"Respect pentru un soim!" - they say!

Day 2,085, 13:09 Published in Romania Malaysia by ioaa

Daca as avea timp sa scriu, zilnic, as avea o multime de motive, pentru ca va am pe voi, cei ce faceti comunitatea eRepublik sa merite! Chiar daca trecem prin niste schimbari ale modulului media, din cate mi-am putut da seama, nu uitati ca media ne-a unit, si ne-a facut sa ne cunoastem mai mult decat ca nick-uri intr-un joc!

Va povesteam in weekend despre regizori, si cat de mult ii apreciez - oameni cu idei minunate si o vointa pura de a le pune in aplicare, oameni care reusesc sa ne stranga in jurul lor si sa ne motiveze cu rolurile pe care ni le ofera in piesele lor, oameni care aduc un plus fiecarei zile - ei bine, soimii mi-au dat ocazia sa scriu despre primul regizor, am primit-o ca pe o invitatie de a ma alatura si in scris celor ce il cunosc si il stiu drept un om care merita.


Micul "regizor" este cel care atunci cand vrea sa vada o schimbare, se implica si face el primul pas, este dispus sa invete, mereu cu "temele" facute, mereu in cautare de nou pentru a-si tine in priza actorii si pentru a mentine o atmosfera cat mai placuta si antrenanta in jurul lui. Un regizor care are grija sa isi tina aproape marii actori, scotandu-i in evidenta si pe cei ce sunt la inceput de "cariera". Despre cine vorbesc? Despre Kelly !

Cu acest articol va fac eu mai departe o invitatie voua, tuturor, sa gasiti un "regizor" pe care sa il scoateti in fata, nu ar trebui sa va fie prea greu!

Iar pentru voi dragi soimi - fâl fâl fâl all over the world!


Cu drag,