Ambient on/off

Join the new world

 

[PFS] Mot kongressen

Day 1,893, 00:17 Published in Sweden Sweden by Oscdar


Article by: Oscdar


Jag har blivit ålagd äran att framföra Patriotiska Fosterlands Stiftelsens Kongresskandidater för Januari månad. I och med det nya systemet i kongressvalen så har alla partier en chans att bli en del av eSveriges styrande organ. Vi i PFS har tillsammans enats över ett gemensamt kongressmanifest utöver våra personliga mål i kongressen, allt för att Sveriges intressen ska tas om hand.

Patriotiska Fosterlands Stiftelsen står för dygder, moral och folkgemenskap. Vi kommer förespråka en moralisk upprustning, uppmuntra folkgemenskap och värna om fosterlandet Vi hyllar nationen, kulturen, historien och slår vakt om Sverige och hennes intressen.

I kongressen kommer vi förespråka en utvckling av hjälpen för Svenska nybörjare, en stark Svensk militär som försvarar Sveriges gränser och intressen först och främst. Våra kongresskandidater har blivit handplockade bland våra många villiga partimedlemmar, de som blir utvalda har krav på sig att hålla hög aktivitet, hög moral och alltid ha Sveriges bästa i åtanke.

Här är PFS Kongresskandidater:

Oscdar
En stark profil inom PFS som har drivit PFS politik framåt sedan partiets start förra året. Han är en erfaren kongresskandidat med 6 mandat i bagaget och kommer se till Sveriges bästa i kongressen.

JockeLund
JockeLund har visat starkt engagemang i PFS redan från början av hans politiska karriär och har gjort ett utomordentligt jobb som vice Partiledare, och har hjälpt till mycket i PFS rekrytering.

Vestlund
Vestlund har nu under 2 månader slitit som PFS partiledare för att öka aktiviteten i partiet och få in PFS kongressen. Han är en väldigt duktig debattör som aldrig förlorar sitt tålamod.

Mingolla
Mingolla är en aktiv och trevlig partimedlem som sedan partiets regimskifte har jobbat hårt som Secretary General. Han för heta diskussioner i PFS Skypechatt och lånar alltid en hand till partiets nybörjare.

David Karlsson
David är en rutinerad kongressmedlem som nyligen gått med i PFS eftersom PFS passar hans åsikter mer än hans förra parti. Hans hjärtefråga är nybörjarna och han kommer förespråka PFS nybörjarpolicys i kongressen.

Så om Du vill rösta på partiet som sätter Sveriges intressen i främsta rummet, Rösta PFS - Sveriges enda Nationalistparti

Till nästa gång

Talesperson för Patriotiska Fosterlands Stiftelsen
 

Comments

JeguljaM
JeguljaM Day 1,893, 00:28

Voted. Lycka till!

Cmurgh
Cmurgh Day 1,893, 00:30

voted!
Lycka till!

JockeLund
JockeLund Day 1,893, 00:42

o7

Oscdar
Oscdar Day 1,893, 01:09

Rösta PFS - För Sverige

intyala
intyala Day 1,893, 01:10

Lycka till! : )

Kain Propan
Kain Propan Day 1,893, 01:29

Lycka till. Hoppas detta får igång lite rivalitet mellan partierna på plats 5-6 så ni får tillbaka lite av glädjen med spelet.

Slapface
Slapface Day 1,893, 01:43

Good luck och grattis till att ni nådde in i riksdagen för första gången ❤ För ett starkare eSverige!

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,893, 07:41

Haha en partimedlem över FHD bra jobbat och önskar er lycka till

Micke122
Micke122 Day 1,893, 09:44

Grattis från FHD.

adambertil
adambertil Day 1,893, 09:56

Skulle ni ha varit ett topp 5 parti när jag kom till Sverige då skulle jag ha gått med er men jag valde FBS istället vem vet jag kanske går med er någon gång.

lordkrall
lordkrall Day 1,893, 11:36

Lite intressant att ni tycktes gå från 29 till 31 strax innan day change förövrigt. Nåväl, det är ju inte helt osannolikt att något sådant skulle ske.

Grattis.

Radsoc
Radsoc Day 1,893, 12:22

Vadå grattis?


"Patriotiska Fosterlands Stiftelsen står för dygder, moral och folkgemenskap."

Blablabla, ord som saknar konkret innehåll. Det här är kort och gott ett gäng wannabes med kort minne. Stalin gjorde processen kort med nazis.

@adambertil: Hur tänker du då? Du väljer parti efter storlek, inte övertygelse??? Opportunist!

adambertil
adambertil Day 1,893, 12:28

Jag känner att jag delar vissa åsikter med detta parti men inte alla av dom och dessutom så vet jag ej vad det är för sorts medlemmar i det partiet. Jag kommer noggrant att se hur deras medlemmar beter sig nu när de är med i Riksdagen.

