"Multumesc!"- de la toti pentru toti

Day 2,432, 10:56 Published in Romania Malaysia by ioaa
Buna seara, dragilor

S-a incheiat lupta cu Polonia, mai repede decat speram unii, exact cum se asteptau altii, optimismul nu vine niciodata in aceeasi doza.
V-am citit comentariile, pro si contra guvern, pro si contra armata, pro si contra oameni cu alte cetatenii, contra celor ce dau impotriva Romaniei, chiar si prin simplul fapt ca dai pentru alta tara, nu pentru a ta, motivele desigur diverse si solide pentru cei ce se afla in situatia asta. Bucuria si satisfactia au si ele rolul lor si se fac simtite atunci cand vezi oameni ajutandu-se, indemnandu-se unii pe altii la fapte "marete", de la a mentine zidul desi sunt doar 3-4, la a decide sa puna la bataie toate resursele pe care le mai au, doar doar se misca zidul ala, cand vezi ca oamenii nu isi uita tara si vin sa lupte cot la cot cu noi toti (multumim panteruta&friends pentru incredere si sprijin).
Nu cred ca este o rusine sa recunoastem faptul ca adversarii au fost mai puternici din punct de vedere fonduri si mai bine organizati prin sprijinul aliantelor si al celor ce ne doreau stersi. Nu aduc motivatia in discutie, motivatia poate a fost la fel de puternica si pentru ei, pentru ca era o mina la bataie, dar si pentru noi din acelasi motiv la care adaugam si mandria natiei noastre.
Lipsa unui om din conducere in timpul luptei va asigur ca nu a fost premedidata, informatia a ajuns in timp util la cei ce doreau sa o vada, iar mult discutatele CO-uri au fost prezente inca din prima runda. Absenta acestora nu se pune pe seama dezorganizarii, ci a cantitatii.
Avem nevoie de persoane care sa ne indrume, e fapt dovedit la noi si nu vorbesc doar de joc, insa imi place sa cred ca putem sa fim si oameni cu initiativa si sa nu asteptam sa vina cineva sa ne traga de maneca iar apoi sa spunem ca nu s-a facut destul.
Le multumesc, si nu numai in numele meu, tuturor celor care au facut un real efort si au dat tot ce au putut, iar aici vorbesc atat de tancurile care au tinut zidurile, cat si de cei care au venit la sustinere desi nu au aparut intr-un top 5.
In urmatoarea perioada vom face tot posibilul sa ne eliberam regiunile core si sa avem din nou siguranta existentei congresului.
Nu a spus nimeni ca e usor sa ne revenim si totusi o vom face. Urcam si coboram. Pierdem si castigam. Ce este important? Cu ce ramanem dupa. Capul sus, ne vom recupera pixelii galbeni si ii vom mai pierde, prieteniile si comunitatea raman. Cu tot cu lipsurile comunitatii, toti ne intoarcem, cu speranta ca data viitoare vom iesi invingatori.

Coloram impreuna?o7

Ioaa