[Morrpheus] Първо президентско

Day 4,462, 07:36 Published in Bulgaria Bulgaria by Government of eBulgaria
Здравейте, еБългари

Напук на всички изцепки, които съм направил в играта и множеството според някои посредствени мандати решихте отново да ми гласувате доверие. Благодаря за което. Надявам се това да е, защото знаете, че макар и грешник поставям интересите на нашата виртуална общност на първо място.

Заварвам държавата в стабилно положение, за което благодаря на Вятъра. Координацията на битките е станала като игра на шах заради всичките тренировъчни войни и прословутите влакчета. Тук е изключително важно да следите инструкциите. Никой от нас няма вина, че тренировъчните войни заемат такова важно място в играта, но това е реалност, с която трябва да се съобразим. Затова основните ни усилия заедно с екипът ми в момента е насочен към проучване на опциите за допълнителни такива. Очаква се съвсем скоро благодарение на усилията на предходният кабинет да започнем такава и с Украйна на принципа пинг-понг между Варна и Таурида. Апелът ми е да бъдете толерантни при взимането на медалите, да не хабите излишен ресурс и най-вече да се съобразявате с инструкциите.

За инструкциите: ако се чудите защо ги няма във вестника на военно - причината е проста. Ситуацията е прекалено динамична и понякога приоритетите се сменят 2-3 пъти в рамките на една битка. Затова преди да налеете в дадена битка погледнете на държавната стена - ще се опитаме да актуализираме инструкциите там своевременно.

Прави впечатление летаргията, която е обзела обществото ни. Ако имате интересна идея какво бихме могли да направим в тази посока пишете ми. Готов съм да подкрепя всеки проект, който би могъл да създаде положителни емоции. В крайна сметка нали сме тук да се забавляваме.

Ще се опитам да ви информирам редовно за случващото се в държавата ни и във виртуалният свят на Плато.
Приятна игра на всички!

С уважение,
Morrpheus