[Modul media] si [42TP] - Program politic si de dezvoltare sociala

Day 4,620, 06:05 Published in Romania Romania by Demidicus

Salutari,

Dupa cum scriam in articolul precedent, am decis sa mai dau o sansa acestui joc.
Poate din dorinta de socializare, curiozitate sau pur si simplu de plictiseala.
In orice caz, am vrut sa vad cine mai e activ, ce se mai intampla prin eRo si nu numai.
Astfel revin la fel cum am terminat! Cu dorinta de implicare in modulul politic si in modulul media!

Ce inseamna asta?

Ma voi dedica 100% celor 2 proiecte si astfel candidez la functia de PP in 42 Tea Party si voi publica periodic in ziarul propriu un articol in care voi aduce la un loc activitatea media din eRo si probabil in plus activitate importanta din exterior.


Astfel,
Pentru partid as vrea sa public o serie de articole prin care sa incerc sa va prezint ce urmareste 42TP si ce planuri de viitor am pentru noi. As vrea sa formam o echipa unita cu jucatori activi care sa urmareasca strict interesul tuturor legat de deciziile si activitatile din modulul politic. Binenteles ca vor exista persoane care ma vor lua la misto sau vor rade de curajul de a incerca revigorarea unui partid mic, cu foarte mici sanse la ocuparea unei pozitii care sa duca membrii in congres insa nu ma voi descuraja si sunt sigur ca in timp ne vom dovedi seriozitatea si implicarea!


Pentru modulul media am mai multe idei cu care sunt sigur ca voi avea succes si cu siguranta voi primi sprijin din partea jucatorilor activi. Voi publica articole saptamanal referioare la activitatea media iar periodic voi publica articole cu concursuri interesante si cu premii pentru fiecare.Cam atat pentru inceput. Vreau reactii, critici, sfaturi, idei..accept orice atat timp cat totul se va dovedi a fi constructiv pentru comunitatea noastra!!


PS- Daca nu sunteti abonati, as fi recunoscator sa o faceti pentru ca m-ati ajuta la dezvoltarea ziarului!


Va salut cu respect!
Demidicus!