoluetta, alkoi hyökkäys. Eli minut yritettiin leimata vaaralliseksi jne, eikä minun kelkkaani kannattaisi lähteä. LEP:iin liittyminen ei mitään minun " kelkkaan lähtemistä " ole tietenkään. Nyt olet ehkä nähnyt, miten likaista tämä on. Maineesi ei ole mennyt minnekään vielä, sinut on sotkettu ilman omaa syytäsi nyt meidän muiden välisiin "ristiriitoihin". Toki tämä artikkeli on lähinnä huumoria, mutta se keskustelu KA:ssa ei. Sinua yritettiin vain pelotella.

Dead Reaper
Dead Reaper Day 1,926, 00:48

Zetori... Johtuiskohan siitä, että sä oot vaarallinen? Sun mielestä totuuden puhuminen on mustamaalausta...

Cendorr
Cendorr Day 1,926, 03:46

Mietpäs sinäkin Dead Reaper, kun Megga M lukee varmaa näitä kommentteja, niin mitä tapahtuu? Menee vaan lisää sekaisin. Minäkö olen oikeasti niin vaarallinen, että lahjoituksen saaminen multa vie maineen?

Megga M
Megga M Day 1,925, 14:22

mutta jos minua ei haluta minnekään niin ymmärrän sen olenhan vielä uusi. en vain käsitä miksi valtakaappariksi leimataan heti tällä viisiin

Ruben           Lagus
Ruben Lagus Day 1,925, 14:24

Varmasti jokainen puolue olisi iloinen uudesta jäsenestä. Et tehnyt mitään väärin. Artikkeli kannattaa ottaa huumorilla. Itseasiassa tämä on hieno alku pelissä sinulle - harva pääsee etusivulle heti ensimmäisenä päivänä : ) Kunhan seurailet tilannetta muutamat päivät, alkaa peli ja politiikka valjeta paremmin.

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,925, 15:14

Miten on mahdollista, että aina jos tapahtuu jotain, niin Cendorr on jotenkin osallisena siinä!?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.