[MK] Táncoló szőrös talpak, Hello Kitty hanyatlása

Day 5,325, 05:07 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany
"Egyetlen győzelem sem végleges, és egyetlen vereség sem végzetes." - Random idézet


Üdvözlet kedves plebs!Talp szőrösödés veszélyhelyzet

Három nappal ezelőtt okosan hadat üzentünk az Amerikai Egyesült Államoknak (szövi kérésre), és egyből nekilendültünk Kárpátalja visszaszerzéséért, de az amerikai hadsereg ezen törekvésünket leverte. Most jön a sikítás meg a futás.

Eközben a románok hadat üzentek a határzárunkat eddig biztosító Uruguay-nek, ezért ezt lebontottunk és átadjuk az argentinoknak, nekik kell most felhúzni a határzárat, megakadályozva az usákok-románok áttörését a nyugati országrészünkre. Ne akadályozzuk az argentinok határzár építését, a mi védelmünkben teszik, és még vissza is fizetik azt az adót, amit itt, tőlünk szereznek!

Határzár után határzár!

Csekkolják az országfalat a priókért!

Hello Kitty

Az Asteria T-rex mindössze négy-öt nap alatt hatalmas előrenyomulást tudott végrehajtani Kínában, miközben a CODE T-rex folyamatosan csak hátrált, és már nintsen hova tovább: Dél-Kínában van az utolsó állásunk. Az asteriás főhadiszálláson ünnepi hangulat, öröm, bódottság', a kódosoknál viszont szomorúság, düh és elkeseredettség uralkodhat a tagokon.

Talán az elkövetkezendő hetekben kiderülhet, hogy meg tudják-e szerezni Hello Kitty-t a gonoszak, vagy sem. Szorítsunk annak, hogy a CODE T-rexünkkel meg tudjuk tartani helyünket Hello Kitty-ben!

Kitartást Hello Kitty-nek!
Nyugaton a helyzet változatlan

Mexikóban a helyzet változatlan, megy a tánc. Az Asteria T-rex próbálja áttörni a CODE védvonalat - még sikertelenül. Még.
Századverseny

A külhadügyminiszter, fsb1000 miniszter úr századversenyt hirdetett. A részletekről a Hadügyi Közlönyben olvashatnak:
[HK] Júniusi századverseny


Indokolatlan gif a végére:

Bikini time!Tisztelettel,
Vadaskertbenvok
eMagyarország Kétfarkú Elnöke
2022. június 19. 14:07