Ambient on/off

Join the new world

 

[OM] Játék - Pártelnöki választások

Day 1,944, 13:22 Published in Hungary Hungary by Oktatasugyi Miniszterium


Tisztelt emagyar állampolgárok!

Előző héten technikai okok miatt sajnos elmaradt a játék, de újjult erővel itt vagyunk és folytatjuk, reméljük ti is.

Szeretnénk újra egy kis játékra invitálni titeket. A megszokott módon lesz két kvíz, egyik az első divíziósoknak, a másik a második divíziósoknak, és lesz egy, amit bárki megoldhat. Remélem már ti is olyan izgatottak vagytok, mint mi úgyhogy el is kezdjük:

Az első divízió kvíze, figyeljetek a kérdésekre, és pontos válaszokat adjatok.
Valamint a második divízió kérdéssora is itt van.
Vigyázni mert becsapósak. Ha kell többször is olvassátok át, hogy biztosan a helyes választ adjátok meg.

Na de most jön egy újjabb kérdéssor, amit már bárki kitölthet.

A mai témánk a márciusban lezajlott pártelnökválasztás. Nézzük a számokat, 29 párt 82 jelöltjére összesen 1500 szavazat érkezett, tekintve a februári kongresszusi választás 2109 szavazatát, valamint a legutóbbi elnökválasztás 1927 leadott voksát, mondhatni aktív pártélet zajlik. A kérdésekhez a válaszokat megtaláljátok az erep-en, jó böngészést hozzá!

”...A polgároknak párttagnak kell lenniük ahhoz, hogy a pártelnöki választásokon szavazzanak, és természetesen csak a saját pártjuk vezetőjére szavazhatnak. A párttagok a párt adatlapjáról a Candidate gombra kattintva indulhatnak a pozícióért. Ha az adott választásokon nem indul senki a pártelnöki pozícióért, akkor az előző pártelnök marad a párt élén. A választás napján a párt oldalán a Vote gomba kell kattintani (a főoldalról is elérhető) majd a számodra szimpatikus jelölt neve mellet a "vote" gombra kattintva adhatod le a szavazatodat. …” (Tutorial)

A kérdéssorban 5+1 kérdés található.

Kik vehetnek részt benne:
Azok a játékosok akikről eldönthető hogy magyarok. Értem itt a magyar ÁP-t, magyar századot, vagy magyar színekbe búrkolózott avatárt.
Valamint mindenki azt a kérdéssort töltse ki amit neki szabad. Tehát az első két kvíz az 1. és a 2. divíziónak szól, de a harmadik kortól függetlenül megoldható.

Nyeremény:
Az első két kvíz minden helyes megfejtőének 5 db. Q7-es tankot adunk, az utolsó kérdéssor jó megoldásait 5 db. Q7 tankkal jutalmazzuk, aki a bónuszkérdést is helyesen válaszolja meg, további 2 db. Q7-es tankot kap nyereményként.

Határidő:
A 2013.03.19. 18:00-ig beérkező válaszokat rögzítjük és értékeljük, a későbbiekben a formokat lezárjuk.

Sok szerencsét kíván az Oktatásügyi Minisztérium csapat,
Üdv.: Guszev, denes1es

MENTORPROGRAM
Mentorprogram - Azért, hogy minden kezdőnek jusson egy tapasztaltabb játékos, aki tanácsaival tudja segíteni a kezdő játékost.

Az Oktatási Minisztérium által kezelt program célja, hogy a tapasztaltabb játékosok segítsék "fiatalabb" társaikat, amennyiben lehetőségük engedi akár fegyverrel és étellel is. Fontosnak tartjuk, hogy lehetőség szerint minden kezdő játékos mellé tudjunk állítani egy segítőkész társat!


Jelentkezni: itt lehet.
 

Comments

szabesz88
szabesz88 Day 1,944, 13:23

első 😛 😃:D:D

bwahahahahahahahahahaha
bwahahahahahahahahahaha Day 1,945, 11:44

'Az első két kvíz minden helyes megfejtőének 5 db. Q7-es tankot adunk, az utolsó kérdéssor jó megoldásait 5 db. Q7 tankkal jutalmazzuk' Az első és a második rész között nem látok különbséget, továbbá a két jutalom között nem látok különbséget.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.