Ambient on/off

Join the new world

 

\o/ Innovatív Kormányt! \o/

Day 1,948, 12:31 Published in Hungary Switzerland by Tyxy


Köszöntök minden kedves olvasót és magyar játékost!

Már hosszú idők óta tervezem erepes karierem kiteljesülését, melynek célja az ország és lakosságának az aktuális lehetőségek tekintetében, legjobban való igazgatása.

Meggyőződésem és szándékom, hogy sokrétű múltam és széles látóköröm egyszer az ország hasznára kamatoztathassam!


Magamról:
Dolgoztam osztrák és német nagykövetként, hadügyben, később hadügyminiszter helyettesként, majd a TOP1 Magyar Légió Párt elnökeként, és többszöri magyar kongresszusi késviselőként szereztem gyakorlatot és rálátást a magyar politikai helyzetre.
Az utóbbi egy év során viszont időmet többnyire külföldi országokban töltöttem, nemzetközi kapcsolatrendszerek kiépítése érdekében, és vállaltam tisztségeket pl. Ausztriában Kommunikációs miniszterként ill. Pénzügyminiszter-helyettesként. Később az amerikai kongresszus és több nemzeti és nemzetközi szervezet kordinációjában vállaltam/vállalok szerepet.
A tegnapi nap során, rendszeres publikálásaimnak köszönhetően sikerült megszereznem a Media Mogul Medált ezzel elérkezettnek láttam az időt az országos megmérettetésre.

A CÉL:
Az átlag magyar erepes játékosnak az utóbbi időszak nem éppen a játékélményről szólt, a hadügyi helyzet fásult és unalmas, a sajtó pedig a folyamatos visszaélések és politikai csatározások színtere.

Célom, hogy aktív munkával és participációval kicsit felpezsdítsem a játékosok érdeklődését és letegyem alapjait egy új irányzatnak, melyben mindenki megtalálhatja a saját helyét és érdeklődését a játékban.

Hogy kik mellett állok?
A magyar emberek és nemzet mellett (Éheslótól –Hupákon át- Alexandrossig, A-tól Z-ig!). Elnökként feladatomnak érzem kiállni az egész magyar társadalom mellett függetlenül politikai és vallási hovatartozástól 😃
Meggyőződésem hogy mindenki egy egyéniség, csak tudni kell, hova tegyük a sakkbábukat ahhoz, hogy annak tevékenysége eMagyarország előrejutását szolgálja!
A jelszavam: „ ÖSSZEFOGÁS EMBEREK!“


A kormányprogram:

Belügy:
Nemzeti konferencia összehívása
Az egész magyar társadalmat meghívni, ahol közös diszkusszió keretében fontolhatnánk meg a többségi nép akarat alapján milyen irányban mennyen tovább az ország, kinek milyen ötlete lenne a hadügyi helyzetünk előrelépéséhez.
Hiszen vannak pinpongosok, kalandorok, Nagy-Magyarországosok, bónusztartók stb, egyszóval mindenki mindenki ellen. Ezennel pontot tennék az ügy végére, a beérkező javaslatok alapján készülni fog egy szavazólap és tisztelettel megkérek mindenkit, hogy a döntés után tartsuk tiszteletben a többség választását és adjunk egy esélyt neki egy emberként harcolni azon az úton amit a nemzet kijelöl magának!

Innovációs testület felállítása
Ahogy a cikkeket, posztokat és csetes bejegyzéseket különböző témákban folyamatosan olvasom, arra a következtetésre jutottam, hogy rengeteg embernek lenne jó ötlete amivel a különböző hivatalok működését elő lehetne segíteni, csak éppen a fene nagy bürokráciában nem jut el a megvalósításig.
Ezért ezen törekvések kiteljesülését szorgalmazom, és egy Innovatív megoldások realitását kivizsgáló testület felépétésének leszek élharcosa! „ ADJUNKT TERET A KREATIVITÁSNAK!“

Hadügy:
Semmilyen önkényes döntést nem fogok a magyar lakosságra ráerőltetni, hanem a fent leírtak alapján fog történni.
Valamint az újonnan bevezetésre került Gerilla harcokhoz kívánok újabb intézkedéseket bevezetni.

Külügy:
Nemzetközi stabilitás program
A velünk lazább kapcsolatot ápoló szövetség és megközelítőleg semleges viszonyban lévő országokkal törekszem majd a nemzeteink közti viszony javítására, hogy a folyamatosan változás alatt lévő szövetségi szervezkedések következtében országunk egy nemzetközileg elfogadott jó nevet és stabil támogatottsági hétteret tudhasson magáénak.

