Ambient on/off

Join the new world

 

" 2 Head Army " RULES

Day 1,966, 03:42 Published in USA Albania by Crazy Alboz


Në ketë artikull do të gjeni gjithçka që ju nevojtet të dini për Njesin Ushtarake "2 HEAD ARMY".


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
• WORK
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Secili antar i MU-së duhet të punesoj për Fabrikat e njesit.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
• FIGHT
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Njesi jonë eshte në një periudh rritje STRENGTH dhë për ketë arsye luftojm veç per lufta serioze të eShqiperisë ose për të shitur demin.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
• SUPPLIES
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ndihmat ditore janë 5 tanke Q7 për momentin, dhe priten rritje se shpejti.
Kushtat për te marr ndihmat nuk EKZISTOJN!
Mundeni me shit armet dhe me mbledh ALL.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
• HAND TO HAND
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Ky eshte një projekt shumë i rëndësishëm për njesin tonë. Të gjith antarët që kan Training Grouds krejt Q4 do marrin për sipër një antar edhë do ta ndohmojn me Gold, me ALL me gjithçka që të munden që edhe ky të arrisi qellimin më pas krejt TG cilesisë 4.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
• POLITIC
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Njesi jonë eshte apolitike, dhë eshte ë ndaluar nga çdo antar të behen thirrje politike në Murin e Njesit por edhë tek shoket!
Kush do të hyj ne një Qeveri mundet me hy normalisht por i ndalohet automatikisht komentimet per Qeverine ne MU.
Ne chatin eshtë e ndaluar bisedim politik.
PLUS NUK MARRIM URDHRA NGA AS NJE QEVERI SEPSE ASKUSH NUK NA KA NDIHMUAR!
POR PRAP DO JAPIM MAX PER VENDIN TONE!


________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
• SELL DAMAGE
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Njesi ushtarake jonë shet damage nesë nuk ka lufta serioze eShqiperia edhë gjithçka që fitohet nga Shitja e Demit do shkoj tek Antaret qe kan luftuar!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
• CHAT
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Për një organizim te mirë eshtë e rëndësishme Chat-i edhë për ketë motiv kerkohet perdorimi chat-it.

Chat : #eAlb

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
KUSHDO QE DO THYJ RREGULLOREN DO MIRREN MASA NDAJ VEPRIMIT TE TIJ, PERJASHTIMI NGA NJESI ESHTE MASA ME E RENDE!


Bordi Drejtues: Jonkastrioti, Lilo1, Crazy Alboz, Cerciz.Topulli, rronirroni, mikeli4free, a le si ander, Brinkum, Eljon Dedej, MUHAMMED JAKUPI, PlanetLab.
 

Comments

Zzo0mlesS
Zzo0mlesS Day 1,966, 04:15

First si gjithmoin 🙂 V

LiLo1
LiLo1 Day 1,966, 04:35

V vlla shum mir e ke shkru dhe te dihet se ne nuk jemi me asnji qeveri dhe smarrim urdhra nga asnje qeveri po pati noi problem nuk eshte problemi i jon por i tyre..Ne do japim max per eShqiperin per shtete tjera mendojm ne si e sa luftojm flm vlla

IMIGRAlboz
IMIGRAlboz Day 1,966, 04:48

V

Soldiier 95
Soldiier 95 Day 1,966, 04:50

V

LiL Serxhio
LiL Serxhio Day 1,966, 05:08

suksese cuna 🙂

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 1,966, 05:32

Flm 🙂

Endritt Zekka
Endritt Zekka Day 1,966, 06:13

V
Shume mire

Goran Joksimovic
Goran Joksimovic Day 1,966, 06:18

V

a le si ander
a le si ander Day 1,966, 06:56

V+s

Tacaj Ballin
Tacaj Ballin Day 1,966, 08:11

V + S. Me jete te gjate djem!
Me boni sub te gazeta ime 😛

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 1,966, 08:48

Sub 144

Tacaj Ballin
Tacaj Ballin Day 1,966, 09:09

o9

eaglearmy
eaglearmy Day 1,966, 13:23

suksese djema,keshtu vazhdoni
V

Andiroid
Andiroid Day 1,966, 16:32

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.