Ambient on/off

Join the new world

 

[MK] Tájékoztató

Day 1,977, 00:31 Published in Hungary Hungary by eMagyar KormanyÜdv mindenkinek!

Mai első témánk egy felhívás. Kérek mindenkit, hogy készüljön a következő napokban várható ukrán felkelésekre. Ahogy az eddig is volt ezúttal is komolyan gondolják, hogy felszabadulnak a kongresszusi választásokra. Amennyiben sikerült őket visszaverni, jelentősen leapaszthatjuk a kincstári vagyonukat, ezzel bebiztosítva az ukrán (és orosz) területek nyújtotta bónuszok előnyeit hosszabb távon is. A legfontosabb csatákra természetesen emelt szintű osztás lesz, kérek mindenkit, hogy teljes erőbedobással harcoljon.

A tegnapi napra sikerült elkérni a gazdátlan, illetve magánszemélyek kezében lévő orgokat. Összesen kilenc org került állami kezelésbe, sajnos a banolt orgokat nem kapjuk vissza. Az orgokban volt összesen 1103 forintnyi vagyon, ezt beküldtem az államkicstárba. Az orgok bérleti jogát szétosztjuk azok között, akik jelentkeztek orgért, ez várhatóan a mai (legkésőbb holnapi) nap folyamán lezajlik. Akit érdekelnek az orgok kezelői itt megtekintheti őket.
Ahogy már említettem, a bérlőkről is listát fogunk vezetni, és aki banoltat egy orgot, az feketelistára kerül, azaz többet nem bérelhet orgot.

Pár napja már írtam arról, hogy szeretnénk kibérelni újra a fehérorosz szarvas régiót, sajnos fehérorosz részről személyes problémák merültek fel, ami miatt lelassultak a tárgyalások, de igyekszünk minél hamarabb lerendezni a szarvas bónusz kérdését.

Külpolitikai hírek közé tartozik Románia, Görögország, Törökország és Argentina közeledése a TWO-hoz, ami közös együttműködésben mutatkozna meg az elképzelések szerint. A dolgok hátteréről Istencsaszar cikkében olvashattok bővebben. A kedélyek lecsillapítása érdekében közlöm, hogy nem folyik semmilyen tárgyalás magyar-román MPP-ről (nem is fog), sőt semmilyen hivatalos formában nem kerestek meg minket ez ügyben sem a románok, sem a TWO vezérkara, így további lépésig ezt a kérdést csak feltételezésként fogjuk kezelni.

Szerencsésen összegyűlt a légicsapáshoz szükséges energiamennyiség, ezúton is köszönjük minden hozzájárulónak az adományt. Amennyiben a zárásig még akad felesleges élelme valakinek, nyugodtan beadhatja a közös alapba, mert az összegyűlt mennyiség a jelenlegi állapotban elég, de ha növeljük az MPP-ink számát, vagy valahol megugrik a lakosság létszáma, akkor kevés lehet.

Köszönöm a figyelmet, üdv!

charlie50
 

Comments

HUpakolas neje Szamanta
HUpakolas neje Szamanta Day 1,977, 00:35

fake!

ViharTigris
ViharTigris Day 1,977, 00:38

Na ennyit az elnökről és az ő szaváról:
"Black Army bérelhető http://www.erepublik.com/en/economy/citizen-accounts/1351491"

Miért tudtam azt már előre, hogy az állam nem adja vissza a BA orgját amikor kérte azt?

Kisborok
Kisborok Day 1,977, 00:48

nem kapott az org vagy az org kezelője levelet?

ViharTigris
ViharTigris Day 1,977, 00:49

az MU leader válaszolt is az elnök levelére

charlie50
charlie50 Day 1,977, 00:55

Azért került bele, mert nem tudtátok igazolni, hogy ti kezelitek. Igen, beszéltem theface-szel, hogy ha elticketteljük az orgot, visszaadom a Fekete Seregnek, de az én fejem sem káptalan, elfelejtettem. Az orgot kivesszük a bérelhetők közül és visszakapjátok.

