Ambient on/off

Join the new world

 

[MoFA] - Përzgjedh ambasadorët për muajin Nëntor.

Day 1,820, 04:52 Published in Albania Albania by Labern


Përshendetje eShqiptarë të eShqipërisë

Ministria e Punëve të Jashtme ditët e fundit është marrur me shqyrtimin e kërkesave për Ambasador dhe nga dita që kemi hapur konkursin deri tani kemi zgjedhur këta Ambasador në këto shtete që po shifni më poshtë...

Kërkesat për Ambasador nuk kanë qenë të shumta por sipas resultatit që kemi pa kanë qenë fiks për këto shtete, duke anashkaluar disa prej tyre që nuk i kanë plotsuar kushtet për Ambasador.1. Sweden X-tolle

2. FYROM raamce

3. Bulgaria Zeau

4. Bosnia & Herzegovina cobra26

5. Colombia Teuatamos

6. Switzerland Ardi Scofield

7. Ireland Gezim Rushiti

8. Canada Adem Lajqi

9. Germany AgimRamadaniGL

10. Austria Gzim Hasani

11. Montenegro Roma As

12. Greece AlbRepublik

13. Turkey Altin Veseli

14. France Illyrian The RevengeR

15. Argentina BestarDibra

16. Spain Kosova Warrior

17. United Kingdom Gentian A Berbati

18. United States SlashU2

19. Romania Mona Agrigoroaiei

20. Italy strateg1

21. Chile Erlindi

22. Portugal tirane 1

23. China Warlili2

24. Poland Crazy Alboz

25. Hungary Kafka Drakula1

26. Ukraine Edrion

27. Republic of Moldova EdwardGj

28. Israel Skanderbeg Hero

29. Belarus HELMI AL

30. India cameria bobi

31. Australia pijani dado

32. Brazil IeRnEs

33. Serbia Kristjan Nikolla

34. Indonesia orlandovlore

35. Croatia uzhubiUrime të gjithë Ambasadorëve të zgjedhur, presim një punë të mirë ngap ta pasi që jemi munduar që ti afrohemi të gjithave kërkesave ku është më mirë pra në shtetin që kanë dashur.

Konkursi vazhdon edhe më tej, mund të konkuroni mirëpo nuk mirret parasysh vendin në cilin doni të jeni pra nëse ndonjëri nga Ambasadorët liron vendin për cfardo lloj arsye atëher jeni i detyruar të punoni si Ambasador në vendin të cilin ne do ju zgjedhim dhe jo aty ku deshët pasi që kështu i kemi mundësit.

Ambasadorët janë zgjedhur nga zëvendësi im, dhe e faleminderoj shumë në këtë rast pasi që ka bërë një punë shumë të sakt dhe të drejtë.

P.s Lus të gjithë ambasadoret të më bëjnë add mua dhe A E N E A S

Me Rrespekt dhe Sinqeritet
Ministri i Punëve të Jashtme - Labern
zv.Ministri i Punëve të Jashtme - A E N E A S

 

Comments

DoRi94
DoRi94 Day 1,820, 04:58

suksese dhe beni pune te mire ,, te pakten kete muaj

AlbRepublik
AlbRepublik Day 1,820, 05:05

Suksese te gjithve...

Ledjo 7
Ledjo 7 Day 1,820, 05:39

www

Elton CrazyShady E
Elton CrazyShady E Day 1,820, 05:47

Urime Cobres .

A E N E A S
A E N E A S Day 1,820, 06:18

vote te dali top 5

Dellodas
Dellodas Day 1,820, 06:40

v

raamce
raamce Day 1,820, 06:55

Suksese

ArnoldDjin
ArnoldDjin Day 1,820, 07:12

V

Erlindi
Erlindi Day 1,820, 07:55

urime te gjith ambasadorve

A E N E A S
A E N E A S Day 1,820, 08:21

JU LUTEM MOS DERGONI MESAZHE SEPSE UN DHE LABERN DO JU DERGOJME VETE DHE DO JU SHPJEGOJME LOJEN TE TEREVE DERGONI VETEM PER SHOK FALEMINDERIT

Edrioni
Edrioni Day 1,820, 08:23

flm ukrahina do na ndihmoje shum pasi keni cu ambasador fiks

Labern
Labern Day 1,820, 08:35

Ndiqni udhezimet e zv mofa A E N E A S

cobra26
cobra26 Day 1,820, 10:05

faleminderit qe mkeni perzgjedh mu

A E N E A S
A E N E A S Day 1,820, 11:34

JU DERGOVA TE TEREVE KERKESE PER SHOKE! PRANOMENI

LiL Serxhio
LiL Serxhio Day 1,820, 11:57

18 😃

Illyrian The RevengeR
Illyrian The RevengeR Day 1,820, 13:24

V+S faleminderit 🙂

Kleivis Marku
Kleivis Marku Day 1,821, 14:51

Fitoni para nepermjet shkurtimit te linkut http://tinyurl.com/cperhfv

a le si ander
a le si ander Day 1,821, 14:59

ambasador edhe ne serbi? qka na vyn

Roger Griswald
Roger Griswald Day 1,822, 23:25

\o/

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.