Ambient on/off

Join the new world

 

[PP] eUniversul conspira alaturi de PPDNESFXCCMLSLRTCR

Day 1,324, 08:08 Published in Romania Romania by Alina V

Hmmm… sa va povestesc?

Azi dimineata ma abordeaza Domnul Presedinte Prezidentiabil al Partidului din care, cu mandrie, fac parte de maxim 5, 6 zilisoare eRep. Are planuri mari, vrea sa isi deschida aripile, sa zboare spre noi provocari. Musai insa sa lase lucrurile in perfecta ordine in ograda - cred ca a mirosit o tentativa de PTO (inexistenta, dar nu te pui cu senzatiile D-lui Presedinte, nu da bine). M-a vazut mai mica si a hotarat sa ma incurajeze sa cresc si sa mostenesc Pamantul, pardon, Partidul, asa ca am urmat intocmai ordinele MApN si ale PP in functie si l-am depasit pe bravul meu coleg, dubyz, la XP si pozitie in lista de membri. N-apuc sa ma dezmeticesc dupa lupta si…

Due to party president resignation, you have been selected to become the new party president for PPDNESFXCCMLSLRTCR. Congratulations!
Instantaneu apar insa si problemele:

PPDNESFXCCMLSLRTCR, has some active ads. The ads were currently stopped, you can review, edit and resume them anytime by accessing the Advertising page.

As fi profund recunoscatoare celui/celei care ar putea sa aseze aceste cuvinte intr-o forma inteligibila mie; precum v-am spus mai sus, am ajuns in acesta pozitie exclusiv pe pile, datorita/multumita/gratie si, de ce nu (?), din cauza relatiei indelungate si infloritoare cu fostul PP, profitand cu nerusinare de nick-ul evident feminin. Acestea fiind spuse, sa purcedem la treaba 😃
Bulinele (albastre) fiind deja adjudecate, voi utiliza cifre arabe.

Manifestul-Program PPDNESFXCCMLSLRTCR

1. Vom urma neabatut linia stabilita de gloriosul nostru inaintas – nu din alte motive, dar rezultatele sunt exceptionale. As fi facut niste grafice, dar va puteti da seama si singuri, rezultatele votului vorbesc de la sine: un partid cu 8 membri obtine 85 de voturi??? Suntem buni, suntem prea buni, cum atat de inspirat scria candva mentorul meu intr-ale politicii: “avem si membriii maxim de peste tot chiar daca ei nu este in partid, deci suntem maxim!” Ce n-ar da UGD-istii sa poata spune ca au x membri si 1062,5% votanti? Nu trebuie sa va suparati pe noi, suntem buni. (punct)2. Vom continua cu strasnicie programele sociopate. Inca nu stiu cine se va ocupa de asta sau ce inseamna, eu abia reusesc sa deschid explorer-ul, dar speranta de mai bine si pofta de munca sunt la cote maxime.

3. Respectam cu reverenta viziunea aproape profetica a fostului PP. Deci: cine a vazut, PRIMUL in jocul asta, ca Lana e obosita si trebuie scoasa la pensie? Ca s-a saturat de bocanci si vrea si ea niste papuci de casa? Cine s-a gandit la nevoile si aspiratiile ei, infiintand Fondul pentru Papuci? Cine? Noi, desigur. Ati putea observa si ca eGod ne iubeste si ne asculta opiniile. Rapid, précis si eficient. Concluziile va apartin.

No, amu astept propuneri: ce pastram, ce adaugam si ce scoatem din denumirea si, implicit, dezideratele Partidului? Let’s keep it simple, as vrea sa ii pot retine fara sfortari macar numele.

In final, tin sa multumesc din suflet inaintasului meu de glorioasa amintire, aproape-CP-ul Metaphysics. Ii urez sa naufragieze pe o plaja chineza unde sa fie adoptat de localnici si nicidecum sa esueze intr-un atol infestat cu izotopi radioactivi cu perioada mare de injumatatire si plin de canibali, pe deasupra.
Naufragiatului ii multumesc pentru procentajul ametitor obtinut in alegeri de catre Partid, n-am fi reusit fara ajutorul sau, fara votul sau (daca nu ne-a votat, oricum risca sa ii decedeze pestii). Va multumesc tuturor, bun, probabil ca va trebui sa fac ani de terapie pentru ca nu pot da vina pe mostenirea grea… dar asta e viata de PP, plina de greutati si obstacole.

Boobs?


Pentru cine nu s-a prins, acesta este un pamflet, bla, bla, bla… as fi facut bannere cu informatia asta la inceputul, mijlocul si finalul articolului, doar ca inca nu m-am deranjat.

 

Comments

Zimniy Veter
Zimniy Veter Day 1,324, 08:22

Esti fata? : O
MAXXXIM!!! First sub and V : D

Alina V
Alina V Day 1,324, 08:33

Fata? Cine? Eeeeu? oh, nu...

ciuomolunga
ciuomolunga Day 1,324, 08:42

iti place inghetata cu fistic?

Ion are IPhon
Ion are IPhon Day 1,324, 08:44

Alinutzo,carnaciorul asta e doar de aroma sa nu-l musti doar lingi.Bine Bula,da de ce stropeste uneori? 😮

Batranul Remesh
Batranul Remesh Day 1,324, 08:50

unde-s aia cu 'voted for tits'???? ahahahahaha

wowotzange
wowotzange Day 1,324, 09:43

= ))

nagant895
nagant895 Day 1,324, 09:58

V

WayMilky
WayMilky Day 1,324, 10:57

maximmmm am zis!!!!

Alina V
Alina V Day 1,325, 01:28

ciuomolunga: imi place culoarea verde.

Batranul Remesh: cand ii cauti, nu-i gasesti...

wowotzange: cubuuuuuuuuuuuuri : D

Multumesc, nagant895 : )

Way: yessss, ma'am : P


Vlad Sabau
Vlad Sabau Day 1,325, 02:43

voted for t...for Alina : )

aniujual
aniujual Day 1,325, 02:58

Awesome pic, ionesta's favourite mating partner ((:

Liviuuuu
Liviuuuu Day 1,325, 12:05

Avand in vedere ca sunt membru vechi al PPDNESFXCCMLSLRTCR si am fost alaturi de el maxim de la inceput, tin maxim sa te felicit maxim si sa faci numai treburi maxime. MAAAAAXIM!

Alina V
Alina V Day 1,326, 03:11

Vlad Sabau: ma tii in suspans, stimate domn? merci : P

aniujual: bad, bad aniujual!

Liviuuuu: Maaaaxim sa fie, daca o cer interesele Partidului : D Ceva propuneri de nume? : P

Jose Ojete
Jose Ojete Day 1,461, 08:50

uuuuu viatsa meaaa
uuuu inima mea

Otoko Mae
Otoko Mae Day 2,008, 15:05

V + s

Alina V
Alina V Day 2,010, 09:52

Thank you!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.