درآمدی بر تاریخ معاصر ایران مجازی[Part2][Informer]

Day 3,515, 12:46 Published in Iran Iran by I n f 0 r m e r

We are not now that strength which in old days
Moved earth and heaven, that which we are, we are;
One equal temper of heroic hearts,
Made weak by time and fate, but strong in will
To strive,to seek, to find, and not to yield


صربستان یا لهستان مسئله این است

فوریه 2014


در این ماه سینا سنسو از مافیا طبق توافق 3 حزبه انجام شده بین مافیا و دلپی و سبز ، با ساپورت 2 حزب دیگر رییس جمهور شد.
البته اینجا سوالاتی مطرحه به خاطر اینکه پژمان لحظات آخر از حزب دکتر روش ساپورت اومدو با اینکه دلپی برای سینا ساپورت زد اما پژمان تو انتخابات موند. دیگه اینکه واقعا اشتباه شده و اگه اشتباه شده چرا پژمان نرفته خودش رو اکانت دکتر درستش کنه ، یا اینکه از د*وس بازی های پژمان بوده به خاطر اینکه سینا هیچوقت و هرگز با پژمان آبش تو یک جوب نمیرفته پژمان خواسته کمک محسن کنه رای دلپی رو از سمت سینا کم کنه. که من از ذهن پژمان خبر ندارم الله اعلم . ولی به هرحال سینا برد و رییس جمهور شد

تشکیل کابیته تو این دوره به خاطر مشکلات سنگینی که بین من و شتر از یک طرف و سینا لانرون و بچه های دلپی از طرف دیگه و همچنین محروم بودن مجید از خدمات کشوری به مشکلات زیادی همراه شد. به همین خاطر تو پست وزارت خارجه احسن پاکستانی و شوان قرار گرفتن تا مجید هم از پشت صحنه کارهارو باهاشون جلو ببره و در وزارت دفاع هم اکانت بالاش قرار گرفت که من باهاش کارهارو مدیریت میکردم.

همونطور که در مقاله در مورد تصمیم بزرگان کشور در مورد جهتگیری سیاست خارجه ایران در دوره پژمان نوشتم ، تصمیم براین شد که ایران تا زمان مشخص شدن شرایط دو ساید به طور رسمی جهتگیری نکنیم و روابط رو با هر دو طرف سپولند و صربستان خوب نگه داریم و مهم تر از همه به هیچ عنوان چین رو از دست ندیم.

توی این ماه 2 تا اتفاق کلیدی و خیلی مهم افتاد. اولی شروع شدن شایعاتی که توسط دوستانمون تایید شد در مورد خواست چین برای عضویت در اتحاد استریا که دلیلش رو میشه نفوذ خیلی زیاد رومانیایی ها در چین دونست که دولت چین به جز خود رییس جمهور که چینی بود تقریبا از رومانیایی ها تشکیل میشد
و دوم نزدیکی بیش از پیش اسپولند به ترکیه با وساطط و کمک کروات ها بود.
که باعث شد اسپانیا در اواسط دوره ام پی پی با ایران رو تمدید نکنه و ادامش رو وابسته به مذاکره و ترک تخاصم با ترکیه بدونه اما لهستان در اوائل دوره قبل از گرمی زیاد روابطشون با ترکیه ام پی پی با ایرانش رو تمدید کرد.
بعد از مدتی لهستان جلسه ای با طرف ایرانی گذاشت و از ایران خواست که اگر تمایل به ادامه روابط با لهستان وجود داره هرچه سریعتر با ترکیه به توافق برسند و ترک مخاصمه کنند ، مذاکراتی هم با ترکیه انجام شد اگر ذهنم درست یاری کنه ، اما ترکها میخواستند از شرایط سوء استفاده کنند و پیشناهاداتی که برای ما معقول نبود دادند ، باعث این شد که ما به طور محترمانه به لهستانی ها بگیم که امکان حل مسائل با ترکیه وجود نداره و حرکاتمون در جهت قرارگرفتن در ساید استریا رو شروع کنیم.

