[MOD] De aici incepem

Day 1,601, 17:28 Published in Romania Japan by musashi_san


O etapa s-a incheiat, in urma cu cateva ore No Natural Enemy a fost mesajul care a aparut pe #roarmy, semn ca Muntenia a fost cucerita si ca ne-am eliberat din clestele Ungariei si Poloniei.

De acum alta etapa incepe, o etapa de reconstructie teritoriala in aceasta zona fiebinte a Balcanilor. La ora 1.30 a.m., pe chatul de coordonare al deschiderii primului rw din campania de eliberare, aproximativ 50 de soldati asteapta cu nerabdare si emotie ordinele. Nebuni frumosi in negura noptii. Rw-ul din Transilvania se incheie, ordinul de pe chat este: LA LUPTA CU F5 PENTRU SUPORT GO GO GO !!!! - pentru cateva momente linistea s-a lasat.

Pandeam cu nerabdare un semn din eRep. Am reusit sa pornim campania de acolo de unde am vrut noi? Situatia acum a trecut sub controlul nostru?

01:52 eRepublik :: NEWS :: A resistance has started in Crisana ::

Bot-ul a raspuns izbavitor emotiilor noastre... AM REUSIT … Urlete si tastari frenetice...

Acum incepe munca …gata cu bucuria … e momentul sa ne punem pe treaba … sa sprijinim … sa cladim …

Din momentul asta totul depinde de fiecare dintre noi, de acum nu mai putem da vina pe nimeni, acum fiecare dintre noi conteaza.LA ARME ROMANI!
MOBILIZARE GENERALA este indemnul care trebuie sa ne calauzeasca,
DO (ORDINUL DE ZI) este obligatoriu,
LUPTA LA ORDIN este necesara pentru o coordonare eficienta.

Va multumim tuturor pentru intelegere si sprijin. Doar impreuna vom reusi.LA INTRAREA IN DOJO MA INCLIN CU RESPECT IN FATA VOASTRA

musashi_san