Ambient on/off

Join the new world

 

[MoE] UML . Raport: Java #2

Day 1,859, 10:32 Published in Albania Albania by KOSOVA ArlinDx


Programi “ Ushequ , Mëso dhe lufto “ përfundoi edhe javën e dytë të punës.
Ç’është ky program? Nga kush financohet ? Si të aplikoj? …. dhe shumë pytje tjera do të përgjigjen në vazhdim.


Ç’është ky program?

Programi “Ushqehu , Mëso dhe Lufto” apo (UML) është një program i dedikuar për lojtarët e rinjë duke i ndihmuar atyre me ushqim (Deri ne 500 energji ne dite).

Ky program furnizon lojtarët të cilët plotësojne këto kushte:

1. Janë “Adult Citizen”
2. Janë deri në nivelin 27
3. Kanë nënshtetësi Shqipëtare

Lojtarët të cilët plotësojnë kushtet për furnizim , kanë të drejtë të aplikojnë një here në ditë për këto ndihma. Një ditë llogaritet me orën e lojës , qe me orën lokale Shqipëtare i bie nga ora 09:00 deri në 09:00 të ditës pasuese .

Gjithashtu edhe nëse një lojtarë i plotëson kushtet , kërkesa e tij mund të refuzohet , kjo ndodhë nëse :

1. Aplikacioni apo forma është mbushur me gabime
2. Aplikon 2 here në ditë (Aplikimi i 2-të refuzohet , nëse përsërtet multi- aplikimi do të ndërmerren masa ndëshkuese)


Si të aplikoj?

Për të aplikuar thjesht kliko në këtë link : http://tinyurl.com/programiUML , plotëso formularin dhe prit që njëri nga shpërndarësit t’i dërgoj ndihmat.

Nga kush financohet?

Ky program kryesisht financohet nga qeveria eShqipëtare e cila na ndihmon me ushqime nga fabrikat shtetërore. Programi gjithashtu ndihmohet edhe nga lojtarët Shqipëtarë me donacione private.
Donatoret per kete jave:

Qeveria : 10000 Q5
Hajdaraga : 2000 Q2
A E N E A S : 5000 CC
Crazy Alboz : 300 Q4
Da White Death : 1050 Q1
DonCurtis : 500 Q5
TheDudeNextDoor 1000 Q3
Panch0TheGreat 2000 Q2

I falënderojmë të gjithë kontribuesit dhe gjithashtu bëjmë thirrje që të vazhdoni të kontriboni në këtë program , i cili është për të mirën e eShqipërisë.


Java #2

Në dritaren kryesore të shpërndarjeve , kemi shtuar edhe një kolonë shtesë e cila quhet “Informacion Shtesë” , e cila do të perdoret për të treguar se me sa dhe qfarë kualiteti (Q) të ushqimit është furnizuar aplikuesi.Per ta pare me mire kete foto , kliko ketu : http://prntscr.com/mwmm9Për ta parë më mirë këtë foto , kliko këtu : http://prntscr.com/mwmpc

(Shënim: vija e zezë paraqet ndarjen e ditëve)

Edhe këtë javë kemi pasur një numër mjaft të madhë të aplikimeve , ku mesatarja ditore e shpenzimeve është 2148 Q5.
Ndërsa totali i ndihmave të dërguara është 15040 Q5.
(Vërejtje: edhe pse këtë javë kemi përdorur kualitete të ndryshme të ushqimit (nga donatorët) llogaritjet i kemi bërë në kualitetin Q5 , shembull: 125 Q2 = 50 Q5 )Për ta parë më mirë këtë fotë , kliko këtu : http://prntscr.com/mwmxc

Siq shihet në foton e të dhënave ditore (Cikël 1 Javor) numri i aplikimeve në total është 337 prej të cilave 28 janë të pa rregullta.