صحبت هایی در تیم اسپیک و آی آر سی با رییس یونانی اتحاد ، و رییس جمهور های
اسلوونی و صربستان انجام شد. از اونجا که ایران یک کشور حذف و یک گوشه افتاده و وفاداریش به متحدینش رو هم در ادوار قبلی در حد صفر نشون داده بود مطمئنا زیاد علاقه و آغوش بازی برامون نبود برای همین نزدیک شدن ایران به اتحاد مستلزم این بود که ما ارزشمون رو در جنگها بهشون ثابت کنیم . پس دولت شروع به کمک کشورهای استریا در جنگ هاشون کرد و حتی جنگ مهم مجارستان اکراین با کمبت اردر دولتی ایران نتیجش به سود مجارستان تغییر کرد که تشکر رسمی دولت مجارستان از ایران رو موجب شد.
در همین زمان به خاطر دترمینشن بالایی که مناطق ایران داشت ، یک انقلاب در منطقه نورث وست آزاد شد و بعد از آزادی اون باقی مناطق هم به دست مدال هانتر ها آزاد شد (اون موقع جایره مدال فریدام فایتر 5 گلد بود ) به خاطر همین دیگه اگه انقلابی یکم نزدیک به آزادی میشد هیچکسی نمیتونست جلوی این مدال هانتر ها واسته 😁 )
و به خاطر فشاری که از طرف لهستان به ترکیه وارد میشد برای مسالحه و حل مشکلات با ایران ترکیه در ابتدا به ایران نچرال انمی نداد و قسمت بزرگی از ایران آزاد شد.

این موضوع فرصتی برای حرکت به ایران داد ، پس مذاکراتی انجام شد و اتحاد قبول کرد در صورت حمله هوایی ایران به اروپا و مشارکت در عملیاتشون در شما اروپا تمام کشور های استریا با ایران ام پی پی ببندن. بعد از اون ایران ایراسترایک رو پر کرد و به جمهوری چک حمله هوایی کرد. و تمام کشورهای اتحاد بعد از اون با ایران ام پی پی بستن به جز رومانی که مجلسش به ام پی پی رای مثبت نداد به خاطر مشکلاتی چند ماه قبل در ایران که خیلی اذیتشون کرده بود که اونها هم با تلاش مجید و شوان بعد از مدتی به ام پی پی رضایت دادند و ام پی پی استریا ما کامل شد.

بعد از نشستن در چک ما مناطقی از اتریش رو هم گرفتیم و بعد به آلمان نچرال دادیم ، مناطق آلمان به خاطر اینکه مدت زیادی دست لهستان بود دترمینیشن خیلی بالایی داشت و گرفتن اونها سخت بود ، به خاطر همین اتحاد پیشنهاد داد که مه با آلمان به جنگ تمرینی ادامه بدیم تا زمانی که دترمینیشن مناطق پایین بیاد ، اما ما برای اینکه قدرتمون رو به اتحاد نشون بدیم به تمام توان جنگیدیم و آلمان رو در یک جنگ با دترمینیشن 2 شکست دادیم ، اما بعد از اون به حرکت پینگ پونگیمون با آلمان ادامه دادیم.
بعد از چند روز لهستان به ما نچرال انمی داد و در کشوری که ما در اروپا داشتیم انقلاب کرد. که ما دو انقلاب رو دفاع کردیم و فقط انقلاب چک رو برای قطع کردن مرز با لهستان آزاد کردیم که به نظر میاد که هدف لهستان از انقلاب ها هم همین بود و فقط میخواستند در یک تک جنگ ام پی پی ایران و لهستان رو بپرونند تا ترکیه بتونه بدون از دست دادن ام پی پی لهستان مناطق خودشو در ایران پس بگیره. و همینطور هم شد و لهستان فقط یک جنگ کرد تا ام پی پی رو از دست بده و بلافاصله بعدش ترکیه در مناطق اصلی به ایران حمله کرد.

