[MO] Scoala de Aviatie - Raport dupa a doua saptamana

Day 4,126, 05:42 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial
Salutari din inaltul cerului!

Fond muzical recomandat: Into the Fire

Asa cum am promis, revenim cu Raportul Saptamanal (al doilea) si anunturi administrative legate de Scoala de Aviatie.

Ne bucuram nespus ca avem printre elevi membri a 16 Unitati Militare: Acvila, BraveHearts Romania, Dacia Immortalis, Fortele Aeriene Romane, Fortele Armate Revolutionare, Garda Nationala, Garda de Fier eLAM, Gryphon Power Soldiers, Haiducii, HAVOC OPS, Legiunea Umbrelor, Soimii Carpatilor, Soimii Patriei, Templierii, Vanatorii de Munte si Vulturul Negru.
Sunt inscrisi 42 de elevi dintre care 4 cu rank mai mare de Wing Commander.
In decursul saptamanii cu nr. 2 ni s-a alaturat daxta88 - ii spunem bun venit si il adaugam la prieteni 🙂

In urma unei discutii cu “batranii” si cu acordul Echipei de coordonare ( Cerescu, Bebita999, Cristu ) am decis ca limita de inscriere - level 200 - sa fie eliminata. De asemenea, datorita sprijinului extraordinar din partea comunitatii si rezultatelor obtinute in prima saptamana, numarul disponibil de locuri in clasa creste la 60 de elevi ce vor fi impartiti dupa cum urmeaza:

Grupa A (Azure Team): Absolventi (Wing commander+) si elevi cu elite bonus (lvl 100+)
Indeplinesc toate obligativitatile programului.
Cerinte suplimentare: Minim doua prezente in Activitatile saptamanale sau Bataliile importante la ordin anuntate pe chat si in mesajul comun / saptamana. Odata cu atingerea rank-ului de Wing Commander elevii pastreaza integral bonusurile si drepturile oferite de Scoala atata timp cat participa la activitatile acesteia.
Felicitari, Cerescu, primul dintre elevi care a atins gradul de Wing Commander in cadrul Scolii de Aviatie! o7

O imagine din batalia cu Croatia, Esfahan - Actiune saptamanala (Group strike) si batalie importanta la ordin:*Stelutele albastre apartin elevilor Scolii 😃

Grupa B (Blue Team):
Cerintele anuntate.


Grupa C (Young Wings) - foarte tinerii elevi, level 28 - 50:
Cerinte adaptate: 6 DO si 210 air kills - acceptat fara penalizari;
Bonusuri suplimentare: Primesc lainceputul saptamanii 10 q5 tickets pentru deplasari si paine + bilete suplimentar, oricand cer.

Puteti avea o imagine cuprinzatoare a activitatii Scolii de Aviatie in a doua saptamana aruncand o privire in Catalog, tab-ul Saptamana 2. Aici puteti cunoaste elevii, aveti ocazia de a vedea distributia si valoarea bonusurilor, prezenta pe chat, la activitati si batalii importante, valoarea bonusurilor obtinute in Saptamana 2.

Multumim , Bebita999 pentru Raportul Militar pentru saptamana 2!Am decis ca niciun elev nu primeste penalizari in prima sa saptamana de scoala. Dupa perioada de acomodare, insa, vom scobori sfintele reguli din pod si nu vor exista scuze pentru neindeplinirea DO si 210 air kills saptamanale. Precum am anuntat, doua saptamani consecutive fara aceste cerinte indeplinite duc la excluderea din program.


Prin urmare, asteptam cu nerabdare noi inscrieri!

Completam Scoala de Aviatie - nick, ID, air rank, conform indicatiilor din formular.
Inscrierile se pot face oricand, dar contorizarea DO incepe in fiecare zi de marti.


Multumim din suflet tuturor celor care au ajutat cu un sfat, avertisment sau vorba buna, comandantilor care au asigurat regimente si DO in air battles, celor care urmaresc chatul si raspund intrebarilor elevilor, tuturor celor care au ales sa doneze alocatia pentru casa q1 colegilor care au mai multa nevoie, tinerilor aviatori care au facut donatii de paine pentru colegi!
Lista sponsorilor si sumele adunate din donatii au crescut intr-un ritm care ne aminteste de zilele cele mai frumoase ale erepublik, cand subiectul principal era retentia tinerilor jucatori si grija pentru dezvoltarea lor! Suntem recunoscatori si in acelasi timp responsabilizati de increderea si sprijinul dvs.!
o7 mariust1, ghishae, sorinradu, slevin07, Black Panther, SUB. ZERO, vladb, nemuritoruuul, B.U.R.U., SabreHawk, PMihai si… va stiti, va stim… o7


Multumim tuturor “batranilor” care s-au lasat cicaliti, dar au facut posibil acest proiect. Speram ca BNR sa il sprijine in continuare si sa vedem numeroase generatii de absolventi in bataliile importante ale eRomaniei.

Incepand din Saptamana 3, anunturile, articolele informative si eventualele tutoriale se vor publica din ziarul Ministerului Educatiei.

Multumim si uram mult succes tuturor tinerilor aviatori!

Pe cerul nostru, numai prieteni!Alina V si Georgica.