Ambient on/off

Join the new world

 

[MK] Muntenia piros és kongresszusok törlése

Day 1,889, 11:49 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany


Tisztelt eMagyar Honfitársaim!

A legfontosabbal kezdeném: létfontosságú, hogy felszabaduljon ma Muntenia régió, azaz Bukarest.

Azt hiszem ez elsőre furcsának tűnhet, de rögtön megindoklom, miért van erre szükség. Az előzményeket mindenki ismeri. Ezek távlati stílusban a következőek: ukrán NE-t adtunk és folyamatosan támadunk, hogy eltöröljük a kongresszusukat és helyreállítsuk a bónuszainkat, a románokat is eltöröltük, de sajnos mi foglaltuk el Bukarestet, így elzártuk Dobrogeát a lengyelek elől, akik célul tűzték ki a románok kongresszus-mentesítését, Máramaros és Dobrogea felszabadult.

Tehát jelenleg ott állunk, hogy van egy elszigetelt román bázis, Dobrogea, ahova a lengyelek, akik NE-t adtak be a románokra, nem juthatnak el. Ez egyébként az EDEN taktikája is. Mivel mi még néhány napig egészen biztosan nem adhatunk román NE-t (mivel az ukrán NE elfogadása után el kell telnie 7 napnak, vagy el kell őket törölni, de mindkettő beletelik még pár napba), csak a lengyeleknek van esélye eltörölni a román kongresszust. De erre csak akkor kerülhet sor, ha hozzáférnek Dobrogeához is időben. Ehhez pedig az kell, hogy most felszabadítsuk Bukarestet és a lengyelek el tudják foglalni. Az EDEN csapatok, elsősorban horvátok és románok keményen ütik a magyar oldalt, hogy megakadályozzanak minket ebben, szóval nekünk is oda kell tenni magunkat román oldalon!

Ez egy speciális esete annak a helyzetnek, amikor egy terület feladásával és egyik legrégebbi ellenségük oldalán való ütéssel érjük el azt, hogy ennek az ellenségnek a lehető legrosszabb legyen, míg a magyar oldalon való ütéssel csak és kizárólag őket segítjük meg. Ráadásul egy teljesen fölösleges területről van szó, mivel Dobrogea elvesztése után az összeköttetés megszűnt, így bónuszt sem kapunk onnan. Megfordítva a gondolatmenetet és leegyszerűsítve a mondanivalót:

Ha nem tudjuk felszabadítani Munteniát, akkor nem nyerünk semmit, viszont a románok megőrzik a kongresszusukat! Ennyire egyszerű ez kérem szépen!

Keleti szomszédaink egyébként NE-t is adtak be ellenünk, de mostanra matematikailag is leszavazottnak kell tekintenünk. Ezért is kezdtük el üttetni piros oldalon a bassarabiai felkelést. Azt akartuk elérni, hogy a románok ne tudjanak kelet felé kitörni és azt kihasználva, hogy nekünk az ukránokon van az NE-nk, megmenteni a kongresszusukat. Mivel látták, hogy simán felszabadítjuk a régiót, ha kell, ezért a kezdeti paranccsal ellentétben, leszavazást adtak ki a parlamenti képviselőiknek.

Mivel ezek után nincs szükség Bassarabia feladására, le fogjuk venni a prioritást az ukrán oldalról. Ha éppen marad erő, akkor akár meg is lehet védeni, de ha nem sikerül, az se baj, mert az ukrán közvetlen csatákban minimális az ellenállás és rohamtempóban halad az eltörlésük. Amint vége Slobodának, azonnal be tudjuk ütni újra, ha bukna, így csak éjszakára vesztenénk el a hal bónuszt, ami valljuk be, nem egy nagy veszteség, mert gondolom kevesen tartogatják a cégeikben való munkát éjfél és hajnali 6 óra közötti időpontig. Ha mégis, megkérem őket, hogy ez esetben hozzák kicsit előrébb ezt a tevékenységet!

A nyomatékosítás kedvéért megismétlem újra: mindenképpen csak román oldalon üssétek Bukarestet, mert ha magyar oldalon üttitek, akkor csak az ellenséget segítitek a kongresszus megmentésében!