بعد از این اتفاق تا چند روز شرایط آروم بود تا اینکه لهستان انقلاب سنگینی در 3 منطقه باقی مونده ایران در اروپا شروع کرد و همزمان اسلوونی جنگ با لهستان رو آغاز کرد. ما موفق شدیم از 3 انقلاب تنها یکی رو دفاع کنیم و با 1 منطقه در اروپا که با لهستان هم مرز بود باقی موندیم. در این موقع رییس جمهور اسلوونی از ایران درخواست کرد که همراه اسلوونی به لهستان حمله کنه ، و در حرکتی که از نظر استراتژیکی کاملا اشتباه بود و بهتر بود ما اول به چک یا اسلواکی بزنیم تا تعداد مناطقمونو افزایش بدیم ، اما از نظر دیده شدن در سطح اتحاد بسیار مناسب بود. ایران به لهستان حمله کرد
جنگ سختی در گرفت که ایران در اون به سختی جنگید و حتی از اسلوونی امتیاز بیشتری کسب کرد اما در نهایت با اختلاف کم شکست خورد و از اروپا اخراج شد.
این جنگ با اینکه در پایان با شکست به پایان رسید اما نتایجی برای ایران داشت که هم در اون زمان با مجلس دار شدن ایران و هم در نگاه دورنگرانه با تحکیم جایگاه ایران در اتحاد به ایران بسیار کمک کرد.
در ادامه ماه زیاد اتفاقی نیفتاد و دور هم بودیم دیگه 😃
بیشتر زمان صرف مذاکره با متحدین جدید و کمک تو جنگاشون شد.



خوب ، بد ، زشت؟

در مورد اتفاقات این ماه و انتخاب های دولت بحث های زیادی شده که مردم رو دور زدند و اینها ، در این موضوع چند تا چیز هست که میخوام بنویسم

1. در اون زمان مذاکره با ترکیه یک چیزی مثل بی ناموسی بود و اگه حتی کسی حرفشو در جمع عمومی میزد صدای تریتور ، تریتور ملت تا ته ایرپ میرفت و اگه از 10 نفر میپرسیدی حاضر هستی که با لهستان به شرط قبول کردن شرایط ترکیه متحد بمونیم ، 8 نفر میگفتن لق لهستان.

2. به نظر من ما نتیجه ی آزاد شدن به وسیله متحد شدن با کشوری که حذفمون کرده بود رو یک بار در دوره دکتر هزاردستان دیده بودیم و دوباره هروقت دلشون بخواد مارو کنار میزارن و حذفمون میکنن و متحدان هم علاوه براینکه اونارو به عنوان عضو رسمی دارند و همچنین به دمیج اونها بیشتر نیاز دارند پس مطمئنا طرف مارو نمیگیرند ، در نتیجه نیازی نبود که یک اشتباه رو دوباره تست کنیم

3.لهستان که کشوری هست که به عنوان متحد توی میدون جنگ متحد خیلی خوبی هست و خیلی کمک میکنه ، ولی در صحنه سیاست کشوری 100% خودخواه هست و مشکلی برای رد شدن از هر خطی برای رسیدن به اهدافش نداره ، حتی اگه اون خط متحد و برادرش اسپانیا باشه ، ما که جای خود داریم ، بنابراین تو معامله ای که وسطش لهستانه ، یک سرش ترکیه ابرقدرت و یک سر دیگش ایران کم قدرت در اون زمان مطمئنا چیز خوبی از آخر این معامله نصیب ما نمیشد ( در مورد این خاصیت لهستان به من اعتماد کنید بعد ها با استفاده از همین حالتشون برای سال ها سرجاشون نشوندمشون).

4. کشور های ساید استریا کشورهایی هستن که ممکنه بهترین متحد و برادر نباشن ، اما بزینس بین کشور هارو خوب میشناسن و برای اینکه جایگاهشون رو نگه دارند به متحدهاشون خوب کمک میکنند. اما برخلاف اونها کشورهایی مثل کرواسی و ترکیه همیشه تلاش میکنند که نظر و اهداف خودشون رو به متحدشاون دیکته کنند ، به خاطر همین از نظر من اتحادی به حضور این کشور ها به نتیجه نخواهد رسید

لیست مقالاتی که میتوانید برای اطلاع بیشتر از این ماه مطالعه کنید:

