[MOD] Povestea a 20 de zile traite la intensitate maxima

Day 1,618, 05:36 Published in Romania Japan by musashi_san

Dragi camarazi,

Incheiem o perioada de lupte asiduu dezbatute si de miscari tactice in care misiunea echipei MA si a guvernarii a fost asigurarea conditiilor pentru ca Romania sa aiba in continuare Congres, organism fara de care exercitiul guvernarii este ingreunat din cauza faptului ca nu se mai pot asigura legi de donatie a banilor ce se strang in Trezorerie si care nu pot ajunge decat prin intermediul acestor legi la dispozitia Guvernului pentru indepliniarea diverselor obiective si asigurarea securitatii teritoriale.

Plecati la drum cu 2 NE-uri asupra noastra, atat al Poloniei cat si al Ungariei, am ales varianta reconstructiei RO prin renasterea din propria cenusa, o inevitabila "stergere" de pe harta. Actiunea a dat roade si am reusit dupa acest moment sa reintregim tara, initial printr-un blitkrieg de lupte de rezistenta deschise in provinciile ocupate de unguri, razboaie pe care le-am castigat pe toate cu 8-0, fara drept de apel. Provinciile ocupate de polonezi, au fost eliberate pe rand, fiecare dintre acestea fiind asumate tactic, astfel incat Polonia sa nu poata continua expansiunea si sa isi diminueze presiunea din aceasta zona. In aceasta perioada, in colaborare cu guvernul turc am facut rocada din Dobrogea, miscare ce a permis Turciei urcarea prin teritoriile ocupate de polonezi de la Ukraina, pana in Podolia. Pacat ca acest moment nu a fost speculat mai bine de alianta, sprijinul nostru nu a fost suficient pentru a asigura drumul Turciei mai departe spre teritoriile poloneze.

Ramasi fara NE, ungurii au ales sa se ia din nou de gat cu noi, au pus NE si astfel traditionalul razboi romano-ungar a reinceput.
Am cedat Maramures, actiune deliberata datorita suportului care trebuia asigurat aliatilor, apoi o mana "Dumnezeiasca" a CP-ului ungar a ales sa atace Bucovina, oportunitate care a fost folosita la maxim pentru a ne proteja de eventualul NE polonez care era in asteptare. Am cedat Bucovina, sacrificand-o pentru a proteja restul tarii si ne-am angajat intr-un razboi de gherila cu ungurii. In perioada care a urmat, am jonglat cu rw-uri numai in provinciile din centru tarii, Crisana si Transilvania si in schimburi de initiativa cu vecinii unguri in momentele in care nu exista alta prioritate EDEN pentru suport. In tot acest timp polonezii au ramas fara NE asteptand sa se rezolve conflictul din ONE generat de inchiderea culoarului catre Germania de catre Suedia. In momentul in care au pus NE pe Germania si au inceput ofensiva am avut "unda verde" pentru eliberarea provinciilor din nord, Maramures si Bucovina.

Ultimele zile au adus cu ele in preajma alegerilor pentru congres o ofensiva din partea EDEN pentru asigurarea reaparitiei pe harta a tarilor aliate sterse in acel moment, sau a consolidarii pozitiei tarilor care aveau probleme din acest punct de vedere.
Actiune pe care Romania a sprijint-o cu toate mijloacele, intreaga armata, trupe mobile si echipare pentru cresterea eficientei suportului.

Dupa asigurarea obiectivului EDEN, am trecut la eliberarea provinciilor noastre, initial am recucerit initiativa in Banat si am eliberat Bucovina prin razboi de rezistenta.
Momentul continuarii atacului a fost fost gandit astfel incat sa il intarziem cat mai mult pentru a creste sansele de a pastra initiativa. In acest sens am asteptat deschiderea urmatorului rw de dupa Bucovina, acesta fost Transilvania. In acel moment am lansat atac tot pe Transilvania asta insemnand ca atacul nu mai pleca automat la 3.40 a.m., timp in care nu mai aveam prezenta si in acea noapte nici suport aliat datorita luptelor deja existente in care acestia erau angajati. Aceasta actiune de inatrziere a atacului automat dadea sansa ca in conditiile in care pierdeam Transilvania in rw-ul in curs de desfasurare sa intre ulterior in atac prin MPP tot Transilvania, daca o castigam atacul pleca random. Am castigat rw-ul din Trasilvania si "mana lui Plato" a facut ca atacul sa intre pe Maramures. Astfel ca la cheie, adica simultan, am avut initiativa pe Maramures si razboi de rezistenta in Crisana. Cele doua fronturi au fost castigate fara drept de apel printr-o mobilizare exemplara si astfel am ajuns in acest moment in care avem toate provinciile acasa si initiativa atacului pe Ungaria.In continuare vom specula orice oportunitate sau ne vom crea "oportunitati" pentru a dezvolta campanii militare prin intermediul carora sa se asigure tuturor membrilor comunitatii eRO motive si obiective pentru a lupta cat mai mult cu inima pentru Romania.

O etapa importanta a acestei guvernari, din punct de vedere militar - asigurarea Congresului, a fost o misiune indeplinita. Nu suntem nici pe departe multumiti, cel putin in organizarea/reorganizarea interna mai sunt multe lucuri de facut si au ramas multe proiecte neimplementate.

Toata aceaste rezultate se datoreaza exclusiv voua, comunitatii eRO, soldati sau civili, de la cel mai mic la cel mai mare. Ma bucur ca s-a inteles ca forta lupului sta in haita, sper sa vad si in continuare comunitatea strans unita in jurul unui scop unic, indiferent de culoarea politica sau apartenenta la diverse cercuri de influenta.

Tin sa remarc implicarea cu stoicism a echipei guvernamentale. Am descoperit oameni de viitor pentru conducerea MA: vali71, Claudiu976, grasutu; oameni care au muncit pe branci pentru asigurarea logisticii armatei: Little_Hobbit, Fagiani, Cassyo. De asemenea evilc si googoodoll la BNR, mereu in dispozitie sa asigure toate resursele de care am avut nevoie pentru a asigura victoriile militare, indiferent de ora si de obligatiile pe care le aveau in RL.

Pentru freegigi si echipa MOFA: JustNosfe, NineStar a fost o perioada foarte grea cu multe conflicte in plan diplomatic, conflicte de mult inradacinate, altele care inca se perpetueaza impotriva vointei Romaniei, perioada in care stiu ca au facut mai mult decat este omeneste pentru a le dezamorsa prin chemari la conciliere/reconciliere, negocieri chiar si presiuni.
Din pacate vointa comunitatii in ansamblul ei nu este intotdeauna vointa comuna a tuturor segmentelor ce o compun.

Respect fata de tudor_soim pentru demnitatea de care a dat dovada in cele mai grele momente ale acestei guvernari si fata de Maniu pentru increderea acordata si pentru implicarea efectiva in planurile de viitor nu numai pentru perioada ce a mai ramas din acest mandat. Tin de asemenea sa ii multumesc si pentru faptul ca a acceptat CP in acele momente tulburi.

Nu in ultimul rand camaradului cu care am asigurat continuitatea conducerii militare, Radu_Pangaiu.


Despre trecut numai de bine, privim spre viitor cu speranta!


o7 eROMANIA!

P.S Madru si obligat de toti oamenii din spatele nick-urilor care au crezut ca visele pot deveni realitate, chiar daca o realitate virtuala.