Maradok tisztelettel:
Istencsaszar
kommunikációs miniszter
 

Comments

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,889, 11:51

Hülye vagy Eheslo.

Ben Sherman Mustafa
Ben Sherman Mustafa Day 1,889, 11:55

Üthetne máskor is ennyit a horvát, magyar oldalon.

elbandido
elbandido Day 1,889, 12:10

i i sir

\o/

Mikrobi
Mikrobi Day 1,889, 12:24

Eheslo máris kommentelt? Sajnos nekem le van tiltva, fogalmam sincs, mit hadovál össze-vissza

Alexandross
Alexandross Day 1,889, 12:28

Eheslo, te golyószopogató ördöge e népnek! Derékig cuppogsz a románok hátsójában retorikai hadviselésed folytatva oldalukon, ahogy tartótisztjeid elvárják! A hadügyminisztériuménak hitt pénzt nyugodt lelkiismerettel tetted magadévá, miközben az erkölcsről és hazafiságról hadováltál. Talán hittársaid és az adminok nagyra értékelik ártószándékú szófordulataidat, mi azonban megvetjük ordas eszméidet. A magyar nép morálját megrontani nem hagyjuk, felvértezzük magunkat igazságtartalmat mellőző jelzőkapcsolataiddal szemben!
Mi akkor is az ország szekerét fogjuk tolni, ha azért játéktechnikailag a románok oldalán is kell ütnünk, kiszolgáltatva magunkat rosszmájú kuruzslásodnak. Nem érted, igaz-e?
Övedet becsatolni, zuhansz tovább!

Kero One
Kero One Day 1,889, 12:34

Lehet mercenaryzni legalább!!!

Eheslo
Eheslo Day 1,889, 12:47

Vicces is lehetne az orgtolvaj izralexet, eMagyarország jetik kezére adó mesügéjét, a jetik bérén cenzorkodó magyarokat bannoló droidot, az elszámolását mai napig kiadni képtelen ellenben a jetiknek +20% bónuszt adó kommunista tömeggyilkos nevével provokáló mocskot olvasni, amint engem gyaláznak az éceszgéber ics jetik felszabadításáról ömlengő és a román oldalon, ukrán oldalon ütésre bparancsoló közlönye alatt.
De nem az.
Szánalmas ez, akárcsak ők és a jeti barátaik.
Dobrogea was conquered by Resistance Force of Romania in the war versus Hungary 2 hours ago
Jah egy apróság: az "elzárt dobrogeát" éppen most szabadítottátok fel a jeti barátaitokkal, ha megvédtétek volna és ma is magyar lenne, most nem kellene a jetik oldalán ütnötök.
De az nem lett volna játékélmény nektek.
A jetik, ukránok oldalán harcolni, ez jelent nektek örömöt.
Emlékeztek erre:
http://www.erepublik.com/en/article/k-sz-nj-k-alexandross-eln-k-r--2048028/1/20
Én igen.

Alexandross
Alexandross Day 1,889, 12:50

Máig inkább dicsőn elbukunk az erősebbekkel szemben, mintsem Ausztriából harcoljunk hazánk ellen!

Eheslo
Eheslo Day 1,889, 13:00

Mesüge, éppen azt teszitek most is, önként és parancsra is mint az éceszgéber ics írja...
Nem érted, mi?

II. Dexx
II. Dexx Day 1,889, 13:10

kár hogy a játékban nincs golyó általi halál. a mostani vezetés (is) megérdemelné hogy a Dunába lőjük őket.. akár többször is.. persze szigorúan csak elektronikus formában! mondjuk alexandrosson még gondolkozom..

susususk
susususk Day 1,889, 13:19

Te yetik által fielbérelt, és yeti goldon tápolt, labancló! Hogy a bőr nem sül le a képedről, hogy annak ellenére hogy mindenki tudja, hogy a románok fizetnek téged uszításért, még mindig agitálsz itt habzó szájjal. Az ilyet mint te lapáttal fejbevágni, és mint egy utólsó becstelen áruló kutyát kidobni a határba, had rágják széjjel a kukacok, még az emlékére is csak köpni.

