Ambient on/off

Join the new world

 

Вестник ML Брой 51 - Живеем в една приказна страна

Day 1,823, 02:38 Published in Bulgaria Greece by Sol_Invisibilis

Живеем в една приказна страна (тук е време на музиката за фон). Страна на хора с големи уши, въпреки, че е по-вероятно същите да ги видим с дълги носове. Има хора с ръ-кодерл-ия. Някой би нарекъл работата ултра ботовска и също може би има право.

Тук е момента да се оправдая казвайки, че пиша от телефона. Там е работата, че правописните и други грешки си ги има и без него, а и не ползвам телефон за еРепублик. Мога да кажа, че съм се напил, но и това не е съвсем истинно. А пиенето на абсолютно чист фреш или яденето на ядки Гривас с почти изтекъл срок на годност брои ли се?

Някои биха питали: Каква е алтернативата? Алтернативата на това да се колебаете дори за да вземете 5-те точки? Докато вярвате на горните приказни герои и протежетата им всеки месец ще ни показват, че може и по-зле от предходният. Обърнем ли гръб на тях, без да фигурират тези хора в политическият еЖивот се превръщат просто в едни привидения, призраци. Колкото и вотове и пари да дават просто си отиват там където отдавна са заслужили да им е мястото. Точно така познахте – в небитието. Защото дори едно магаре би се представило по-добре от тях.


Дотогава ни остава да се радваме на Пуканки Q1, Царевица Q2, Сандвич Q3...

 

Comments

AquaRiuZ
AquaRiuZ Day 1,823, 04:20

DonkeyyY!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.