Ambient on/off

Join the new world

 

[MK] Tegnapi sikerek, mai feladatok

Day 1,908, 04:47 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt eMagyar Polgárok!

A tegnapi napon, pontosabban ma hajnalban jelentős sikereket arattunk a román fronton. Az Erdélyért zajló csatát teljesen simán megnyertük úgy, hogy nekünk szinte alig kellett ütni, hiszen a szövetségeseink lehozták nekünk. Túlzottan a románok és az EDEN sem erőltette azt az ütközetet. A Dobrudzsában futó felkelést annál inkább. Bár az elején ott is bealudtak némiképp, nagyjából 4-5 kör után felébredtek és elkezdték nyerni a köröket. Mindkét fél kemény tankolásaival csordogáltak a körök. Szerencsére a d3 majdnem mindig stabilan hozta a saját minijét, így megmaradt az esély estére. A késői órákban aztán kimerültek a románok, míg hozzánk érkeztek TWO csapatok is, ezért az utolsó körben már üttetés nélkül nyertünk. Tettük mindezt osztás nélkül, tehát állami szempontból takarékosan.

Ezekkel a győzelmekkel három dolgot értünk el. Megtartottuk a kezdeményezést, amelynek köszönhetően ma reggel, nem sokkal napváltás előtt beütöttem Kőrösvidéket. Itt jelenleg jól állunk, de koncentrálni kell mindvégig, hiszen láttunk már nagy feltámadásokat a román féltől. A második fontos eredmény, hogy holnap hajnalig nem tudnak RW-t indítani ellenfeleink, így az olaj bónusz újabb, minimum 36 órára biztosítva lett (a felkelés megnyerésétől számítandó). A harmadik fontos dolog, hogy így elvileg a kőrösvidéki csatával egy időben semmilyen más ütközet sem zajlik, így erőinket koncentrálva, le tudjuk hozni ezt is. Persze az esti órákban elképzelhető, hogy indul egy ukrán RW, illetve a fehérorosz felkelés után is rögtön indul az újabb. Ezeket természetesen meg kell védeni.

Még Mahilovskayáról annyit, hogy bár visszaadjuk, nem szükséges felkelő oldalon ütni, mert a fehéroroszok megoldják maguknak. Ezzel ne draineljük saját sebzésünket! A következő, Homelskaya RW-t természetesen védeni fogjuk.

Mai prioritások tehát:
1. Crisana

2. Később induló ukrán RW

3. Homelskaya RW magyar oldal

4. Hajnalban induló román RW magyar oldal.


Maradok tisztelettel:
Istencsaszar
elnök 

Comments

Feherlofia Koppany
Feherlofia Koppany Day 1,908, 04:51

Éheslovat a kormányba!

Nouvion
Nouvion Day 1,908, 04:53

My command is your wish!

Zotza
Zotza Day 1,908, 04:55

GÁTmaxxx

magyarrobert
magyarrobert Day 1,908, 04:59

A szerbek nem akarnak egy kicsit románt ütni ?

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,908, 05:04

de mert nem volt ki uttessen : D

Zotza
Zotza Day 1,908, 05:12

Itt voltam a csata végéig. Ez mellé ment : P
http://screenshooter.net/4653383/njftdil

Eheslo
Eheslo Day 1,908, 07:26

Érdekes lesz a jetikkel a végjáték.
Csak így tovább!

Nolmut
Nolmut Day 1,908, 12:07

osztás nem volt, csak zsold, grat szép munka...

erepublik.com/en/article/2209260

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,908, 12:44

Eheslo végre boldog \o/
Jól csinálod ICS, még a végén cimbik lesztek : P
Tréfát félretéve tényleg jó, és talán ezt lehet is tartani, hogyha a TWO csapatok jönnek segíteni.
A románoknak meg fel kell égetniük minden tartalékukat, most konga nélkül, pénz nélkül, jelentős EDEN segitség nélkül maradtak, ha van alkalom arra hogy teljesen szétziláljuk őket, elnyomva tartsuk őket az akkor most van!
Ne adjunk nekik lélegzetet se venni, nem kell NAP!
Egyelőre semmi képpen.
Döngöljük öket a földbe! Előre magyarok! \o/

Eheslo
Eheslo Day 1,911, 01:21

Nos nem telt el hérom nap és már ott rotyogtatták a jetikkel a háttérben a NAP-ot.
Be is bukták, mint mindig.
Ics gyorsan takarított, törölte a közlönyt, amiben bejelntette a sunyulást követően, mikorra már mimajd minden jetiktől elvett területet, többek között Erdélít is, visszajátszották ellenségeink kezére.

"Na mi az ICS sok volt a háborgó komment a másik cikk alatt ezért törölted, szánalmas vagy, ugyan azt csinálod mint a saját cikkeiddel, ha epic fail azt is törlöd, de hogy ezt kormány újságba is megcsinálod no komment."
Copyright by Daelin Proudmoore

Amit itt és más közlönyökben hazudoztok icsicskák nem ér meg egy bitet se.
A szavatok szart se ér már rég és ismét, meg ismét megmutatjátok, hogy soha nem tanultok semmiből.

A jetik szánalmas csicskái vagytok, úgy ugráltok, ahogy ők akarják.
Zsarolhatók vagytok a jetibéren vett kápókkal, megtűrt tolvajokkal, csaló sokadnickekkel, fékerekkel és fék hegyekkel.
Meg is zsarolnak benneteket kéthetente és ekkor elárulnátok még az édesanyátokat is, nem csak ezt a pár zöld bitet ebben a jeti fosban.

Az üssön melltettek, akinek hét anyja volt, mert amit ma megszerzünk kemény harccal, azt holnap odavetitek maszek számlákra utalt goldokért, szolgaságból, bármiért az ellenségeinknek koncul.
Sunyiban, a közösséget átvágva, becsapva, mint tettétek azt most is, meg országeltöröltető jabba, a "székely" mobra, lazo, nalaja, a zsidlák izralex és a kommunista tömeggyilkos nevével provokáló mocsok idején is.
Elkképesztően ártalmas kártevők vagytok.
Mindnek ics volt az éceszgébere, bábmestere.
Menjél hát a fenébe, jetik sunyi csicskája, ics a szolgáiddal együtt!

Mocskos hazug tolvaj szemét banda vagytok!
Akinek ez mára ezen tettek után sem világos mint a NAP, nos az vak és süket és húzzon el veletek együtt a jeti gazdáitok kebelére!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.