سینا سنسو : 1 - 2 - 3 - 4 - 5

وزارت دفاع : 1 - 2 - 3 - 4
علی اوسکس : 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8




مارچ 2014


انتخابات این ماه جزو یکی از جنجالی ترین انتخابات ایران بود ، اعتلاف 3 حزبه امیرکبیر رو کاندید کرد برای انتخابات و از سمت مهر هم اشکان کاندید ریاست جمهوری شد.
تعدادی از میکر های مافیا این ماه پشت پرده با اشکان قرار گذاشتند که بهش رای بدن و انتخابات سنگینی در گرفت که میشه ازش به عنوان یکی از دلیل های از بین رفتن اعتلاف 3 حزبه نام برد ( در کنار سوسه های ممد و سینا و صادق نامی 😁 ) در پایان امیرکبیر با اختلاف کمی رییس جمهور شد.

امیرکبیر که پشتش به رای هاش گرم بود اوایل دوره میخواست مثل مجید مجلسو بایکوت کنه و کارخودشو بکنه و بعد چند روز فهمید که هرکسی 051 نمیشه و رفت دسترسی گرفت.
در مجلس درگیری های زیادی در گرفت و تاپیک استیضاح براش زدن و اینا اما با کمک متحداش به خیر گذشت تا حماسه سنگ آخرش که داستانش در آخر خواهد آمد
در این ماه بعد از اینکه چین رسما وارد اتحاد استریا شد ، ایران هم تصمیم گرفت که وارد زیرشاخه این اتحاد یعنی اتحاد لتو بشه و با رایگیری از مردم در هفته دوم ایو دولت وارد اتحاد لتو شد.

پس از اون دولت تصمیم گرفت که که بعد از آزاد کردن یک منطقه به ونزوئلا حمله هوایی کنه و اونجا بیسی برای مجلس داشتن و حذف نموندن برقرار کنه ، که حمله هوایی در ساعات روز به خوبی پیش رفت اما در تایم شب با تانکینک سنگین ونزوئلایی ها و متحدینشون در آمریکای جنوبی شکست خورد و ایران حذف شد و بدون مجلس موند.

در دقایق پایانی وجود مجلس در ایران محو استیضاح زد و و 4 نفر هم که از قبل آماده بودند رای مثبت دادند تا با توجه به اینکه اسکان سی اش ایران نداشت ، کشور برای ادامه دوره بدون رییس جمهور اداره بشه ، که بعدها این حرکت به حماسه سنگ آخر مشهور شد.

بعد از بدون سی پی شدن ایران برزیل به توافق دولت پاکستان که یک رییس جمهور برزیلی داشت به پاکستان حمله هوایی کرد تا از اونجا به عنوان بیس استفاده و در مرحله بعد تعدادی از مناطق ترکیه در ایران رو بگیره تا هم مجلس داشته باشه و هم دست ترکیه برای حرکت در راستای اتحاد رو باز کنه.
بعد از این اتفاق رییس جمهور چین من و احسن از پاکستان رو به جلسه برد و گفت که برزیلی ها میخوان مناطقتونو اجاره کنند و بهتون فرصت مجلس داشتن بدن ، اگر شما اوکی هستین میتونیم بزاریم برزیل بشینه با اینکه برای ما مشکل ساز خواهد بود
من هم گفتم نه و برن درشونو بزارنو و ما چیزی که برای متحدمون مشکل ایجاد کنه قبول نمیکنیم و اینا
بلافاصله بعد از لند شدن برزیل در پاکستان چین به برزیل نچرال داد و مدتی بعد اونها به ایران نچرال دادند ، به خاطر دیر آزاد کردن مناطق توسط ترکیه مدتی توی فرستادن لایحه نچرال عقب افتادن که این زمانی حیاتی برای ایران و چین بود.
برزیل سعی کرد با استفاده از طولانی کردن انقلاب از حمله چین جلوگیری کنه و به ایران برسه ، اما پلنش موفقیت آمیز نشد و برخلاف انتظارشون نیرو های ایران و استریا انقلاب رو بردند و برزیل قبل از شروع جنگ با ایران از منطقه کیک شد

