Ambient on/off

Join the new world

 

Προεδρ& iota;κές Εκλογ ές & Ψηφοφο&r ho;ία για Συμμαχί&ep silon;ς (by USF)

Day 1,992, 05:02 Published in Greece Greece by Orfeas Tsakalos

Συμπολίτες,

Το άρθρο αυτό είχε κύριο γνώμονα να εκφραστεί από το USF η στήριξή του προς τον BaKaRaS για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές. Βέβαια οι εξελίξεις τρέχουν και η απίστευτη (ίσως ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε) τωρινή κυβέρνηση αποφάσισε για ακόμα μια φορά να μας εκπλήξει. Ας ξεκινήσουμε όμως με τις προεδρικές εκλογές.

Πιστεύουμε ότι ο BaKaRaS με την παρουσία του και την πορεία του στην κοινότητα έχει όλα τα μέσα για να επιτελέσει τον ρόλο του Προέδρου της eGreece για αυτόν τον κρίσιμο μήνα με επιτυχία. Μετά από μια κυβέρνηση που έγραψε στα παλιότερα των υποδημάτων του την κοινότητα, μην ενημερώνοντας την για το πιο σημαντικό θέμα που έχει η χώρα τους τελευταίους μήνες (ίσως και χρόνια), έχουμε ανάγκη από μια κυβέρνηση που να έχει σοβαρή, ξεκάθαρη θέση, που να είναι και ξεκάθαρα δηλωμένη, όπως φαίνεται εδώ. Θεωρούμε ότι το θέμα της επιλογής συμμαχίας είναι το κύριο που μας απασχολεί, αυτό όμως δεν πρέπει να μας αποτρέπει από το να ασχοληθούμε και με τα άλλα θέματα, πράγμα που περιμένουμε από τον BaKaRaS μέσα στην ημέρα.

Πάμε λοιπόν στα ανήκουστα που έγιναν σήμερα. Βγήκε ο πρόεδρος και ενημέρωσε βουλευτές και MU commanders ότι Μ. Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα θα γίνει ψηφοφορία για το ποια συμμαχία θα ακολουθήσουμε. Και αντε κάποιοι από εμάς μπορεί να μην έχουν προσωπική ζωή και να φάνε το διήμερο του Πάσχα εδώ μέσα. Οι υπόλοιποι; θα μπουν Δευτέρα ή Τρίτη μέσα και θα βρεθούν προ τετελεσμένων;

Αν θέλεις να κάνεις μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία βγάζεις άρθρα ενημερώνεις και δίνεις αρκετό χρόνο, ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί και να κρίνει. Δεν το κάνεις στα κρυφά στο πιο άδειο διήμερο. Είναι τόσο απλό. Άρα, επειδή κανέναν από την κυβέρνηση δεν θεωρούμε βλάκα, καταλήγουμε στο να υπάρχει δόλος. Και αυτό είναι πολύ χειρότερο από την βλακεία. Γι'αυτό και καλυπτόμαστε απόλυτα από την τοποθέτηση του υποψήφιου προέδρου BaKaRaS στο ίδιο άρθρο για το συγκεκριμένο θέμα.

Καλή Ανάσταση σε όλους.

Με εκτίμηση,
Η ολομέλεια του Ενιαίου Σοσιαλιστικού Μετώπου

 

Comments

Orfeas Tsakalos
Orfeas Tsakalos Day 1,992, 05:04

έπος

mourga
mourga Day 1,992, 05:11

έπος επικών διαστάσεων

mentasfra
mentasfra Day 1,992, 05:24

v

LEFKADIAN
LEFKADIAN Day 1,992, 06:31

v

efprepios_Rev
efprepios_Rev Day 1,992, 07:13

voted !

Meletis
Meletis Day 1,992, 07:15

Voted

MakisSafosTsetsenoglou
MakisSafosTsetsenoglou Day 1,992, 07:15

voted

Chaos0
Chaos0 Day 1,992, 07:16

v+s

Lakis Gavalas
Lakis Gavalas Day 1,992, 07:51

Ψήφος!

mixalis35
mixalis35 Day 1,992, 07:53

V

sotirakis
sotirakis Day 1,992, 09:06

vs

Kapetan Markos Vafeiadis
Kapetan Markos Vafeiadis Day 1,992, 09:19

καποιος επρεπε να τα πει!

PERICLIS
PERICLIS Day 1,992, 10:40

καποιος επρεπε να τα πει! x 2

Ektonosiakos
Ektonosiakos Day 1,992, 10:51

v

Cool Blood
Cool Blood Day 1,992, 12:11

H λούμπα: ένας προεκλογικός αγώνας με μοναδικό θέμα σε ποιον θα προστρέξουμε -γιατί έτσι έχει το πράγμα- για συμμαχία. Δεν θα πω σκεφτείτε, θα πω δείτε πόσους και ποιους χωράει μια τέτοια πολιτική.
Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε το " Θα σας απαντήσω ότι ουδόλως με νοιάζουν οι παλιοί σύμμαχοι όσο με νοιάζει η χώρα μου" -φευ τι είναι μια χώρα αν παραβλέψουμε την εσωτερική της ζωή και τις διεθνείς της σχέσης και επίσης το "τι θα γίνει αν παραδοσιακοί μας εχθροί (FYROM)...' (αλήθεια πως σας ακούγεται το να υπάρχουν παραδοσιακοί εχθροί αλλά όχι παραδοσιακοί σύμμαχοι;), είναι κατανοητή, φαντάζομαι, η λούμπα. Όχι?
Ο Bakaras (διορθώστε το link γιατί παραπέμπει στον προηγούμενο συμπολίτη Phaethon που στηρίξαμε) σαν πρόσωπο έχει όλα τα στοιχεία ενός αγαπητού, αξιοπρεπούς και ηθικού e-συμπολίτη. Αλλά εδώ καλούμαστε να ψηφίσουμε πολιτική. Και την πολιτική αντίληψη -λογικά εσείς και κάποιοι σαν εμένα τουλάχιστον- δεν την θεωρούμε προσωποπαγή, αλλά την αντιλαμβανόμαστε με ανάλυση των συνεργασιών, των συνθηκών και των αιχμών που ιεραρχούνται και κατατίθονται.
Μην μου πείτε για Σ/Κ και συμπλήρωση θέσεων. Όταν κρίνεις -ορθώς- πως το Σ/Κ του ΠΑΣΧΑ είναι νεκρό για να τρέξουν άλλες σοβαρές πολιτικές διεργασίες και αποφάσεις, δεν μπορείς να το θεωρείς ικανό για να ανακοινώνονται προεκλογικες θέσεις. Γιαυτό σας λέω...Μεγάλη λούμπα