ViharTigris
ViharTigris Day 1,977, 00:55

Akkor nem szóltam és bocsánat, csak rosszul hangzott, hogy már megint mi maradunk ki : )

charlie50
charlie50 Day 1,977, 01:00

semmi baj, de legközelebb előbb nyugodtan kérdezz chaten, vagy pm-ben, szerintem sokan tanúsíthatják, hogy mindig válaszolok és igyekszem segíteni. Sajnos többfelé is kell dolgoznom, plusz öreg is vagyok, nem mindenre emlékszem, de ha szóltok, hogy megbeszéltünk valamit, akkor elintézem, nem kell egyből ugrani, hogy a szemét elnök lop.

charlie50
charlie50 Day 1,977, 01:05

hozzáteszem, BA-s volt beállítva managernek

ViharTigris
ViharTigris Day 1,977, 01:56

Pedig azt hittem, hogy elkérted az előző elnök ignore scriptjét : )
Amúgy a cikk előtt 20 perccel hamarabb keltem és 10 perc múlva már indultam melóba, tehát siettem, sőt már újságot sem kellett volna olvasnom, csak nem tudtam elmenni mellette

AdmiraIis
AdmiraIis Day 1,977, 00:57

Azt hittem, hogy 9-nél több fog visszakerülni.

charlie50
charlie50 Day 1,977, 01:00

én is

NightwatcherHUN
NightwatcherHUN Day 1,977, 06:49

Mert minden század három orgot tarthatott meg, és szerintem kettő elég egy századnak, de nem én vagyok a főnök 🙂

guest8495
guest8495 Day 1,977, 01:01

Miért kell nekünk az fehéroroszoktól területet bérelni ?

charlie50
charlie50 Day 1,977, 01:04

+20% kajatermelésért

guest8495
guest8495 Day 1,977, 05:11

a hangsúly inkább a bérlés szón van, elnök úr : )

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSNJPio9RJSHqEvm2GsqRO9YEuBtKt8ihSXDMDxB7r_j-W-H9bZpA

charlie50
charlie50 Day 1,977, 06:57

jah, értem :)
nos, nem vagyok az a háborúzgató elnök, ahogy azt szerintem már sokan észrevettétek, inkább szeretném az erőinket az ukrán eltörölve tartásra fordítani.

MCMLXXVXII0II
MCMLXXVXII0II Day 1,977, 01:09

Miért pont kilenc lesz bérelhető? Ha a többi org-ot - ami nem minisztériumi kezelésben van - Monetary-zásra használja a Kormány, akkor az újabb 9-et miért nem? Ha megéri bérbe adni, akkor miért nem lehet többet bérbe adni?

MCMLXXVXII0II
MCMLXXVXII0II Day 1,977, 01:16

Bocsánat, nem kilenc, hanem nyolc.

charlie50
charlie50 Day 1,977, 01:16

én ennyi monetarys orgot vettem át, ennyit is fogok továbbadni a következő elnöknek. Amik most lettek eltickettelve, azok eddig nem állami monetarys orgok voltak, így azok bérbeadásával nem csökkentem az eddigi állami orgparkot. Amúgy tekintve hogy volt összesen hat jelentkező orgbérlésre - igaz van aki többet is bérelne - nem érzem úgy hogy állami orgok kiadásával kéne kielégíteni a keresletet. Természetesen ha jelentkeztek volna még tizen, akkor elgondolkodtam volna rajta.

susususk
susususk Day 1,977, 01:46

Törökök? pfffff Már inkább a románok mint a török hiszti-k*rvák.

Eheslo
Eheslo Day 1,977, 23:50

Hazudsz charlie, akárcsak a zsold esetében.
A jetik szövetségeseink lesznek sec perc (mert erről a szerbek már régen döntöttek, lényegében az ekoszóvó erepes szavazása óta azok)hazudhatod bárminek.

Az orgok kapcsán is alaposan átvágtad a népet: nesze semmi fogd meg jól történt, mert azok a tolvajok akik az orgokat évek óta használják, immár a zsebükben lévő párt és mu +igazolások" fedezetével teszik meg ugyan ezt.

Két hét elteltével lassan kiderül minden ígéretedről, bemondásodról, hogy üres blöff, vagy szimpla hazugság, átverés.
Akárcsak a kormánybandád, mely megett számos kifényezett zombi s.gg, lopásé és hazugsághegy van már az eltelt 4 év során.
Nem sokat értek, bárki láthatja.

charlie50
charlie50 Day 1,978, 02:27

Zsoldról majd beszélgetünk a ciklus végén.

Szerb-román szövetség ellen sokat tenni nem tudunk, ha akarják, meglépik. Annyi biztos, hogy én biztos nem fogok román MPP-t kötni.

Orgoknál nem akartam senkit átverni. Ha te tudsz olyan módszert, amivel ki tudod szűrni, melyik orgot használja század, vagy párt jogosan az általa levédett orgot és melyeket nem, szívesen meghallgatom és ha kivitelezhető, meg is csinálom.

A sablonra nem válaszolok.

SzuperPandamaci Day 1,978, 08:46

Comment deleted

Eheslo
Eheslo Day 1,979, 01:15

Látom a cenzor védi a hátsód rendesen.

Eheslo
Eheslo Day 1,979, 01:15

Az persze már csak egy a hazugságaitok hosszú sorában, hogy nyílt közbeszerzést ígértetek az állami ellátmányra, de ez nem megy szemmel láthatóan.
A haveri mutyi mindenek felett áll és bármit, becsületet, morált, ígéretet, adótt szót felülír.