Radsoc
Radsoc Day 1,893, 12:56

Fast vilka då? Moralisk upprustning?

PFS är konstiga nationalister för den delen också, som stöttade ett parti som tog in makedoner och andra i riksdagen. PFS nation och de andra partiernas är inte densamma. MSAP värnar så klart också om nationen, men vår nation är inte den borgerliga utan den proletära.

Oscdar
Oscdar Day 1,893, 13:59

I ett spel som eRepublik betyder Radsocs svamlande om ett proletärt samhälle utan skatter, där "arbetarklassen" har fördelar ingenting. Ingenting. PFS förespråkar ett starkare Sverige, och Sverige främst. MSAP förespråkar socialism i ett spel där socialism inte är tekniskt möjligt.

PFS har aldrig förespråkat racism, och inga rasistiska åsikter är bundna till partiet. Jag har aldrig hört ett ord om racism och segregering från partiets medlemmar. Dessa ord kommer endast utifrån, mest då från MSAP, Sveriges bajskastande klagoparti. Ni har aldrig lyckats med något konstruktivt, och det är sorgligt för ni har verkligen haft chansen.

Oscdar
Oscdar Day 1,893, 14:02

Grattis ges till partiet då vi efter månader av hårt arbete och planering tagit oss in i Sveriges styrande organ där vi kommer få chansen att förespråka partiets åsikter. Vi har tagit oss från absoluta botten till vad idag är ett känt och respekterat parti. Vi behöver inte din välsignelse Radsoc, och tro mig, jag vill inte ha den heller. Jag är bara glad för mitt partis skull. De förtjänar detta!

intyala
intyala Day 1,893, 15:48

Som gammal partikamrat till Oscdar så har jag svårt att se att han skulle vara med i ett rasistiskt eller för den delen nazistiskt parti.

PFS kör på! Vi behöver fler aktiva partier i eSverige istället för de semiaktiva/inaktiva som vi har nu!

Radsoc
Radsoc Day 1,893, 18:29

Nazismen är inte dålig enbart på grund av rasismen. Svamlet om "moralisk upprustning", "folkgemenskap" m.m. är förkastligt.

Vi är inte emot skatter, däremot är vi emot att skatterna tas från en majoritet till en redan rik minoritet. Den sortens skatter vill vi få bort.

MSAP förespråkar ett starkare Sverige genom att arbetarklassen tar mer makt och därmed mer resurser, till skillnad från hur det ser ut idag.

Radsoc
Radsoc Day 1,893, 18:30

Sedan vet jag inte varifrån snacket om rasism kommer. Vi pratar nazism här inte rasism.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,893, 22:51

Radsoc:

Snälla förklara varför ni låter kapitalister representera arbetarklassen i riksdagen?
Min arbetsgivare är Fader Von Son.

Nu accepterar ni kapitalister, speciellt när det uppmärksammats, för att inte förlora röster. MSAPs politik är en lögn och ni har svikit era väljare. När ni låter kapitalister representera arbetarklassen.


Så tänk er för innan ni hoppar på PFS!

Peace!

Radsoc
Radsoc Day 1,894, 03:53

Kapitalister är välkomna i partiet, men de saknar rösträtt internt då MSAP för fram arbetarklassens vilja. Arbetar du för en medlem, screena det inkl lönen, så vidtar partiet åtgärder, om det visar sig stämma.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,894, 06:44

Saknar rösträtt internt men ni låter kapitalister representera arbetarklassen i riksdagen ok. Ni har fått print screens men kan fixa fler.

Radsoc
Radsoc Day 1,894, 07:00

Principen är att alla är oskyldiga tills motsatsen bevisats. Jag har inte sett några screens.

Jussi FULL RETARD Jernkuuk
Jussi FULL RETARD Jernkuuk Day 1,894, 12:43

Aja baja Alfons, det är fult att tjalla.

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,894, 13:58

@Radsoc, "Principen är att alla är oskyldiga tills motsatsen bevisats" Gäller samma rättighet för de "borgare" du så löst anklagar till höger och vänster. Har haft många framstående MSAP folk i min lönelista men de var inga duktiga arbetare. Dock förstår jag inte hur jag som ger dubbel lön mot standardlönen för att hjälpa folk och säljer min egna "arbetsdag" till en vän kan anses vara en som utnyttjar andra människor.

Radsoc
Radsoc Day 1,894, 15:06

Fast ingen kan anklaga er för något "brott", då ni inte är med i partiet. Stadgarna gäller bara partimedlemmar.

Så länge du gör vinst på dina anställda är du kapitalist. Man kan tänka sig att en liten ersättning bör utgå till GM, men den måste de anställda vara med och ta fram demokratiskt.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.