Alexandross
Alexandross Day 1,889, 13:28

Ne aggódj, AlienSK! Már nyílik a nép szeme, 1 évvel ezelőtt még sokan bekajálták a hazugságait a jeticsicskának, ma már csak a kurucok maradtak neki végső mentsvárként a pár agysejtjükkel!

Eheslo
Eheslo Day 1,889, 13:31

@Alien, ezt a jetik oldalán eMagyarország ellen ütve, Bukarest felszabadítása alkalmából bírtad leírni, 3 órával Dobrogea és egy nappal Máramaros jetik parancsára történt, az ő érdekeiket szolgáló felszabadítása után? Mialatt éppen Besszarabiát bukjátok az ukránok ellen, mert ott sem a magyarok mellett szólta aparancsuk, hanem az ukránok oldalán üttették a saját ehazájukat?
Ezt alaposan megfontoltad?
Nem a jetik melletti ütésre parancsot adó ics-nek akartad írni?
Esetleg a komancs tömeggyilkos nevével provokáló mocsoknak, aki a jetiknek adott "20% fegyverbónuszt?
Tutira nem a jetik bérén cenzorkodott droidra, vagy a ma is a jetiknek melózó, bérükön tengődő kápóra a gyikára?
Esetleg eMagyarország összes területét elnökként a jetik kezére adó orgtolvaj izralexnek?

Ezek a te haverjaid itt fent mind, és ezek mellett engem mersz jetik által felbéreltnek hazudni te szerencsétlen?
Ennyire nem lehetsz hülye!

susususk
susususk Day 1,889, 13:38

Átlátunk rajtad te Jetiló, ugrasz ide uszítani, a románok szekerét tolni a kommentjeiddel, próbálod megakadájozni a kongatörlésüket, de ahogy Alex mondta, a többség már átlátott rajtad, és nem kajája be a román uraid uszítását. Ideje visszamenned oda ahonnan jöttél, te románló.

susususk
susususk Day 1,889, 13:43

Fáj neked hogy izzadva küzdenek a román uraid a kongájukért, ugye? Megparancsolták neked, hogy "uszítsd a magyarokat, üssenek páran velünk a magyar oldalon, ha meg nem ütnek mellettünk, akkor legalább ne harcoljanak." Undorító vagy yetiló, undorító.

Eheslo
Eheslo Day 1,889, 13:45

Alien, a hülyeségeidet tartogasd azoknak akik a jetikkel alkudoztak, alkudoznak.

A kongatörléssel csak óvatosan, van még hozzá pár szükséges lépés és eddig csak a jetik felszabadításában jeleskedtetek, a törlés akaratotok ellenére történt tegnap.
Tehát csak buktával a napot.

A többséggel meg óvatosan. Iránnál és tegnap, amikor bukarest magyar falu lett nem nálatok volt a többség.
Lehet máskor se lesz.

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,889, 13:47

Eheslo, minek rontod a itt a levegőt, és nem mész ütni a főnökeid parancsára?

http://www.erepublik.com/en/article/ordine-ziua-1889-luptam-pentru-unguri-in-muntenia-o7-2198002/1/20

Itt buzdítasz, hogy üssünk román parancsra, te oláh agitátor senkiházi.

DrFeherKonrad
DrFeherKonrad Day 1,889, 13:47

Szomorú látni, hogy egyes, jobb sorsra érdemes, valaha szebb napokat látott játékosok egyedüli célja Éhesló szapulása maradt.

Az, hogy hány kétkattost, kezdőt üldöz el a technokrata szemlélet, hogy taktikáztok, nem egyenesen játszotok, és az ország ellen üttettek, már elképzelni se merem.

disznocska
disznocska Day 1,889, 14:11

gyökerek, gyökerek mindenhol

Istencsaszar
Istencsaszar Day 1,889, 14:18

Zoli: ne haragudj meg, de ez egy nettó hülyeség. Ki az, aki azért regisztrál egy stratégiai játékba, mert nem akar stratégiát látni? Nem egyenesen játszunk? Ez a kedvencem. Mi az egyenes játék? Az, hogy fejjel megyünk a falnak és ész nélkül ütünk minden csatát, ami elindul?