لیست مقالاتی که میتوانید برای اطلاع بیشتر از این ماه مطالعه کنید:

وزارت دفاع : 1 - 2
فروم : 1 - 2
محو : 1 - 2
پیمان : 1
احسن و پاکستان : 1 - 2




آپریل 2014


در این ماه مافیا برای اولین بار به خاطر درخواست تعدادی از اعضای اصلیش و همچنین کاندید شدن عضو سابقش از طرف دلپی اتئلاف 3 حزبی رو شکست و مقابل کاندید دلپی کاندید داد. انتخاباتی سختی درگرفت و چنان دو طرف مولتی زدند که پلاتو انگشت به دهان کنار سایت نشسته بود. بعد از انتخابات حدود 70 رای در مجموع پاک شد و ممد جغد برنده ی انتخابات شد.
این ماه ، نسبتا ماه آرومی بود ، منو مجید پیشنهاد کرد رفتم تو تیم اچ کیو استریا که سرم گرم اونجا باشه به جغد کرم نریزم ، خودشم رفت لتو رییس اتحاد شد که ایران کاندیدش نکرد و مجبور شد از طرف اسرائیل کاندید ریاست بشه.
این ماه نزدیک انتخابات مجلس ترکیه یک منطقه ایرانو آزاد کرد و شروع به ریست کردن دترمینیشن مناطق ایران کرد ، ما با شیلدی که در تورنمنت برده بودیم تونستیم 1 حنگ مستقیم ازشون ببریم ولی بعدش پر پر
ما بر اساس موضوعاتی که مشاهده میکردیم میگفتیم این تصمیم ناگهانی ترکیه برای ریست دترمینیشن سر انتخابات ناشی از قرارداد پنهانی دولت با ترک هاست ، دولت میگفت به خاطر جانفشانی دولت در آزادسازی منطقه اوله ، حالا اینکه ما راست میگفتیم یا دولت قضاوت با تاریخه
یک مسئله ای هم در مورد من بود در مورد جلسه اتحاد که همینجا میخوام یکبار برای همیشه توضیح بدم تموم شه بره

تو جلسه ی استریا-لتو شوان و ممد جغد اومده بودن که ممد جغد چون انگلیسیش شکسته بسته بود شوان صحبت میکرد.
از اتحاد درخواست کردن که برای آزادی ایران به ترکیه حمله کنن ، ولی تو اون بازه رومانی با بلغار ، یونان با مقدونیه ، صرب و اسلوونی با کرواسی و آلبانی و ایتالیا و آرژانتین با برزیل درگیر بودن.
برای همین من پیشنهاد دادم که به خاطر اینکه درحال حاضر امکان دفاع در مقابل ترکیه وجود نداره ، ایران بره به سمت جنوب و بوسنی و آلبانی رو از امارات کیک کنه ، که ایران درخواست رو رد کرد ، همین و دیگر هیچ
تنها قسمت اذیت کردنش این بود که من از قبل میدونستم قبول نمیکنن و شوان اومد پی وی گفت بره چی میگی ، گفتم میخوان یکم دور هم باشیم 😃

لیست مقالاتی که میتوانید برای اطلاع بیشتر از این ماه مطالعه کنید:

جغد : 1 - 2 - 3

آرش : 1

مهدی رستیو : 1

وزارت دفاع : 1 - 2 - 3



اینم در آخر میزارم برای پژمان که میگفت ضد پژمانش کمه 😁)

پرچم مافیا همیشه ازت بالاتر بوده حاجییییییییی 😃


در قسمت بعد خواهیم دید :

2. حمله هوایی به هند
3. ورود مجارستان به خاورمیانه

پ.ن : دوستان لطفا در نظر داشته باشید که جمع آوری این مقاله ها واقعا زمانبره ، و هرکدومش 1 روز وقت منو کامل میبره ، پس اگه فاصله زمانی بین مقاله ها زیاد میشه و یا مقاله مدت زمان کمی رو پوشش میدن ، به بزرگی خودتون ببخشین

ومن الله توفیق
محمد اینفورمر