Ambient on/off

Join the new world

 

[MoFA]Rekrutimi i Ambasadorëve

Day 1,848, 18:54 Published in Albania Albania by kushtrimzz


Me anë të këtij artikulli,dëshirojmë të ju bëjmë thirrje që të aplikoni për një pozitë të Ambasadorit të eShqipërisë.

Sic e dini,Ambasadat janë një pjesë shumë e rëndësishme e Ministrisë për Punë të Jashtme.
Ambasador mund të jetë secili Shqipëtar ( në jetën reale ), pa marrë parasysh nënshtetësinë në lojë.
Për të mësuar më shumë për punën e Ambasadorit,lexo këtë tutorial.

Të gjithë ata që dëshirojnë të punojnë si Ambasador i eShqipërisë në një shtet të huaj,ju lutemi plotësojeni
këtë formë.

Të gjithë ata që muajin e kaluar kanë qënë Ambasador i eShqipërisë dhe dëshirojnë ta vazhdojnë punen e tyre,ju lutem mos e plotësoni formën,vetëm shkruani një mesazh këtu dhe shkruaj shtetin ku jeni Ambasador.

Ne do të mundohemi që secili që aplikon të caktohet Ambasador në atë shtet ku i përshtatet,varësisht nga njohuritë që ka në atë shtet,e disa edhe e njohin gjuhen e shtetit ku dëshirojnë të punojnë.

Secili Ambasador e ka për detyrë të raportojë një herë në javë për më të rejat nga shteti ku punon dhe pikëpamjet e tij për ndodhitë në atë shtet.
Ministria e Punëve të Jashtme do të qëndrojë në kontakt të vazhdueshëm me Ambasadorët,dhe do të japim këshilla dhe udhëzime sa herë që ka nevojë.

Aplikimet do të jenë të hapura deri me datën 15 Dhjetor , dhe pastaj secili Ambasador i rekrutuar do të
pranojë një mesazh në lojë nga Ministria.

Ambasadorët e rekrutuar deri më tani:

Argjentine - Sabri Hakuli
Austri - KomandantiLegjendat
Belgjike - Pozita e lire
Bjellorusi - HELMI AL
Bosnje - cimi.cimi
Brazil - Gentian A Berbati
Bullgari - Pozita e lire
France - DisposableHero 1
FYROM - Legendary Force eManuela
Gjermani - AlbanianPitbull
Greqi - AlbRepublik
Holande - zhvejk again
Hugari - Pozita e lire
Indi - Pozita e lire
Indonezi - Pozita e lire
Irland - Gezim Rushiti
Itali - Ramesses14
Izrael - Pozita e lire
Kanade - give1take2
Kili - Pozita e lire
Kine - Andi Sopi
Kolumbi - Lyrical Warfare
Kroaci - AlbionMAX
Poloni - Pozita e lire
Portugali - I am back for you ALBANIA
Qeki - Pozita e lire
Qipro - Pozita e lire
Rumani - Gentrit Shahini
Rusi - Pozita e lire
Serbi - Pozita e lire
Spanje - Pozita e lire
Suedi - Valmir Haxha Mitrovica
Taiwan - Pozita e lire
Turqi - shekiKS
Ukraine - Edrioni
USA - SilentSurfer
Zvicerr - Beni KocaSinqerisht,

MoFA
kushtrimzz

vMoFA
Toverlani
 

Comments

Fessti
Fessti Day 1,848, 19:01

votado

TroyannForc
TroyannForc Day 1,848, 19:02

V

enzq
enzq Day 1,848, 19:17

VTLK

Mustafa XXL
Mustafa XXL Day 1,849, 04:21

v

Panch0TheGreat
Panch0TheGreat Day 1,849, 05:43

Vooteeehh

erodial
erodial Day 1,849, 05:53

VTLK

I am back for you ALBANIA
I am back for you ALBANIA Day 1,849, 06:55

v

Hacoguz
Hacoguz Day 1,849, 08:16

v

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Day 1,849, 08:18

v

AlbRepublik
AlbRepublik Day 1,849, 08:20

Une pa dashje e bera aplikimin:P
Kam qene ambasador ne greqi per kte muaj edhe dua te vazhdoj!

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 1,849, 08:20

Voted

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,849, 09:02

AlbRepublik , ne rregull , prite konfirmimin me dt.15 Dhjetor.

Labern
Labern Day 1,849, 09:36

v

davidovSS
davidovSS Day 1,849, 10:26

v

ArdiAlb
ArdiAlb Day 1,849, 14:33

http://www.erepublik.com/en/article/the-truth1-2174334/1/20
Open your eyes and see the truth!

DogmaLuna
DogmaLuna Day 1,850, 03:53

V

Beni Koca
Beni Koca Day 1,850, 05:43

Vote...

AlbanianPitbull
AlbanianPitbull Day 1,850, 07:24

voted and subbed

raamce
raamce Day 1,850, 08:28

Ej une skom kandidu per ne Turqi po per ne Maqedoni, sa per ne turqi zgjidhne ndonje tjeter 😃 suksese

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,850, 10:07

raamce, ne FYROM , eshte Ambasadori qe ka pasur ate detyre edhe muajin e kaluar,e kom cekur edhe ne artikull,nese je i interesuar te punosh ne nje shtet tjeter,njehu i lire te me shkruash mesazh !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.