És továbbra se haragudj meg, de én inkább munkálkodom továbbra is azon, hogy az ellenségnek a lehető legrosszabb legyen (értsd: ne legyen kongresszusa), minthogy azzal törődjek, hogy "egyenesen játsszunk", bármit is jelentsen ez.

De halálosan komolyan kérdezem, hogy mit tekintesz te egyenes játéknak? Tényleg érdekel.

gyika
gyika Day 1,889, 14:29

hm, egyesek egy strategiai JATEKban strategiaznanak.
Fura, nagyon fura.
Eheslo fia vajon mit szolna hozza?

covfefe
covfefe Day 1,889, 15:02

Aki fölöttem kommentált az homokos

MyNameWasIllegal_5963056
MyNameWasIllegal_5963056 Day 1,889, 15:31

a mocskos aljaelit sohasem tudja meghazudtolni önmagát

Pety
Pety Day 1,889, 16:17

feherkonrad melyik részét nem érted a stratégiai játéknak?
szeretnéd h legyen román konga v sem?
ha lesz román konga az nekünk rossz dolog, szoval ha nem szeretnéd,akk román oldalt üssd v segitsd vmeik szövit, de magyar oldalon csak azért ne üss, mert nem tetszik, h egyesek ésszel játszanak

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,889, 21:50

Ettol fuggetlenul meg nem utok roman oldalon.Bar magyaron se.

II. Dexx
II. Dexx Day 1,890, 00:11

Ez nem stratégiai játék hanem egy játék amiben lehet stratégia is. De nem kell túlzásba vinni. Van egy pont ahol meg kéne állni..

A játék végtelen, ha végérvényesen kitörölhetnénk a románokat akkor talán azt mondanám gyerünk. De nem, megint lesz kongájuk, és megint és megint lesz háború és megint. Éppen ezért nem éri meg román zászló alatt ütni.

Persze a legtöbbötök felsem tudja fogni ennek az értelmét. Nem is tudom miért fárasztom magam. Lényegében ezért is hagytam el anno az országot.

Prunt
Prunt Day 1,890, 00:27

tényleg szánalom a románok mellett ütés kurvára lényegtelen lesz-e kongájuk vagy sem max azt éritek el hogy hamarabb lesz új szabály változás ahelyett hogy élveznénk az eltörléseket amiket kioszthatunk

Daakoo
Daakoo Day 1,890, 00:33

Nos, a híres "stratégiáról":

Most, hogy "felszabadítottuk" Munténiát, Dobrogeát és Beszarábiát is, mivel magyarázható, hogy a lengyel barátaink újból "késnek" ?
Alig 2 nap alatt hogyan fognak 3 román régiót elfoglalni és meg is tartani, hogy a yetti konga ne alakulhasson meg ?

Nem egyszerübb lett volna a 3 régiójukat megtartani nálunk, a többit a polákoknál ?
Az ukrán bónuszokat is melléjük tenni ?
Az egyszerű, tiszta munka lett volna.

Mikrobi
Mikrobi Day 1,890, 01:59

Lord Dexx, csak nem banoltak csalásért?😃 Passzolsz barátodhoz és bűntársadhoz, Keheslóhoz, aki IRL frusztrációját itt éli ki azzal, hogy megpróbálja elrontani egy országnyi magyar játékos játékát.

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,890, 03:18

Nem lesz itt kongatorles.

Eheslo
Eheslo Day 1,890, 04:31

Droid, te a jetik bérén cenzorkodva számos magyar játékát tetted tönkre önszorgalomból, vaagy a jeti főnökeid parancsára.
Ezért különösen pikáns tőled olvasni, mikor bárki mást ezzel vádolsz meg.
A pléhpofádról nyilván nincs már festék ami leéghetne, de fontold meg miket hazudozol, mert a zárlatos áramköreid még szétéghetnek.
Alaposan megfontoltad kik azok akik az itt játszó magyarok játékát rombolják a jeti gazdáitok kedévéért?
Nem a jetik melletti ütésre parancsot adó ics-nek akartad írni?
Esetleg a komancs tömeggyilkos nevével provokáló mocsoknak, aki a jetiknek adott +20% fegyverbónuszt?
Tutira nem a jetik bérén cenzorkodó, bérükön tengődő elvtársadnak, a kápó gyikának?
Esetleg eMagyarország összes területét elnökként a jetik kezére adó orgtolvaj izralexnek?