Këtë javë ndihmat nga qeveria (10000 Q5 në total) jan shpenzuar të gjitha , përkundër javës së kaluar , ku patëm disa mbetje. Kjo ndodh për shkak se këtë jave kemi vendosur që të shpërndajmë një here ndihmat e shtetit pastaj në rast nevoje ato të donatorëve privat.Për të parë më mirë këtë foto , kliko këtu: http://prntscr.com/mx0t9

Te tabela për të dhënat javore shënohen vetëm ndihmat që i dhuroi eQeveria dhe se si u ndanë ato tek shpërndarësit dhe sa kan shpërndarë ata.

Statistikat

Edhe për këtë javë kemi përgatitur disa statistika , sa i përket javës së punës.
Statistikat e numrit të lojtarëve që aplikojnë nga MU Shqipëtare.

eDita 1852Për ta parë më mirë këtë foto , kliko këtu : http://prntscr.com/mbzqv

eDita 1853Për ta parë më mirë këtë foto , kliko këtu : http://prntscr.com/mfjko

eDita 1854Për ta parë më mirë këtë foto , kliko këtu : http://prntscr.com/mlw39

eDita 1855Për ta parë më mirë këtë foto , kliko këtu : http://prntscr.com/mlwno

eDita 1856Për ta parë më mirë këtë foto , kliko këtu : http://prntscr.com/mq1mp

eDita 1857Për ta parë më mirë këtë foto , kliko këtu : http://prntscr.com/mt4ok

eDita 1858Për ta parë më mirë këtë foto , kliko këtu : http://prntscr.com/mw29s

Për fund

I bëjmë thirrje të gjithë atyre të cilët ndihën të gatshëm të ndihmojnë këtë projekt , të ndihmojnë lojtarët eShqipëtarë që t’a kalojnë ditën më lehtë , të bëjnë donacione në food ose ALL . Ju garantojmë që asnjë prej ndihmave nuk do të keqpërdoret. Sic mund ta vëreni edhe vetë ne po hartojmë cdo javë raportin e shpenzimeve dhe të gjitha shpërndarjet bëhen transparente.

Nëse dëshironi të ndihmoni , ndihmat i dërgoni te DonCurtis apo te Panch0TheGreat.

Një falënderim i jashtzakonshëm shkon per stafin e UML që me përkushtim të madh po punojnë për të forcuar eShqiptarët cdo ditë.
Faleminderit shumë:


Don Curtis
Legendary Force eManuela
Panch0TheGreat


Jemi të hapur për sygjerime , kritika , mendime por pse jo edhe lëvdata 😛
Ministri i Edukimit.
22 Dhjetor 2012
 

Comments

kushtrimzz
kushtrimzz Day 1,859, 10:51

V o/

Toverlani
Toverlani Day 1,859, 11:23

v

Panch0TheGreat
Panch0TheGreat Day 1,859, 11:38

O>

A E N E A S
A E N E A S Day 1,859, 11:38

Shum pune e mire cuna o7

Dardan N81
Dardan N81 Day 1,859, 12:49

"BRAVO" Nje pune perfekte shum e mir nga stafi i MoEdu 🙂

Dardann81

Krye Qendra
Krye Qendra Day 1,859, 13:10

V
Suksese edhe me tutje 🙂

Sandukaani
Sandukaani Day 1,859, 14:39

Big V

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 1,859, 15:15

Vote per te gjith
po nje vote per Panchon e Madh 😃

Lapraksi
Lapraksi Day 1,859, 16:27

Bravo o/

enzq
enzq Day 1,859, 16:37

V

TheDudeNextDoor
TheDudeNextDoor Day 1,859, 18:28

V

Mustafa XXL
Mustafa XXL Day 1,860, 01:18

v pune fantanstike

DonCurtis
DonCurtis Day 1,860, 04:19

nese deshiron te marre pjese ne program dikush, te me dergoje mesazh. Do ishte mire te kishim edhe 2-3 shperndares te tjer ne menyre qe te mos harxhonim shume kohe ne shperndarje.

faleminderit te gjitheve per komentet pozitive 😃

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.