Orfeas Tsakalos
Orfeas Tsakalos Day 1,992, 17:43

Πάντα δεχόμαστε την βοήθεια των συμμάχων αλλά κανένας στο USF δεν μιλάει για παραδοσιακούς εχθρούς και παραδοσιακούς συμμάχους. Πριν κάνα χρόνο και κάτι ο "παραδοσιακός" εχθρός θεωρούνταν η Τουρκία τώρα τι είναι "παραδοσιακός" σύμμαχος;

Σαν USF, αλλά και παλιότερα σαν LSP, απεχθανόμαστε οποιαδήποτε μεταφορά RL εθνικιστικού μίσους, από όποια πλευρά και αν προέρχεται. Για αυτόν τον λόγο η συμμαχία με την Τουρκία ήταν μια δικαίωση. Μακάρι η όποια αντιπαλότητα με οποιοδήποτε αντίπαλο να υπάρχει για καλύτερα bonus, ή για συμμαχική βοήθεια.

Το θέμα συμμαχίας είναι πάρα πολύ σημαντικό και υπερκαλύπτει τα άλλα θέματα χωρίς βέβαια να τα εξαλείφει. Και το λέμε ξεκάθαρα ότι αναμένουμε και πρόγραμμα για τα υπόλοιπα θέματα. Αν οποια κίνηση είναι αντίθετη με τις πολιτικές μας θα πολεμηθεί και θα καταδικαστεί!

Όσον αφορά το άδειο Σ/Κ, είναι διαφορετικές οι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ και ΜΗ ΑΝΑΒΛΗΤΕΣ προεδρικές εκλογές, καθώς για αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι (ελέω game mechanics) και άλλο το ψευτο-δημοψήφισμα όπου η κυβέρνηση μπορούσε απλά να περιμένει να περάσει το Πάσχα.

Cool Blood
Cool Blood Day 1,992, 21:02

Για να δεις πόσο λάθος είναι η προετοιμασία, σκέψου την πιθανότητα αύριο το πρωΐ για Χ λόγους να πει η TWO παιδιά sorry αλλά δεν μπορούμε. Κάνουμε μια υπόθεση εργασίας μικρών πιθανοτήτων. Μένουν οι υποψηφιότητες ξεκρέμαστες και μοναδικός κερδισμένος ποιος?
Τέλος πάντων, έγραψα σε εσάς μόνο για προφανείς λόγους.
Στα λοιπά τα σχετικά με "παραδοσιακούς" αντιπάλους και συμμάχους (πρώην κιόλας) που δεν θα μας γίνουν βαρίδια, απλά αντέγραψα τη θεώρηση του κειμένου. Μόνο σκέψου σαν USF τι αντίληψη καλλιεργείς σε μια κοινότητα, όταν προκειμένου να αναπτυχθείς (ή και να λύσεις εσωτερικές διακομματικές τριβές γιατί σε μεγάλο βαθμό περί αυτού πρόκειται) χαιρετάς τόσο εύκολα συμμαχίες προκειμένου να σπεύσεις στην μπάντα τγων ισχυρών.

Orfeas Tsakalos
Orfeas Tsakalos Day 1,993, 02:14

Ποιες συμμαχίες χαιρετάμε; Την Κροατία; την Ρουμανία; την Κίνα; μόνο η Τουρκία έμεινε... Πιστεύεις ότι με μόνο δυνατό σύμμαχο την Τουρκία θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε; Θυμάσαι προ μηνός που η Τουρκία ήταν υπό Πολωνική κατοχή και η Ελλάδα κατειλημμένη από την ΦΥΡΟΜ; και τότε μόνοι σύμμαχοί μας οι Τούρκοι ήταν.

Το τι μπορεί να πει η TWO, αύριο, μεθαύριο είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε στοχαστική ανάλυση του τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Κρίνουμε κάθε φορά με τα τωρινά δεδομένα, αν αλλάξουν τα δεδομένα πολύ πιθανό να αλλάξει και η κρίση μας.

Pasok na goustaroume
Pasok na goustaroume Day 1,992, 17:38

voted

BaKaRaS
BaKaRaS Day 1,992, 17:54

Σας ευχαριστώ για την στήριξη

Maxine Ernst
Maxine Ernst Day 1,993, 00:55

ν

Zi spiderwoman
Zi spiderwoman Day 1,993, 01:56

V

Ioannes Iustinianus Longus
Ioannes Iustinianus Longus Day 1,994, 02:13

Not voted. Συνήθως οι Σοσιαλιστές διορθώνουν, δεν διορθώνονται. Πρόχειρογραμμένο και κακής ποιότητας άρθρο. Θυμίζει επικίνδυνα μανιφέστο χρυσών αυγών σε πασχαλινή έκδοση. Ντροπή.
Ps: είναι casteLLo

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.