Ezek a te haverjaid itt fent mind, és ezek mellett engem vádolnál a magyarok játékának elrontásával te szerencsétlen?
Hogy a jeti főnökeid színes fémtolvajai találnának már rád végre!
Ennyire nem lehetsz hülye!

kecalak
kecalak Day 1,890, 05:15

stratégiázzatok basszus, de ne azt nézzétek, hogy mi rossz az ellenségnek, hanem azt, hogy mi a jó nekünk! talán így kevesebb lenne az "értetlenkedés" Ehesló, te nem akarsz néha valami újat is írni?

Eheslo
Eheslo Day 1,890, 05:46

@Kecalak: ha a tettek ugyanazok, ha a tettesek ugyanazokat az unalomig ismert hazugságokat ismétlik, hogyan lehetne rájuk mást és mást válaszolnom?

2009 vége óta ugyanazokat a köröket futják, egyre lejjebb sodorva, pusztítva az országot, ugyanazok a pofák és minden mocskukat azokra maszatolnák, kik ezt egyre elkeseredettebben nézik, tűrik, vagy tiltakoznak, érvelnek ellene.

Hogyan lehetne újat írni azoknak, akik az elmúlt egy hónapban a jetikkel kötöttek békét, +20% fegyverbónuszt adtak nekik, majd a román hátbatámadásunkat és iráni bukásunkat követő elmúlt két hetet a jetik felszabadításával és a velük való újabb békemegállapodás rotyogtatásával töltötték, ráadásul most, hogy felszabadították őket, mindennek felelősségét is rámaszatolnák azokra, akik szerint ez ab ovo őrültség volt?
Érdekelne nagyon.

kecalak
kecalak Day 1,890, 06:22

mondjuk úgy, hogy ezeket egyszer leírod, -amit biztos lehetsz benne, hogy mindenki látni fog-, aztán, ha majd lesz valami más is, akkor azt is leírod egyszer,és így máris normálisabbnak fogsz tűnni, és nem csinálsz magadból h*lyét azzal, hogy mindenhova ugyan azt írod, ha illik oda, ha nem...

Biedermann
Biedermann Day 1,890, 06:40

Szerintem sem lesz itt semmi.Kedves(vezető) kormány is tudja ezt.Csak azért írom,mert már volt itt hasonló.Majd azután jön megint,hogy Eheslo miatt.
A románokat kongástul mindenestül eltörölnénk akkor egy csomó játékos abbahagyná román oldalon.(gondolom ezt adminék nem engedik és ezt tudják a magyar adminok is)

KabzsiSOmlo
KabzsiSOmlo Day 1,890, 06:54

éhesló kíváncsi vagyok, hogy Te a való életben is ilyen ostoba vagy-e, vagy csak itt játszod a hülyét... röhejes amit csinász.. heh

Vik Alvers Jr
Vik Alvers Jr Day 1,890, 07:03

***ásíííít****

Joz76
Joz76 Day 1,890, 08:53

II. Dex: Nem nagyon értem, hogy ha nem az motivál egy játékban, hogy az országodnak jobb legyen, akkor mi? Mert ha rosszabb az ellenségnek, az akkor gyengébb lesz, ami nekünk jó. Ezt akár matematikai képlettel is le lehetne írni, de gondolom érted miről beszélünk. Az a "határ" amiről pedig Te beszélsz nem tudjuk mi az. De tényleg? Hogy nem ütök Magyarország ellen? Még akkor sem, ha az érdeke úgy kívánja? Akkor vajon ki is tesz rosszat Mo-nak? Aki üt ellene vagy sem? De persze süt belőled, hogy iszod éhesló szavait, úgyhogy a Magyar közösség Téged már elvesztett, most már csak árokásásra, uszításra használod a játékot, mint az ideálod Éhesló.