Bajtársprogram
Miként a macik is tették elrendelném, hogy aki csak teheti jelöljön minden szövetséges nemzet állampolgárai közül 5-5-öt barátnak, ezzel is fémjelezve a magyarok hozzáállását a nemzetközi politikához.

Ukránprogram ((csak opciós program / felvetés, amennyiben támogatásra kerül)
Felajánlani hogy kapnak a kongára számunka sem gazdaságilag sem terriroriálisan sem fontos területet/területeket, cserébe adót szednénk pénz/tank formájában (előre).
Ezáltal extra bevételekhez jutnánk és nem kellene hadügyi potenciált fordítanunk a megszállt területek kézbentartására.

Gazdmin:
Hungarikum program
A magyar piac élénkítése különböző ezközökkel mint pl.-> Zsoldreform

Zsoldreform
Az MU-k további támogatását nem pénzösszegben, hanem azzal egyenértékű q7 tank formájában ezközölném ki, ennek másodfokon nagy jelentőségű előnyei lehetnek ugyanis:

A tankok kizárólag a magyar piacról és magyar gyárosoktól vásárolnánk ami előnyt jelenthet a Magyarországhoz hű maradt iparosoknak, kik a kecsektető külföldi bónuszok ellenére itthon maradtak és adójukkal a magyar állam bevételeit gyarapítják.

Szocmin:
Támogatási alap és Ösztöndíj
A szociális minisztérium munkatársai megfigyelés alatt tartják a kezdő játékosok tevékenységét és minden nap 1-1 személyt különleges ellátásban részesítene.

Edzőterem fejlesztési pályázat
Fiatal játékosainknak lehetőséget kell nyújtani, a gyors erő növelésre, hogy mire divíziójuk végére érnek esélyesekké válhassanak minnél több BH és SS gold begyűjtésére, ami tovább növeli fejlődési esélyeik, és mint tudjuk az egyén fejlődése kollektívan kihat a nemzet erősödésére is.
Ilyen irányú fejlesztési céllal juniorjaink gold hitelt igényelhetnek, stabil MU és/vagy magánszemély fedezet, kezes bevonásával.

Oktmin:
Mentorprogram
GYIK program
/gyakran ismételt kérdések/ folyamatos felméréskészítés a játékosok általános problémáiról, és közérdekű tájékoztatás ezügyekben Állami Újság kiadásának keretében.

Egyéb:
Magántulajdon védelme
A modern demokratikus állam egyik alapvető célja a magántulajdon védelme, noha mikor új elnök érkezik felmerül a sokakban az aggodalom, hogy nehogy önkényes vagy államosítás során történő eltulajdonítás történjen, ezúton megnyugtatok mindenkit, hogy nem kívánom semmilyen személynek, szervezetnek, MU-nak vagy pártnak az orgját visszaticketelni az azt megillető tulajdonosától. Természetesen amennyiben valahol jogtalanságra kerül sor állok elébe kivizsgálni az ügyet és megoldani azt.


Összegzés:
Mint láthatjátok már régóta és nagyon készülök erre, konkrét kormánylistát a következő cikkemben fogok közölni, de még senkinek nincs meg a biztos pozíciója, és örömmel várom minden régi és új játékos felajánlását aki úgy érzi valamilyen formában ő is a haza szolgálatában tudná segíteni ebben a munkámat.

Köszönöm a figyelmeteket!
Tyxy


 

Comments

Szenti
Szenti Day 1,948, 12:39

első?.Hajrá!

Malwin Hun
Malwin Hun Day 1,948, 12:51

Hajrá, hajrá! : )
Ment a vote...

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,948, 13:03

Vote.
Hajrá, jó munkát, szervezkedést!

yomancitizen
yomancitizen Day 1,948, 13:05

\o/

Covfefe
Covfefe Day 1,948, 13:20

Szenti
60
Szenti Day 1,948, 12:39
első?.Hajrá!

Reply
Unvote
3

Malwin Hun
37
Malwin Hun Day 1,948, 12:51
Hajrá, hajrá! : )
Ment a vote...

Reply
Unvote
1

Defender of Ascalon
55
Defender of Ascalon Day 1,948, 13:03
Vote.
Hajrá, jó munkát, szervezkedést!