A tolvajoknak és a haverjaiknak.

Eheslo
Eheslo Day 1,978, 00:03

Még valami a listára kukkantva:

1.A horthy bannoltatott már két orgot, ott van a listán. Miként birtokolhat továbbiakat az állam hozzájárulásával? A cikkedben hazudott feketelista a kivételezeteknek nem létezik?
Megvárod, míg ezt a kettőt is elcseszik?

2. A two-nak melyik állam adott orgot és hányat a vérgazdag bónuszkirály magyarokon kívül, a tagállamok küzül?
Mert ezeket nem a two kezeli, hanem ismeretlen tolvajok kezén termel profitot.

3. Azt hazudtad, az orgokért letétet tesznek le a tulajok, ami bann esetén az államot illeti meg kárpótlásként.
Hol, kinél van a letét és mennyi az összege?

charlie50
charlie50 Day 1,978, 02:38

1. Esetleg tudod azt is, a többit ki banoltatta? Vagy büntessük azt akinek a neve be orgban? Akkora kavarodás volt itt orgok körül, hogy rég nem az számít, mi a neve. Voltak akik eladták az orgjukat (szerintem szabálytalanul), mások kiadták bérbe és a bérlő banoltatta. A feketelistát nem úgy értettem, hogy nekiállok egy reménytelen nyomozásnak , hogy a múltban melyik orgot ki banoltatta, hanem hogy innentől lesz feketelista vezetve, nem csak a bérelt, hanem a védett orgok között is, azaz, ha pl egy MU levédett egy orgot, és banolva lett, akkor az az MU is feketelistára kerül, hiába nem béreltek orgot.

2. Nem tudom, ki adta nekik, de tényleg TWO-orgok, az egyiknek már az újságján is láthatod ezt, a másik valamiféle TWO mobil alakulat finanszírozására van. Amúgy van több országban is TWO-org, ahol meg nincs, ott lett kérve, az a cél, hogy javítsák a TWO kommunikációját, ezért minden országban lesz minimum egy TWO-org.

3. Tekintve hogy eddig összesen négy org ment ki, ebből kettő MU-nak (olyanoknak, akiknek egy sem volt eddig), nem kértem letétet, mert szerintem állami célt szolgál az org kihelyezése. A bérleti díj viszont az MNB-be került, magánszemély 500 Ft/hó áron, MU-k 400 Ft/hó áron béreltek.

SzuperPandamaci
SzuperPandamaci Day 1,978, 08:46

Tetszik a stílusod, kehes erre már a sablonon kívül nem tud mivel vissza vágni : ))

Eheslo
Eheslo Day 1,979, 01:25

Mire kellene visszavágnom, amikor maga ismeri be, hogy hazudott?
Ez bőven elég ide a közlönye alá.

Olyanok kaptak orgokat, akik bannoltatták a sajátjaikat. első hazugság, mert büntetlenül megtehetik ismét és ismét, mint eddig is.
Első hazugság, cikken belül buktatja meg magát.
Semmiféle letétet nem kér értük, második hazugság, cikkben és kommentben is megbuktatja magát.
A TWO "bónustalan hatalmasságai" egyetlen orgot sem adtak ennek a f.s szövetségnek, erre nagyon büszke lehet bárki magyar, hogy ilyen "nagylelkűek" vagyunk a jetikkel összeálló csicskáztatóinkkal.
Arra még inkább büszke lehetsz burány és a többi zombi, hogy egyetlen national org valódi gazdáját, kezelőjét sem ismerhettük meg, ugyan azok teszik velük ugyan azt, mint eddig, névtelenül minden felelősség és letét nélkül.

Erre írtam: nesze semmi fogd meg jól: nincs gazdája ma se az ellopott állami vagyonnak, senki nem tudhatja ki és mire használja a national orgokat.
Nam a közösséget gazdagítják, nem átlátható ellenőrizhető és felelősséget jelentő módon gazdálkodnak velük charlie minden hazug ígérete ellenére sem.

Ahogy a zsold is át lett keresztelve, úgy ebben sincs semmi változás.

A jetik pedig szép sunyiban two tagokká váltak.
Anélkül hogy a "magyar" kormánynak erről bármiféle véleménye lett volna.
Helyettülk ics lelkendezik, mert beérett a NAP NAP után hintett vetése.

Dio Draken
Dio Draken Day 1,978, 08:02

Jelzem, hogy régebben a századunknak volt egy orgja, Battlebarge néven. Azzal mi lett?

Eheslo
Eheslo Day 1,979, 01:26

Ellopták. Így jártatok.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.