Gambit_2525
Gambit_2525 Day 1,890, 08:59

Joz76: ha ez a csávó ugyanaz, mint aki Lord Dexx néven ámokfutott, akkor nem is olyan nagy baj, hogy elvesztettük. Márpedig gyanús, hogy ugyanaz.

Mate Laszlo
Mate Laszlo Day 1,890, 09:13

Hogy bírják ezek szidni egymást!

Vik Alvers Jr
Vik Alvers Jr Day 1,890, 10:19

Van, aki azért van csak itt, hogy szarrá oltsa a másikat...
Biztos IRL nem megy az ilyesmi...

PonTaZ111
PonTaZ111 Day 1,890, 14:13

Szép jó estét mindenkinek!

Nem más miatt mindössze egyetlen hozzászólásra reagálnék.

"Az, hogy hány kétkattost, kezdőt üldöz el a technokrata szemlélet, hogy taktikáztok, nem egyenesen játszotok, és az ország ellen üttettek, már elképzelni se merem. "

Kedves Konrád!

Bár hasonló szemlélettel rendelkezem mint a fentebbi hozzászólók mindenesetre úgy éreztem hogy szükséges hozzászólnom 2 napos kezdőként! 🙂 Én a tegnapi nap délelőttje vagy talán ( ? ) délutánja folyamán regisztráltam a játékba. Persze még irdatlan mennyiségben vannak újdonságok s folyamatosan szoknom kell a játékot mindenesetre örültem hogy létezik efféle-fajta stratégiai játék. Talán már évek óta ilyen alapokra épülő stratégiai játékot keresek azután hogy a régi nagy kedvencem melyet évekig játszottam folyamatosan leépült.

Viszont picit el kalandoztam 🙂 Mindössze arra az egy tényre szeretnék rámutatni hogy ez a cikk a kezdeti érdeklődésem pillanatok alatt tovább fokozta - meg fogta a fantáziám. Egy jó stratégiai játék csavarokkal teli s valamilyen szinten életbeli szituációkra alapoz. ( Szóhasználat direkt ilyen nem fontos félreérteni s belekötni. Köszöntem. ) Tetszett hogy picit meg kell fúrni az egészet hogy valamilyen szinten már belefolyik a játékbeli politikába s egy ilyen egyszerű mégis elegáns megoldással lehessen megoldani a Román ( és ukrán ) kongresszus eltörlését.

Összegzésképp: Engem mint kezdőt egyáltalán nem űzött el ez a technikai csavar. Sőt azóta a "lebilincselő" szó az első ami hirtelen eszembe jut a tegnap óta tartó munkámban melyet a játék tanulásába fektetek 😁

Tiszteletem.

susususk
susususk Day 1,891, 01:52

PonTaZ111 +1 Szerintem a csendes többség inkább technokrata szemléletmódú, persze csak addig a pontig amíg nyerünk : D

ExWattafilling
ExWattafilling Day 1,891, 03:55

„A gyűlölet nemcsak vakká és süketté, hanem hihetetlenül ostobává is tesz.” (Konrad Lorenz)

Eheslo
Eheslo Day 1,891, 09:54

"A továbbiakban egy zsidó sem maradhat itt, mindegy milyen indoklással írásos engedélyem nélkül. Nem ismerek egy másik kellemetlen kártevőt az államon belül, mint ezt a fajt, akik csalásukkal, uzsorájukkal és pénzkölcsönzésükkel elszegényítik az embereket és semmitől sem riadnak vissza, amit egy tisztességes ember nem csinál. Következésképpen amennyire csak lehet, meg kell szabadulnunk tőlük."
(MÁRIA TERÉZIA, Ausztria, Magyarország és Csehország királynője (1771-1789))

Gorwian
Gorwian Day 1,891, 11:57

A hőbörgők, és az eromán sereg mellett ütök figyelmébe ajánlanám a II. vh alatti Churchill tevékenységét a megtalált ENIGMA kódfejtővel, a megfejtett Anglia bombázási tudással, és a partraszállás terveivel kapcsolatosan.
Tanulságos olvasmány, talán egy-két dolog leesik belőle!

xongorx
xongorx Day 1,892, 11:05

bejön ez a script nagyon.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.