Reply
Unvote
1

yomancitizen
33
yomancitizen Day 1,948, 13:05
\o/

Reply
Unvote
1

Tomjohnson
Tomjohnson Day 1,948, 14:53

jólvan Emese

GobnatIa
GobnatIa Day 1,948, 14:04

A közepes párkattolókra soha, senki nem gondol. Rehabilitációs programot a az unatkozó kétkattos kiskatonáknak! Viccből, de viccet félretéve is.

Tyxy
Tyxy Day 1,948, 14:11

Legyen Úgy! Épp erre hivatott az Innovációs Testület, hogy teret adjunk az egyének saját ötleteinek! 🙂 épp ez a politikám kulcspontja!

marhapori
marhapori Day 1,948, 16:26

Vagyis kell valaki, aki gondolkozik helyetted! 😃 Csak viccelek, hajráf!

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,948, 16:05

Osztrák nagykövet nem voltál, max. névleg.
Attól még hogy beteszed a nemzetiszín zászlót a czikk végére, még nem fogok rád szavazni.
Nagy-Magyarországos képet tegyél.😃

sorihun
sorihun Day 1,949, 00:34

nem a képen múlik..

sorihun
sorihun Day 1,949, 00:35

ha valaki úgy érzi belül neki a magyar zászló azt jelenti, hogy Nagy Magyarország akkor nem kell külön az a zászló.., ha meg nem érzi úgy hiába rak bármilyet ki. Szerintem.

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,949, 03:43

Sorihun azért ennyire ne vegyél már komolyan engem:DDDDD

sorihun
sorihun Day 1,949, 04:11

natessék.. : ) vedd bóknak : P

Kero One
Kero One Day 1,948, 16:09

Hmm

torres1992
torres1992 Day 1,948, 23:59

Ha te leszel az elnök, vissza fogod adni a játékhoz a kedvemet, ezért mindenben támogatlak, ahogy csak tudlak. Hajrá!

sorihun
sorihun Day 1,949, 00:26

menta vote! hamar kirúgtatok az elnöki indulók közül : ) Sok sikert!

goobee
goobee Day 1,949, 00:28

Hajrá Tyxy! Nagyon szimpatikus, amit írsz, végre van kire szavazni!
Hajrá, sok sikert!

Joz76
Joz76 Day 1,949, 01:18

A program jó, bár szerintem nagyon nehéz lesz megvalósítani. Bónusz pirospont, hogy nem a megszokott csapatból egy újabb ember. Eddig nálam Te vagy a befutó.

bannme
bannme Day 1,949, 02:30

grat a medálhoz:)

alkhabalashad
alkhabalashad Day 1,949, 04:48

v 244 s 1009. Sok sikert!

Davey Romper
Davey Romper Day 1,949, 04:49

jól beszélsz, tetszik a zsoldreform cikk...

Golika
Golika Day 1,949, 04:54

Tetszik

Attila Csak
Attila Csak Day 1,949, 05:33

Teljesen jó a program csak az Ukránoknak területett adni lehet hogy kockázatos!

charlie50
charlie50 Day 1,949, 05:44

ugyan, csak másfél milla valuta van beragadva a konga törlés miatt, miért lenne kockázatos? Biztos lesznek annyira jó fejek, hogy nem ellenünk ütik el, hiszen már miért fájna nekik ez a pár hónapos törlés

Tuzerjanos
Tuzerjanos Day 1,949, 07:20

HUpakolas nevének felhasználásért,mint Birodalmi Manager, 5000 goldot várok 1 héten belül a Birodalmi kasszába.

kUk0R!cA jAn0s
kUk0R!cA jAn0s Day 1,950, 05:33

Én annak adom a szavazatom, aki fel meri vállalni, hogy a botránykirály ICS és a többi saját maguk által lejáratott név, semmilyen pozíciót nem tölt be! Ez szerintem egy minimális és jogos elvárás az úgy nevezett néptől.

Hun Carpathia
Hun Carpathia Day 1,950, 09:26

Réges-rég óta ez a legjobban összeszedett és jó terveket szövögető kampánycikk. Talán több is annál, valami új, valami vakmerő és a régi beidegződésekkel szakító reformprogram.
Támogatom a szélesebb játékosbázis bevonását a kül- és belpolitikai irányvonal meghatározásába, döntéshozatalba.
Kívánom, hogy sikeres választások után minél több programpontod megvalósuljon!

unavailable326542 Day 1,950, 13:54

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.