[MO] Scoala de Aviatie - Day 1

Day 4,108, 12:52 Published in Romania Romania by Monitorul Oficial

Maine la Day Change decolam. E posibil sa nu avem din start toate raspunsurile, dar va incurajam sa comunicati si sa intrebati de cate ori aveti nelamuriri legate de joc sau de acest program.

Regulile de baza sunt aici.
Va reamintim esenta: Indeplinim ordinul zilnic (zilnic, da?) la air si luptam cat mai mult posibil in batalii aeriene. Crestem in Air Rank.

Rugam proaspetii elevi sa nu schimbe Unitatea Militara pe parcursul cursurilor. Asa cum am stabilit pentru prima promotie, am transferat deja echivalentul a 7000 energy (1750 q2) celor care aveau loc in inventar. Cine nu a avut sloturi disponibile a primit contravaloarea in cc.

Locurile disponibile s-au completat. Avem 30 de elevi si cinci invitati in prima promotie. Daca doriti sa luati parte la program, puteti face asta completand Formularul de inscriere pe parcursul saptamanii urmatoare, inscrierea fiind confirmata luni seara, pentru o noua serie de 7 zile. Elevii care indeplinesc zilnic DO si cele 30 de air kills (MINIM!) sunt inscrisi automat pentru o noua saptamana, cu drepturi depline.

Suntem nerabdatori sa cunoastem noii elevi si le uram mult succes!

Exista un chat Telegram dedicat tinerilor aviatori. Va asteptam cu drag daca doriti sa discutam. Nu este obligatoriu, luati-o ca pe o invitatie. Asa cum am promis, avem pentru cei prezenti surprize suplimentare, sfaturi si, speram, o atmosfera placuta.

Multumim, mariust1, pentru generoasa donatie facuta Scolii!

Georgica. si Alina V