На есен с песен. Закъсняла кандидат-президентска [Old7]

Day 3,942, 02:17 Published in Bulgaria Bulgaria by Old 7
Здравейте
Отново съм аз. Преди един президент или 4 месеца бях президент. Уж за последно, ама в тази игра нищо няма за последно. Няма да изпадам в големи романи с много хубави думи за кое как. Нямам и арменска владика, да ми пише статии, но идеята е хубава. И аз трябва да си намеря кой да ми пише статиите 😃
Сега към важното - пускам се. С последните промени на админите играта придоби нова динамика. Вече не може да се държи вражеска страна изтрита за повече от 2 месеца. От това губим индиректно - тренировъчните ни се наложи да се сменят, в САЩ се смениха териториите, а се изгубиха и бонусите, които се спечелиха. Поздравления и на сегашния кабинет, че въпреки всичко успя да осигури максимум бонуси за храна и оръжия. И то в два от най-големите региона. Е остава последната задача - да сменим столицата. Като това и ще ми е първата цел.
Ако успеем със столицата и отминат военните действия ( не мога да кажа какви ще са - много войнинсе отварят постоянно). След това е време и да се погледне за теенировъчните. С Норвегия, Индия и Латвия ще останат на този етап. Както и новата война с Корея. За съжаление напуснахме Колумбия и Австралия и не можехме да реализираме успехи там. Но картата е голяма, има много място за нови тренировки, а защо не и войни.
Относно кабинета - ще е в почти същия състав както сега. Някои ще напуснат, а други ще дойдат. За сега няма да давам ясноти. Ще се види и ще го напиша, надявам се. Все пак сегашния кабинет изкара чного време и бих уважил желанието им за почивка. Относно информираността - колкото мога пиша. Поне в скритата ще си пиша. Ако на намеря писател — ще се измъча. А ако някой иска да ми пише статии - плащам 😃
За финал: благодаря за подкрепата на всички доверили ми се. Надявам се да не ви подведа. Благодаря и на всички гласували. Благодарности и на Перин за кандидатурата му. Дано по-добрия кандидат спечели.
С уважение, Old 7